zerdali,merhaba.bence senin bacaklara birbirinden farklı boyutta silikon koymuşlar.elinde referans numarası yada kaç cc konulduğu yazıyor mu?nazım beyle tekrar görüşmedin mi?
evet arkadaslar kararimi verdim cuma gunu implant icin olcumlerim yapilacak ve cmts ameliyat olacagim bana sans dileyin canim cook aciyacak sakat kalirsam falan diye hala korkuyorum ama deneyecegim sizi gelismelerden haberdar edecegim
arkadaşlar bacak dolgusu ben de istiyorum kemiğimde eğrilik var ama riskleri nedir fiyatları nedir yaptıranlar memnun mu çok iyi sonu alınıyor mu bunları merak ediyorum bir de fotoğraf ekledim sizce sporla falan biraz düzeltmem mümkün mü?Eki Görüntüle 212549
Canım...senin bacakların bence çok güzel...sadece diz içlerin alınsa...mükemmel ötesi olur...çok şanslısın.
Jelarsin mail adresinizi verirseniz gönderebilirim.burdan mail adresi vermek istemezseniz oytun idilin sitesine girin orada doktora mesaj atıpta isteyebilirsiniz. ben öyle internette arastırırken buldum doktoru sorularımı sordum hepsine ayrı ayrı cevap vermiş birde resimleri yollamış kafanıza silikonla ilgili takılan sorularınızıda doktora sorabılırsınız.mesela ben kendi resmimi yolladım 2. mailimde bana silikon olurmu tahminen birşey söylemeniz mümkünmü dedim bana ameliyat ettigi hastalarından bırının resmini yollamıs senin bacak yapın bu hastamınkıne benzıyor ameliyata uygunsun falan demiş zararı olup olmadıgını sormustum hiçbir zararı yok bütün dünyada yapılıyor 15 yıl önce bir hastaya yurtdısında yapılan bir silikonu ben cıkarttım yenisini koydum çünkü o kişiye çok kötü yapmışlardı hala silikon sapasaglamdı falan yazmıs.kızlar googleda oytun idil yazın sitesinde videolar bile var silikonu eliyle sıkıyor içi akmayan bir sıvı jelibon gibi.mail adresini verenlere resimleri yollayabilirim.başka silikon yapan bildiğiniz doktorlarda varsa bilgileri paylaşırsanız sevinirim kızlar çünkü ben silikonuda düşünüyorum,
merhaba arkadaslar cuma gunu oytun beye gittim walla sabirli adam ne diyim sacma sorularima dahi cvp verdi neyse cumartesi sabah gittik hastahaneye 09 da kan tahlillerimi yaptilar sonrada hoop ameliyathane ne yalan soyleyeyim neredeyde kacacaktim ama hadi dedim yani arkadaslar oldummmm bacagima 150cclik 1 er adet silikon implant konuldu ve tum bacagim dizden asagilari bandajli walla cok acıycak diye korkuyodum korkan cekinen arkadaslar pek oyle asiri agri aci yok hatta gece agri kesici igne istemedim ama oytun bey yapalim rahat uyu dedi tuvalete falan yardim ve kucuk adimlarla gidebiliyorum ama 3 gun sadeece tuvalete kalk dedi sali bandaj acilacak cmts son kontrol birde oyle dikis alimi falan yok arkdaslar odaya getirdikleri anda bacaklarima baktimm hemen dusunun nasil dert olmussa insan narkozlu onu dusunurmu dusundum valla billa kalin olmuslar hatta 1senede tam oyururmus sekli ve daha kalinlasacakmis ablacimda sagolsun bebek gibi bakiyo bana simdilik bukadar
hamiss:eger cumaetesine kadar dogru duzgun yuruyemezsem yandim ise yalan soyledim dua edinde basima antin kuntin is gelmesin
arkadaşlar bacak dolgusu ben de istiyorum kemiğimde eğrilik var ama riskleri nedir fiyatları nedir yaptıranlar memnun mu çok iyi sonu alınıyor mu bunları merak ediyorum bir de fotoğraf ekledim sizce sporla falan biraz düzeltmem mümkün mü?Eki Görüntüle 212549
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?