Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BERTHA müthişsin. Adeta bu konunun araştırma görevlisi olmuşsun. Olumlu düşün ki olumlu olsun. Ama lütfen forumu bırakmada öğrenelim neler yaşadığını...

Eki Görüntüle 209438 işte benim çarpilerim..sizce nasıl...implamantla düzelir mi arkadaşlar

verda....bacakların pekte yamuk değil gibi...resminde parmagımı şöyle iki bacağının ortasını kapatacak şekilde tuttum..aradaki açıklık görünmeyince hiç de fena değil...diz içlerinin çıkıntıları alınınca ve üst bacak dahil oyukluklar dolunca bence çok güzel olacaktır.
.

bertha....implant konusunda epey araştırma yapmışsın...bacaklarının kaslı olduğunu söylüyorsun..peki..implandın sana uygun olduğunu nasıl düşünebiliyorsun???
İmplant..genellikle kaslı görüntü isteyenler için...yani..nette araştırınca ben böyle olduğunu gördüm.

Tabi yinede senin tercihin...ama yinede söylemeden duramadım...ay...nebileyim...öyle çıkıntılı erkek bacağı gibi olmasın...?

.

evet arkadaslar kararimi verdim cuma gunu implant icin olcumlerim yapilacak ve cmts ameliyat olacagim bana sans dileyin canim cook aciyacak sakat kalirsam falan diye hala korkuyorum ama deneyecegim sizi gelismelerden haberdar edecegim

Eski sayfalarda eskiden konuştuğumuz bir genç var. Bu ameliyatı yaptırmış ve şimdi protezlerle yürüyebiliyor. Onun videosu vardı . linki eski sayfalarda vardır.
Önce onu izle. Buna rağmen yaptıracaksan sen bilirsin. Burada protezi başarılı olan tek kişi Jazabel. O da bir istisna artık.
Ben kesinlikle karşıyım.
Protez de tek başına işi çözmüyor zaten. Diz altlarını yine yağla doldurmak gerekiyor. İki operasyon gerekecek...
Yol yakınken vazgeççççç........

Tabiki karar senin.....

Önümüzdeki hafta gideceğim ortopediste inşallah.
Burada elbette yazacağım.
Şimdilik doktor belirlemedim. Bana uzak kalıyor ama İstanbul Avrupa yakasında oturanlar nişantaşında biyer var oraya gidebilir.
Ayakveayakbilegi diye aratırsanız çıkar. Ayağa birşeyler bağlayıp yürütüp, bastırıp ölçümler yapıyorlar. Ona göre tabanlık hazırlıyorlar.
Önce sıradan bi ortopediste sonrada buraya gitmeyi düşünüyorum.

MAXİNS bu forumdaki tüm sayfaları okumuş biri olarak silikon taktırıp protezle yürüyen kimseyi hatırlamıyorum ben. Arkadaşlar siz hatırlıyormusunuz. Forumda böyle biri varmı idi. Varsa nicki ne idi?
JEZABEL dışında silikon taktıran birde BLACKDAİSY vardı. O da memnundu ama şuan ne durumda bilmiyorum. Ameliyat olan herkes gibi bir süre sonra bıraktı oda forumu...

yaa arkadaslar etek giycem diye sakat kalmam dimiiiii

bertha hevesini kırmak istemem ama ben 2007 de yaptırdım hiç memnun diilim.biri digerinden cok kalın kısın çizme etek bile giyemiyorum hem izlerde cabası.cok sancılı agrılı bir ameliyat neredeyse bacağımın şekli bir senede kendine geldi hep şiştiler çünkü 1 sene sonra anlayabildim birinin digerinin neredeyse iki katı oldugunu.cok zor bir ameliyat benden sölemesi inşallah memnun kalırsın ne diyeyim hakkında hayırlısı hersey gönlünce olsun.

zerdali sen kime yaptırmıştın ameliyatı..merak ettim...internette falan kolay bir amliyat olduğu ve zararının olmadığı yazıyor..bu güne kadar da bir sürü doktorla grştm ve hiç birisi zararlı demedi ayrıca implamantla birlikte dizlere de lipo yapıyorlarmış ve ikisi bir birini destekliyormuş..jezabel geri gelse de veya blackdaisy bize anlatsa şimdiki durumlarını..onlar la haberleşen oldumu..leydi senin haberin varmı jezabelden..

