evaizm ahmet karacalar'a mı ameliyat olacaksın? ne kadar fiyat verdi sana? bende yarın arayıp randevu alıcam ay sonu kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim. ya bi kaç kişi bi araya gelsek birlikte gitsek yok mu şu dönem ameliyat olmayı düşünen kimse?
Evet cnm ahmet beye olucam. 6500 tl fiyatı. Aslında ben sormuştum grup olursa en az 3kişi 500tl indirim yaparım demişti. Seni dahil etsek 1kişi daha lazim. Ben bi sure nternete giremedim. Foruma da yazamadım bu durumuinşallah sayıyı tutturuz. Hepimiz için hayırlısı olsun
ahmet beyi ben de düşünüyorum ama rakamları çok yüksek. iletişimde olalım
sevgiler
Kızlar ahmet beye ameliyat olmayı düşünenler vardı.500 tl indirim yapacakmış dr bey. Kararını veren bana mesaj atabilir mi?
saffet beye maille durumu anlattım o da yağ bulamayabiliriz muayene edip ne yapabiliriz diye bakmam lazım dedimuayene için kayseriye gitmek zor geliyo eğer bişey yapılicak gibi değilse boşuna gitmiş olcam offf karar vermek cok zor ay sonu işten ayrılıyorum yani iş değişikliği yapıcam agustos 15te yeni işime başlicam tatil yapmaktan vazgectim zaten tek derdim o boşlukta şu operasyon işini halletmek saffet bey gayet uygun ama işte ya yapılcak bişi yoksa boşa gitmiş olcam artı zaman kaybı.
reha bey diz içlerinden aldığı yağı baldırlara enjekte edecek fiyatı 3750 hastanenin belirlemiş olduğu fiyat tahliller dahil korse hariç. Hasan bey ücret almıyor benim ince diz içlerim ve basenlerim yağlı buda çarpık gösteriyor. hasan bey %30 kalır dedi. reha bey de aynı şeyi söylemişti. hasan bey in fiyatının içine korse ve tahliller dahil ama dediğim gibi basenlerden diz içlerinden yay alınacak. sadece diz içlerinden yağ alınıp baldırlara enjekte edilecekse sanırım fiyat düşer. mail atıp resim yollarsanız bir kaç güne cevap yolluyor...
selam zor diil burda bak biri:))2007 de nazım durak bacağıma protezleri koydu sagolsun ben liposuction için gitmiştim ama senin proteze ihtiyacın var dedi bende napim en iyisini doktor bilir dedim koydurdum cok agrılı bir süreç en az iki ay kendinize gelemiyorsunuz bi ara sakat kalcam sandım.sol bacağımla sag ayağım arasında cok büyük bir fark var sol cok kalın artık nereye yerleştirmişsee.cok pişmanım çokk heves kırmak istemem yağda asimetri olur diyosunuz ya bunda da var o risk.umarım hersey istediğiniz gibi olur kızlarr.izlerde cabası tabii..
ben döndüm herkese merhaba. fotoğraf ekledim.
1 ameliyattan önce varis çorabını denemeye çalışırken çekmiştim, o yüzden biri çoraplı diğeri çorapsız.
2 ameliyattan sonra korseli, 2. 3. günler sanırım.
3 4üncü gün sanırım banyo yaptıktan sonra korseyi çıkarmıştım.
4 ve 5 de bir hafta dolduğunda çektiğim fotoğraflar.
bunlar tabi son hali değil, 3 ay dolduğunda gerçek durumu belli olacak o yüzden çok dikkate almayın şimdilik.
ben çok pişmanım kızlar yağlar eridi gitti hepsi bileklerimin altında toplandı ayağa kalkınca müthiş bi karıncalanma yanma var hala bilekleirm şişiyor sanki yağların hepsi orda toplandı yukarıda kaydı aşağı doğru enfeksiyon kapmışız dedi dr gurmeci bi hafta raporlu üstüne basmıycak bense mecburum işe gelmeye paranamı yanasın canınamı yoksa o kadar acıya rağmen hiçbişey kalmadınamı
selam,
ahmet beyle ben de görüştüm ve düşündüğüm doktorlardan birisi. sen ona daha önce ameliyat olmuş birini tanıyormusun? ilteşimde olalım:)
sevgiler,
peki diğer doktor yağı nerenden allıcak
Kızlar az önce 4 sene önceki ameliyattan kalan varis çoraplarını giydim.Kendimce test ediyorum kendimi :) Olur ya yaşlanmadan bir an önce karar verirsemmbu sıcaklarda dayanabilir miyim diye.Hiç bir tarafımda yara bere morluk yokken zor giydim valla ameliyat sonrası nasıl giyerim bilmiyorum.Hala üzerimde şimdiden yedi beni.Ama sonuçlarını düşününce insan katlanıyor hatırlıyorum.İnşallah karar verir ve bu işten sonsuza dek kurtuluruz.
Ayrıca ben ilkinde çocuk olmadığı için ayaklarımı dikip yatabilmiştim şimdi 2-2.5 yaşında kızım var tam bir cadı :))) gözümü kapatmama oturmama bile izin vermez,sürekli oyun oyun bir de tuvalette saatlerim geçiyo onu alıştırcam diye. Dayanabilir miyim,oturup kalkmak çin işkencesine dönüşür mü kestiremiyorum.Ameliyat olduklarında küçük çocukları olanlar var mıydı? Çok zorluk çektiniz mi anlatsanız keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?