Bacak dolgusu yaptıran var mı?

zerdali,merhaba.bence senin bacaklara birbirinden farklı boyutta silikon koymuşlar.elinde referans numarası yada kaç cc konulduğu yazıyor mu?nazım beyle tekrar görüşmedin mi?

doktorun böle bişi yaptıgını sanmıyorum neden farklı koysun ki hiç bir doktor sorun yasamak istemez.sanmam.daha önce yazdım oldu bittiye geldi benimkisi benim protez gibi bi niyetim yoktu cahillik diyelim doktora sonsuz güven diyelim doktor yaa adı inandık yaptırdık.amacım burda kimseyi vazgeçirmek diil yasadıklarımı paylaşmak.inşallah kimse benim yasadıklarımı yasamaz karar sizin canlar...

Slm bn geldim kader arkadaşlarım sizi devamlı takip ediyorum işlerim geregi pek giremiyorum leydi sende hoşgeldin canım yeni ameliyat olan ark. Geçmiş olsun diliyorum rabbim mutluluk göz yaşları versin size artık ...bende olacam ameliyat ama sizlerdeki tam sonucu görmeden hareket edemiyorum eski arkadaşlarda forma gelmiyor onlardanda bilgi alamıyoruz rabbim yüzümüze baksın inş... Ben temmuzda tatile gidicem ama bacaklarımı herzamanki gibi saklamıcam nasılsa ordaki insanları bidaha görmücem bari orda rahat olayım hersene tatili bol paça pantolonla uzaktan denize ayagımı sokmakla geçirdim ama bu sene freeee :)

Geçen sene bu tarihlerde yağ enjekte ettirmiş olan ANGELİM ve TULSA nın sayfa 452 ve 453 deki resimlerini gördüm çok başarılı olmuş her ikisininde. Forumu hala takip ediyorlarsa son durumlarını aktarırlarsa sevinirim.

evet arkadaslar kararimi verdim cuma gunu implant icin olcumlerim yapilacak ve cmts ameliyat olacagim bana sans dileyin canim cook aciyacak sakat kalirsam falan diye hala korkuyorum ama deneyecegim sizi gelismelerden haberdar edecegim

Merhaba bertha bugün ölçü işlemin vardı sanırım ne olur bizi bilgilendir bende implant düşünüyorum iyi haberlerini bekliyorum umarım herşey istediğin gibi olur....

Berthayı öyle korkuttuk ki gitmemişte olabilir.Yada bugün ameliyata da girmiş olabilir.Hayırlısı olsun.Bende randevudan kaçmıştım:)) Şimdi de vakit bulamıyorum gitmeye.Oytun beyde temmuz-ağustosta kutuplara gidecekmiş.Yokmuş Bir arkadaş burdasilikondan dolayı protez kullanmak zorunda kalan birinden bahsetmişti.Bende bu forumu baştan beri takip edenlerdenim hiiçç öyle birşey okumadım.

Arkadaslar ben bacak diye kafayi yiycem galiba. Bu forumu buldugumdan beri daha fazla dusunur oldum bu meseleyi. Yaptirmadan rahat edemiycem galiba. Agustosun ikinci haftasi gibi yag enjeksiyonu dusunuyorum. Bu gunlerde Ferruh Beyle gorusen var mi? Son ameliyat olan arkadaslarin durumu nedir acaba? Forumun her sayfasini okumay calisiyorum, is yerine gelir gelmez ilk burayi acip bakiyorum. Umarim agustosta Ferruh Bey Ankarada olur! Cunku baska da zamanim olmayacak!