merhaba,ben dün burun kenarlarımdaki kırışıklıkların giderilmesi için dolgu yaptırdım..yapılma sırasında herhangibir uyuşturucu yapılmadığı için canım çok yandı..sonrasında bişeyim yoktu.ama akşam ağrılarım arttı,yüzüm şişti..bugün sabahta yüzümde morluklar vardı..ve yanaklarımda dolgu yapılmamasına rağmen sertlikler var..makyajla kapattım onları..ama akşam üzeriye doğru burun kenarlarıma iğne yapılan kısımlar birir çizgi gibi iyice morardı..kızardı..makyajla kapatılması mümkün değil şu anda...işlemi yaptırdığım doktora da ulaşamadım..sekreteri bunların normal olduğunu söyledi.ama benim içim rahat değil..sabaha kadar yüzüm ne hal alır,yarın iişe nasıl giderim bilmiyorum..korkuyorum..lütfen bana yardımcı olun...

yok zannetmiyorum bacagimda yag yok kas degilde cok adele ama sekli bozuk degil benim bacaklarimin zaten cuma gosterecekler nasil olacagini

kime yaptirmistin? ne biliyim denemeden nasil
bilecegim peki cikartinca nooluyormus bana hep soylenen cikartirsin en fazla oldu cok agri varmi 1 hafta sonra benim ise donmem 2 ay sonrada hep ayakta duracagim bir fuara gitmem gerekiyor ama 5 dr de 2 ay sonra zaten sorun olmayacagini soyledi cok korktum yaw

herkeste aynı olacak demiyorum tabi ama tam eklem yeri iyileşmesi cok zaman alıyor.ayak insana en lazım olan şey dimi sonucta.bacagının arkasında 5 cm lik kesikler bi kere deprosyona girmeye yeter bi tarafı yapalım derken bi tarafı bozuyoruz.estetik dediğin görüntü kirliliği yaratmamalı.ben 2007 de nazım durağa oldum hiç araştırmadan gittim liposuctiondı maksadım adam sana protez lazım dedi bende doktor dedim o diyosa dogru diyodur dedim bana ertesi gün hemen ayaga kalkacagımı maraton bile kosarsın dedi.gizli yaptırdıgım için eve olede dönemezdim orada estetik olan bi teyze vardı 3 gün tanımadıgım insanların evinde kaldım.eve döndüm babam kızım ayagının nesi var niye ole yürüyosun diyip durdu bende konsere gittim orda oynarken accuk burktum yalanıyla 15 gün ole gizli saklıı yattım kalktım ayakta duramıyorsun tabii sonra okul basladı döndüm orda cektim bi milyon acı yolculuga gelmiyor bacakk otobüsten indim inanırmısın aglamaktan harap oldum bu bacaklar bana mı ait diye.ole şişmişler ki bileğim iki kat olmus cok korkmustum anlatamam..velhasıl sözün özü ole yaptırayım hemen cıkayım gezip dolaşayım yolculuk yapayım deme uzun bi istirahat dönemi şart.hersey gönlünce olsun canım

peki çektğin acı tamamda geçmiş olsun her ameliyatta acı ağrı çekersin...sonuçtan hiçmi memnun kalmadın yani etek falan yada dar pantalon falan giyemedin mi bir de ozamanlar kaça mal oldu sana o amleiyat..gizli yaptırdım demişsin deme ki paran baya varmış birikmiş..bildiğim kadarıyla çünkü nazım durak biraz pahalı yapıyor sanırım..birde ne cesaret evdekiler o gelmediğin başaksının evinde kaldığın 3 günü nasıl açıkladın ya valla merak ettim...yanlış anlama bende gizli yaptırıcamda onda soruyorum..
birde ben bir iki sayfa geriye benim bacaklarımın fotoğraflarını koymuştum seninkiler onlara benziyormuydu yani arası açıkmıyıd çarpıklık mı yoksa incelik mi vardı sende..

