Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teskkurler canim su an bende memnunum sisliklerim azaldi ama hala yara gibi aciyorlar bir yere degecek ya da biri carpacak diye korkuyorum surekli kendimi sakiniyorum.Bence fazla erime olmayacak cok umutluyum. Benimde en buyuk derdim incelikti yillardir esimden bile sakliyordum yaninda ne gecelikle ne de etekle durmadim hic, iyi adammis valla o sorun etmedi ben ediyordm ben olsam boyle yapan birini istemem, koyarim kapiya:)))

smr 79 geçmiş olsun, bacakların da güzel olmuş. Ama söylemeden geçemedim senin bacakların ameliyattan sonraki halleri sarpo isimli bir arkadaş vardı, onunkilere çok benziyor, hatta aynısı diyebilirim:) Bkz. sayfa 466

canım şu arkadaşlık teklifi nasıl güncelleniyo yani alınıyo, şu an on dasın sanırım.

valla işin içine kemikte girdiyi okuyunca e yuh artık diyesim geldi. Anam dumur oldum yaa. et hadi ama kemik yok artık. ıyyy

valla işin içine kemikte girdiyi okuyunca e yuh artık diyesim geldi. Anam dumur oldum yaa. et hadi ama kemik yok artık. ıyyy

benimkini cihantimur yaptı. diz iç kısımlarından bide karın yan göbekten aldı diz iç aşasındaki boşluklara bileklere doğru iç tarafa koydu. bu gün 6. günüm. korse var. sonuçu bende merak ediyorum. yani mor şişlik falan bitince

lilacc ben de onları okuyarak gitmiştim ama doktorun anlattıklarını söylüyorum. belki bana önbilgi vermek için normal ameliyat sürecinden bahsetmiştir bilemiyorum. zaten röntgen çekildikten sonra üzerinde ölçümler yaptı ve kemiğin eğri olmadığını söyledi, ayrıntılı bilgiye gerek kalmadı.

lilacc Zafer atakan muayene ücreti alıyor muydu? Sadece danışmak için gitsek ücret öder miyiz acaba?

cihantimur almıyo. ona oldum dedimya. kızlar (istanbul kozyatağı şubesi) hayatımda bu kadar şevkat görmemiştim. evin hemşire sabaha kadar 10 dakkada bir başımdaydı. Yemek kahvaltı byotelin altı orası ordan geliyo, YANİ balayına gitmiş gibiydim ya. Zevkle ameliyat oldum. Konfor dedirtti yani.

25 nisan pazartesi 18:00 da ilk kontrolüm var. gelirsen görüşürüz. gülerer by

ya resimlere nasıl baktın kızım ya.

smr ve sarponun bacak sonrası resimleri tıpa-tıp aynı.böyle bir şey olamaz.benzerlik diyil bu.aynı resim.bu bacaklar hanginizinki ya anlayamadım

yahu nasıl güzel olmuş, görebilmeyi bide ben başarsam. albümdemi nerde kızım yy

gülerer hanım lütfen sözlerinize biraz dikkat edin.kızım mızım ne anlayamadım.ahbabımmısınız nemisiniz. resimleri görmek için kullanıcıyla arkadaş olmak gerekli.yoksa görünmüyor resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…