Bacak dolgusu yaptıran var mı?

GÜLERER ; ben buraya uğramayanların hayatından memnun olduğunu düşünüyorum. Yoksa mutlaka uğrayıp dertlerini anlatırlardı. Burası adeta bir psikolog görevini görüyor. Yaptırdığına pişman olma. Hiç olmazsa denedin aklında kalmadı. İnan doktor işide tamamen şans. JEZABEL nazım durağa silikon oldu ve çok memnundu. Ama nazım durağa yaptırıp memnun olmayanda var. Yani şans işte.

malesef forumu bırakıyorlar

foruma fotoğraf yüklemenin neden yasak olduğunu anlamıyorum eğer foruma yüklemiş olsalardı bakardık. albümlerine koyuyorlar e arkadaşlık talebi göndermezsen göremiyorsun albümleri.

selam tekbenmiyim,
canım, pazartesi ameliyat oldum, sizleride gelişmelerden haberdar etmeye devam edicem. şu anda karnımda, belimde, ve bacaklarımda ağrılar var, biraz zor yürüyorum, küçük adımlarla yavaş yavaş adım atabiliyorum. ama günden güne rahatlıyorum da. bacaklarımın şeklinden şu anda memnunum tabii ki, sadece benim üst bacak apış arasına yakın yerlerde çıkıntılar vardı, omnları da alacaktı doktor ama fazla almamış sanırım, hala o çıkıntılar var ve üst bacakta içeriye doğru bir yay şekli yapıyor. şişler, morluklar da var tabii ki. bakalım zaman ne gösterecek.
ameliyat olacak arkadaşlara şimdilik tavsiyem, sakın doktorların ameliyattan 6 saat sonra evine döner normal hayatına devam edersin sözlerine çok güvenmeyin. belki ben istisnayım bilemiyorum ama ben ertesi gün hastaneden çıkabildim ve 3 gün penguen adımlarıyla yürüyebildim:)
bu arad doktor bana herhangi bir krem önermedi, ne yapsam şu jeli kullansam mı acaba?
deka nerdesin çok merak ediyorum seni.Lütfen iyi ol ve aramıza don arkadaşım....

canım, çok teşekkürler güzel dileklerin için. ağrılarım günden güne azalmakla birlikte, hala var. ama en azından bugün insanlarım meraklı bakışları üzerimde olmadan yürüyebiliyorum. ve tabii çok meraklı ve heyacanlıyım şu anda, mutluyumda, aynanın karşısında, üzerimde komik korseyle kendimi izliyorum sapık gibi:))). yatıp kalkıp dua ediyorum bacaklarımın şekli böyle kalsın diye, tabii rengi değil, morluklar bereler kötü tabii. şimdilik böyle:)
deka,umuyorum ki ağrın kalmamıştır ve hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorsundur.......

dior, loli06, sizede çok çok teşekkür ediyorum dilekleriniz için, umarım hepimiz kurtuluruz şu dertten artık. durumum anlattığım gibi, forumu da bırakmıycam kesinlikle, gelişmelerden haberdar edicem sizleri. bu foruma, sizlere çok şey borçluyum, hata bu forum olmasa bu işe hiç kalkışmazdım diyebilirim. sizlerin tecrübeleri, ve fikirleriyle oldum bu ameliyatı, ve şu an çok çok mutluyum:) herkese sevgiler.

dilaramutlu, baktım resimlerine, biraz farklı bacakalrımız. benimkiler dizlerden birleşiyor sonra ayrılıyordu. alt bacağım daha inceydi ve diz içlerimde de çıkıntılar vardı. tabii şimdi bunların hiç biri yok:)))))))) ben biraz teknoloji özürlüyüm, ama yakında foto yüklemeyi de başarırım herhalde.
bu arada, doktor araştıran arkadaşlar, bir de deniz işcen adında bir doktor var nişantaşında. ben fiyatı çok yüksek bulduğum için vazgeçmiştim kendisinden, bence onunla da görüşün.
kızlar, artık mini mini etekler alsam mı acaba???

