arkadaslar biliyorsunuz cmts implant ameliyati oldum bugun pzt azcik agri var tabi bacaklarim cok sert ama tuvalet yemek gibi ihtiyaclarimi kendim goruyorum hatta ablama isi varsa beni beklemesi gerekmedigini soyledim yani anlayacaginiz karpuz gibi yatiyorum ve yengec gibi yuruyorum yarin oytun beye ngidecegiz ve bandaj acilacak denin kahvaltidan donerken camda bacaklarimin yansimasina baktik ablamla cok guzeller:)tek sorun ablamin kopegi merlin azcik azmis durumda ve bacagima yapisma tesebbusleri bizim ufakliklar tarafindan neyseki engelleniyor umarim kistirmaz bi yerde onlarda cocuk nihayetinde cizgi filme dalabiliyorlar:)
bu arada 8 yasindaki yigenim gozunu actigi andan itibaren birseye ihtiyacim olup olmadigini soruyo tuvalete bile goturdu beni bu sabah cookk sekerrr
arkadaşlar herkese günaydın,
forumu yaklaşık bir aydır okuyordum, ama üye de olmadım, sizlere birşey de yazmadım.
benimde bacaklarım sorunluydu, veee cumartesi ankara onepte yağ transferi yaptırdım ve bacak içlerimdeki yağı aldırdım. ben ameliyata çok korkarak girdim, ama oyle çok fazla bir ağrım olmadı, ameliyat sonrası 2 saat yattıktan sonra, yürüye yürüye( tabii bebek yürümesi gibi:) hastaneden çıktım. ben bu operasyonun ilk seansta istediğim sonuca ulaştırmayacağını zaten bilerek girmiştim. doktorum 3 kez daha azar azar koyucaz ve mükemmel bacakların olacak demişti. ilki bitti şükür.. şu anki hali ise diz içlerimdeki yağ gittiği için, daha iyi... ama haa düz deil.....yarın kontrolum var..sorularınız olursa cevaplarım.. nasılsa bir hafya evde yatmaca:)
AMAAANBE ; sizin son durumunuz nedir? Etek giymeye başladınız mı? Sağlığınız nasıl?
dior sağlığım iyi etek giymeye hiç teşebbüs etmedim zaten daha dikiş izleri geçmedi. valla son duruma ben de bakıyoruuuuum bakıyoruuum bişey anlamıyorum...
evet gidecek kesnmisBertha bu arada oytun bey temmuz,ağustos ayında kutuplara gidecek demişsin kesin gidiyormu muayneye gitmek istiyordum.Bir bilgin varmı bu konuda.
dior önceki ve sonraki hallerini eklemiştim yeni kaldırdım. 3 ay dolduktan sonra son durumunu da eklerim. ya etek işi cesaret yıllarca yakıştıramamışsın şimdi dedimya bakıyorum anlamıyorum bile güzel mi değil mi... eskisinden çok iyi oldu orası kesin de bakınca güzel bir görüntü var mı yoksa sadece eskisinden mi daha iyi onu anlayamıyorum. zaten 4 tane dikişim vardı yerleri tam iyileşmedi belli oluyor, bu sıcakta çorap da olmaz. ama şunu söyleyebilirim bu sene tatilim daha rahat geçecek en azından. köşe bucak kaçmadan.AMAAANBE; neden etek giymeye teşebbüs etmedin? İstediğin gibi olmadı mı? Etek giymenin tam zamanı artık. Önceki ve sonraki halini eklemeyi düşünüyormusun?
ha bu arada ciddi ciddi sigara icmiyorum korkumdan
evet arkadaslar soz verdigim gibi bilgi vermeye devam bu arada agriyi merak edenlere soyle anlatayim oytun bey bana bu sekilde anlatti aynen histe o hani bagirsaklarimizde gaz olur sanci girer ya oyle benzetme icin kusura bakmayin ama olay budur
yarin oytun bey e gidecegiz bandaj cikacak heralde cikinca iyilesmem hizlanacakmis lutfen hizlansin su anda dizimden
asagida bacak degil agac var gibi artik yarin tekrar bilgilendiririm bacaklarimin ilk halleri yag transferi sonrasi zaten forumda var implant sonrasinida koyarim ablam foto cekerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?