Eki Görüntüle 209438 işte benim çarpilerim..sizce nasıl...implamantla düzelir mi arkadaşlar
evet arkadaslar kararimi verdim cuma gunu implant icin olcumlerim yapilacak ve cmts ameliyat olacagim bana sans dileyin canim cook aciyacak sakat kalirsam falan diye hala korkuyorum ama deneyecegim sizi gelismelerden haberdar edecegim
maxins
ben de bazen evde aynada bacaklarıma bakarken, ayak bileklerimi kasıyorum,yani büküyorum. tam anlatamadım sanırım,ama bileklerimde değişik hareketler yaptığımda diyeyim, bacaklarım daha iyi görünüyor. hatta bazen bileklerimden bacağım kırlıp(allahım neler diyorum)düzeltilse bacaklarım düzelir diye düşünüyorum.
sen hangi ortopediste gitmeyi düşünyorsun. gittiğinde bize de haber verirsin değil mi.
verdiğin bilgi için de teşekkür ederiz.güzel gelişmler olur umarım
Eski sayfalarda eskiden konuştuğumuz bir genç var. Bu ameliyatı yaptırmış ve şimdi protezlerle yürüyebiliyor. Onun videosu vardı . linki eski sayfalarda vardır.
Önce onu izle. Buna rağmen yaptıracaksan sen bilirsin. Burada protezi başarılı olan tek kişi Jazabel. O da bir istisna artık.
Ben kesinlikle karşıyım.
Protez de tek başına işi çözmüyor zaten. Diz altlarını yine yağla doldurmak gerekiyor. İki operasyon gerekecek...
Yol yakınken vazgeççççç........
Tabiki karar senin.....
yaa arkadaslar etek giycem diye sakat kalmam dimiiiii
bertha....implant konusunda epey araştırma yapmışsın...bacaklarının kaslı olduğunu söylüyorsun..peki..implandın sana uygun olduğunu nasıl düşünebiliyorsun???
İmplant..genellikle kaslı görüntü isteyenler için...yani..nette araştırınca ben böyle olduğunu gördüm.
Tabi yinede senin tercihin...ama yinede söylemeden duramadım...ay...nebileyim...öyle çıkıntılı erkek bacağı gibi olmasın...?
.
bertha hevesini kırmak istemem ama ben 2007 de yaptırdım hiç memnun diilim.biri digerinden cok kalın kısın çizme etek bile giyemiyorum hem izlerde cabası.cok sancılı agrılı bir ameliyat neredeyse bacağımın şekli bir senede kendine geldi hep şiştiler çünkü 1 sene sonra anlayabildim birinin digerinin neredeyse iki katı oldugunu.cok zor bir ameliyat benden sölemesi inşallah memnun kalırsın ne diyeyim hakkında hayırlısı hersey gönlünce olsun.
kime yaptirmistin? ne biliyim denemeden nasil
bilecegim peki cikartinca nooluyormus bana hep soylenen cikartirsin en fazla oldu cok agri varmi 1 hafta sonra benim ise donmem 2 ay sonrada hep ayakta duracagim bir fuara gitmem gerekiyor ama 5 dr de 2 ay sonra zaten sorun olmayacagini soyledi cok korktum yaw
peki çektğin acı tamamda geçmiş olsun her ameliyatta acı ağrı çekersin...sonuçtan hiçmi memnun kalmadın yani etek falan yada dar pantalon falan giyemedin mi bir de ozamanlar kaça mal oldu sana o amleiyat..gizli yaptırdım demişsin deme ki paran baya varmış birikmiş..bildiğim kadarıyla çünkü nazım durak biraz pahalı yapıyor sanırım..birde ne cesaret evdekiler o gelmediğin başaksının evinde kaldığın 3 günü nasıl açıkladın ya valla merak ettim...yanlış anlama bende gizli yaptırıcamda onda soruyorum..
birde ben bir iki sayfa geriye benim bacaklarımın fotoğraflarını koymuştum seninkiler onlara benziyormuydu yani arası açıkmıyıd çarpıklık mı yoksa incelik mi vardı sende..
peki çektğin acı tamamda geçmiş olsun her ameliyatta acı ağrı çekersin...sonuçtan hiçmi memnun kalmadın yani etek falan yada dar pantalon falan giyemedin mi bir de ozamanlar kaça mal oldu sana o amleiyat..gizli yaptırdım demişsin deme ki paran baya varmış birikmiş..bildiğim kadarıyla çünkü nazım durak biraz pahalı yapıyor sanırım..birde ne cesaret evdekiler o gelmediğin başaksının evinde kaldığın 3 günü nasıl açıkladın ya valla merak ettim...yanlış anlama bende gizli yaptırıcamda onda soruyorum..
birde ben bir iki sayfa geriye benim bacaklarımın fotoğraflarını koymuştum seninkiler onlara benziyormuydu yani arası açıkmıyıd çarpıklık mı yoksa incelik mi vardı sende..
MAXİNS bu forumdaki tüm sayfaları okumuş biri olarak silikon taktırıp protezle yürüyen kimseyi hatırlamıyorum ben. Arkadaşlar siz hatırlıyormusunuz. Forumda böyle biri varmı idi. Varsa nicki ne idi?
JEZABEL dışında silikon taktıran birde BLACKDAİSY vardı. O da memnundu ama şuan ne durumda bilmiyorum. Ameliyat olan herkes gibi bir süre sonra bıraktı oda forumu...
AMAAANBE ; sen kontrole gitmeyecekmisin birdaha? Bu soruyu bende merak ediyorum. Sorarsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?