gulerer bacisim,ben yazilarini takip ediyorum,cokta üzülüyorum hem senin adina hemde bizim adimiza ,keske sende memnun olsaydinda bizde arkandan gelseydik,aslinda bende bu araalr cok istiyodum ama cok zayifladim,yagin zerresi kalamdi,o yüzden yaptiramadim...elbetteki seni bahs ettgiin doktoru asla secmem,yalniz suda bir gercek,ben saglikciyim ve bir kac doktorla konustum,asla kök hücre yöntemi diye bir sey yokmus,sadece o olayi sisirtmeymis dediler,hatta cok samimi oldugum kendi adina degilde bir hastane icin calisan bir doktora yaptirmak istedim,ben yapmam dedi,yaglar asla kalmaz erirler,bilek kisminda tamamen erir dedi,sadece üst kisimlarda cok az kalir...ben o zaman kizdim doktora icimden,isime gelmedigi icin ama adam demekki dogruyu diyomus....ama yaptirip memnun olanda var,sagolsun liliac o memnunum diyor azda olsa...cogusu hic gelmiyor acaba memnunlugundanmi yoksa memnunsuzlugundanmi oda belli degil.....gulerercigim ben yazilari cokca takip etmeye calisiyorum,tektash ilk ameliyatini senin doktoruna yaptirmisti,memnun kalmadi ikinciyi ankarada yaptirdi biliyosun belki....doktor ismi vermeemye calisiyorumki yazilarim silinmesin diye,okuyanlar anlarlar beni....bilmiyorum belki bünyeye göre degisiyorda azcik,eger kilo alabilirsem iyi denen doktorlardan birinde denmek istiyorum ki su an aklimda sadece bir tane var...az kalicilik ne kadar ise yarar onuda bilemiyorum,benim bacaklarim cok ince azi bana hic kar etmez.......kafanizi sisirmiyim daha...bilgilerini paylasan herkese sonsoz tsk ler....bence olumsuzlarida yazalimki onlar burdan prim kazanip ceplerini doldurmasinlar....tsk ler gulerer

dekacigim cok cok gecmis olsun,insaallah yaglarinin her zerresi kalir....kaca yaptirmistin sen canim...

öncelikle ameliyat olanlara geçmiş.olsun diyorum...inşallah istediğiniz gibi olur. mutlu olursunuz.ben mart ayında yağ enjeksiyonu olmuştum. göbekten yağ alınmıştı.ayak bileğime ve diz arasına yağ enjekte edilmişti. ama şuan sadece diz arası biraz kaldı. benimki zaten çarpıktı. ve diz arası bir çocuğun geçeceği kadar açıktı. biraz kapandı.bileklerim çok ince. çöp gibi.yağ eridi.2-3 de ancak memnun olursun demişti doktor.şimdide hya corp yanlış yazmadıysam bu dolgudan denemek istiyorum. doktorla görüştük. buda erir dedi.2-3 kezde denenir.sonuçta bacak işi zor diyor. erir diyor offfffffffffffffff kalıcı bir yol yokmu ????????????????

bu dolğu yağ enjektesine göre daha kolay olur dedi. kalınlaştırılacak yerler uyuşturlup iğneye vurcakmış. sargı falan yokmuş. ama pahalı bir dolguymuş euroyla geliyormuş..2000tl olur diyor.. bende çalışmıyorum. ama bir kez daha denemek istiyorummmmm....offffffffffffffff ne zormuş yaa. neyse baya uzun yazdım ama szi anlarsınız durumumu herkes aynı duygularda ((((

Son düzenleme:

suay merhaba,yağlarının gitmesine çok üzüldüm.bence silikon düşünsen.en azından erime derdi olmaz ve 3-4 cm.bir kalınlık sağlanabiliyormuş.sonuçta 18-24 ay sonra yaptıracağın o dolguda eriyecek.silikon yaptırdıktan sonra ,bileklerine dolgu yaptır....lütfen üzülme....herşey istediğin gibi olsun....

su.ay bacım 2 3 kezde memnun olursun demişte alınan yağ yerlerinde girinti çıkıntı olmazmıymış. benim oldu yani.
istanbuldamısın, kime yaptırdığını merak ettim.

su.ay bacım 2 3 kezde memnun olursun demişte alınan yağ yerlerinde girinti çıkıntı olmazmıymış. benim oldu yani.
istanbuldamısın, kime yaptırdığını merak ettim.