canım bu diger ameliyatlara benzemez bacak yanii tüm işlerini onunla hallediyorsun.acısı bişi diil cekersinde biri bilir gizli saklı yaptırmak zorunda kalmazsın istedigin kadar hasta modunda dolaşırsın.15 gün yürümede zorluk yasıyacaksın rahat devamı var tabide ilk günlerdeki acılara benzemez.ama gizli yaptıracaksan en az bir hafta tanıdıklardan saklan cok zor bi süreç.ben baskasını evinde kaldım oda şöle oldu bi gün klinikte kalacağım için üniversitedeydim ozamanlar tekirdağa çağırdı arkadas dedim bi günnlüğüne ama 3 gün kaldım yalan mı yok bırakmıyolar dedim vs vss.ee ne cesareti olmuyor işte denize düşen yılana sarılır misali..fiyat konusuna gelince ben dedim ya liposuction için gittim sana protez gerek dedi 3,750 verdim o zamanlar cok ucuza yapmıs kimseye yapmam dedi sanki zorla yaptırdık adama o dedi illa bunu yapacaz diye ben pek arastırmadım ilk muayene oldugum yerdi ertesi gün yaptı hatta o gün hemen yapalım dedi ben olmaz dedim aileme yalan sölemem lazım tabii .ertesi günü kuzu kuzu sabahın sekizinde ameliyatımı oldum.paraya gelince müstakbel eşim verdi liposuction yaptırıp popomu biraz küçültecedim sandı garibim..en cok zahmeti o cekti valla sonsuz sabrından dolayı tesekr ediyorum kendisine..senin bacakla alakası yok benim benim yag eksikliği vardı ince yani ben o diyene kadar pek sorunlu gibi gelmiyordu bana bacaklar ama neyse haa ince diil bileklerim ince olsalar onuda sorun etmezdim.protezde önden güzel ama arkadan cok kötü.etek giyiyormusun demişsin nasıl giyeyim biri digerinin iki katı kısın çizme etek bile giyemiyorum bu kıs çizmenin tekine çorabı katlayıp kodum ole gezdim vallahii:))cok konustum yaaffff..nese amac bilgilenmek bilgilendirmekk herkesin Rabbim gönlüne göre versin.haa sunuda sölim ben etkilemiyeyim sizi aklınızda kalacagına yaptırın gitsin herkeste süreç farklı işler illaki memnun olan birileri vardır canım benden bu kadar:))

sunuda sölemeden edemicem bacaklarının arkasını görmedigim için eger bileklerin inceyse diz altında etek giydiginde gayet hoş dururlar kanımca.ama ben illa mini giycem diyosan o baska.dar pantolona gelince streç tarzda diilde boru paça giy onlar daha güzel hem.bişi demiş biri protez olunca üst bacaktaki açıklık kapanıyo diye külliyen yalan sölim..

Adı Ayşe miydı Pınar mıydı biri daha vardı protez yaptıran. Ama uzun süre dizlerinin üzerine oturamadığından bahsediyordu
Yaw bu iş göğüs protezine benzemez. Vücudu bacaklar taşıyor. Sonrasında çıkarttırmak da kolay değil. Kaslara yapışırsa kazıyarak filan çıkarıyorlarmış.
Düşünenler Allah aşkına şu videoyu bulup izlesinler. You tube da vardır. Bu ameliyat yüzünden tüm bacak kasları eriyen ve 3-4 yıllık tedavi sonrası protez kaslarla yürüyen biri vardı.
Mutlaka bakın sonra karar verin. Bi aksilik olduğu zaman doktorlar sorumluluk almıyor. Her ameliyatta risk vardır zaten diyip işin içinden çıkıyorlar...
Cuma günü gidecek olan arkadaş. gitmmeeeeeeee.....

zerdali,merhaba.bence senin bacaklara birbirinden farklı boyutta silikon koymuşlar.elinde referans numarası yada kaç cc konulduğu yazıyor mu?nazım beyle tekrar görüşmedin mi?

silikonun kaslara yapıştığını ve kasları zayıflattığını zannetmem.çünkü,oytun idilin sayfasında 15 yıllık çıkarttığı silikonu göstermiş.bacaklarımız hareket ettiği sürece kaslarımız çalışır.silikon 2 parmak kalınlığında ve 1 elimizin uzunluğunda.bunuda kas ve fasyası arasına koyuyorlar.sen kaslarını çalıştırmayıp silikonun üzerinde yürümüyorsun ki.silikon sadece volümü artırıyor.bu arada ben de silikonu düşünenlerdenim...jezabelde nazım duraka yaptırdı.o da kalınlığından şikayetçiydi.blackdaisy hasan fındıka,o memnundu.güzelde olmuştu.birkaç ay önce yazmıştı,şimdilik sorunu yoktu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…