merhaba arkadaslar cuma gunu oytun beye gittim walla sabirli adam ne diyim sacma sorularima dahi cvp verdi neyse cumartesi sabah gittik hastahaneye 09 da kan tahlillerimi yaptilar sonrada hoop ameliyathane ne yalan soyleyeyim neredeyde kacacaktim ama hadi dedim yani arkadaslar oldummmm bacagima 150cclik 1 er adet silikon implant konuldu ve tum bacagim dizden asagilari bandajli walla cok acıycak diye korkuyodum korkan cekinen arkadaslar pek oyle asiri agri aci yok hatta gece agri kesici igne istemedim ama oytun bey yapalim rahat uyu dedi tuvalete falan yardim ve kucuk adimlarla gidebiliyorum ama 3 gun sadeece tuvalete kalk dedi sali bandaj acilacak cmts son kontrol birde oyle dikis alimi falan yok arkdaslar odaya getirdikleri anda bacaklarima baktimm hemen dusunun nasil dert olmussa insan narkozlu onu dusunurmu dusundum valla billa kalin olmuslar hatta 1senede tam oyururmus sekli ve daha kalinlasacakmis ablacimda sagolsun bebek gibi bakiyo bana simdilik bukadar
hamiss:eger cumaetesine kadar dogru duzgun yuruyemezsem yandim ise yalan soyledim dua edinde basima antin kuntin is gelmesin

arkadaşlar bacak dolgusu ben de istiyorum kemiğimde eğrilik var ama riskleri nedir fiyatları nedir yaptıranlar memnun mu çok iyi sonu alınıyor mu bunları merak ediyorum bir de fotoğraf ekledim sizce sporla falan biraz düzeltmem mümkün mü?

Canım...senin bacakların bence çok güzel...sadece diz içlerin alınsa...mükemmel ötesi olur...çok şanslısın.

Canım...senin bacakların bence çok güzel...sadece diz içlerin alınsa...mükemmel ötesi olur...çok şanslısın.

moral verdiğin için çok teşekkürler canım. iç kas yapmak için hareketler yapıyorum ama iç kısımların alınması nasıl bir işlemle yapılıyor yag mı çekiyorlar bir bilgin var mı acaba?

bertha geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin. dert valla bi de yalan söylüyoruz durduk yerde. bacağımı beğenmiyodum ameliyat oldum denmiyo ki.

parisss merhaba.. bana da resimleri gönderebilirsen sevinirim.

Teşekkürler

BERTHA ; öncelikle cesaretinden dolayı seni kutluyorum. Çok geçmiş olsun. Bu ameliyatlarda çok ağrı ,acı bekleyen insanlarında yüreğine su serptin. JEZABEL ve BLACKDAİSY gibi sende gitme lütfen. Gelişmelerden haberdar et.Umarım cumartesiye kadar iyileşir sorunsuz ayağa kalkarsın. Tekrar çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun bertha,işin en önemli kısmını zaten atlattın.iyileşmen çabuk olur umarım.ameliyat sonu için,bizi çok rahatlattın valla.daha zor olacağını sanıyordum.sana yeni bacaklarınla mutlu bir hayat diliyorum....

senin bacagında BENCEDE SORUN YOK TATLIMM SEN BACAK GÖRMEMİŞİN BENİM KİLER SENİ YARI YARIYA SOLLAR ,

arkadaşlar herkese günaydın,
forumu yaklaşık bir aydır okuyordum, ama üye de olmadım, sizlere birşey de yazmadım.
benimde bacaklarım sorunluydu, veee cumartesi ankara onepte yağ transferi yaptırdım ve bacak içlerimdeki yağı aldırdım. ben ameliyata çok korkarak girdim, ama oyle çok fazla bir ağrım olmadı, ameliyat sonrası 2 saat yattıktan sonra, yürüye yürüye( tabii bebek yürümesi gibi:) hastaneden çıktım. ben bu operasyonun ilk seansta istediğim sonuca ulaştırmayacağını zaten bilerek girmiştim. doktorum 3 kez daha azar azar koyucaz ve mükemmel bacakların olacak demişti. ilki bitti şükür.. şu anki hali ise diz içlerimdeki yağ gittiği için, daha iyi... ama haa düz deil.....yarın kontrolum var..sorularınız olursa cevaplarım.. nasılsa bir hafya evde yatmaca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…