Selam ben dün o yağmura rağmen doktorla görüşmeye gittim.Tekrar bir kaç tane fotoğraf çekti.Yağ alınacak bölgeleri ve eklenecek yerleri gösterdi.Yağ alınan yerlerde yağa konan yerlere göre daha fazla ağrı olabileceğini de söyledi.Ayrıca bileklerin iç kısmının ilk başlarda baya kalın geleceğini önceden bilmem gerektiğini söyledi.Ben aklıma gelen herşeyi sordum Ahmet bey içtenlikle cevap verdi.Pazartesi saat 9 da ameliyata gircem kaç saat sürebileceğini sormadım bir tek... şaşkınlık işte :) Sanırım 1 gece orda kalırım. Bu arada kim için sorduğumu şimdi hatırlayamıyorum kusuruma bakmasın ama burdan bir arkadaşa 6500 tl demişsiniz hastane ücreti içinde mi öğrenmemi istedi dedim.Biliyorsunuz bu yöntemin ücreti o, hastane ücreti ayrıdır(1000tl) dedi.Yalnız şunu tekrar belirteyim bana 5000 tl denmesinin nedeni benim sorunumun daha kısıtlı bir bölgeyi kapsıyor olmasından.Ben ikinci bir operasyonu göze alarak bu ameliyatı oluyorum.Zaten yıllar önce yine olmuştum ama bu sefer daha çok umutluyum.Yani umut etmeden olmuyor.

Kendimi iyi hisseder etmez size durumumla yaşadıklarımla ilgili bilgi vericem.Bu arada kızımı hafta içi oyun grubuna verdim en azından günde 3-4 saat daha az zorlanıcam. Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen...

Bu arada deka kendini iyi hissetmene çok ama çok sevindim,ağrılar muhakkak olacak ama onlar geçecek geriye mutluluğun kalacak inşallah...

aysenazli bacım bahsettiğin arkadaş memnun olmasının nedeni o arkadaşın diz aşağı dış bacaklardan yağ almış bu bi düzlük vermiş, içlerede doldurunc şuan ii. bi simetri düşünmüş doktor aklını kullanıp, şansı dışların düzlenmesi.zamanla içler erisede dış düzlük onu idare etirir. her doktor kişye göre keşif yapmıyo. yada herkezin böyle bariz değil.

arkadaşım ilk ameliatında dolgumuydu bu arada herşey gönlünce olsun asla tek deyilsin birimiz hepimiziz. iyilik ve yardımlaşma adına varız. sloganımız 'fiyatı işin hakkı kadar alan, işinin ardında sonuna kadar duranlar yaşasın' olsun.

Bu arada Ahmet beye yağ alınan yerlerde dalgalanma olur mu dedim.Hayır olmayacak dedi,zaten çok fazla bir yağ da almayacağız dedi.Yani almak istese de yok zaten :) Bilek kısımlarına konan yağ daha çok ve çabuk eriyebiliyormuş doğru mu dedim, evet dedi belli bir yüzdesi kalacak ama o yüzdeyi vermek pek akıllıca değil çünkü tahmin edilemez,kişiye göre değişiyor dedi.Mutlaka bir kısmı kalacaktır dedi.Bu beklentilerimin çok yüksek olmasını engelleyen bir konuşmaydı ve bence gerçekçi konuşması benim için daha değerliydi.Yüzde 70 ya da yüzde 40 diye rakam vermemesi daha gerçekçi geliyor bana.Sonra insan umutlarını bu rakamlara endeksleyebiliyor. Bir de belirli zaman aralıklarıyla yine fotoğraf çekeceğimizi çünkü bacaklarımın hep bir önceki halini unutacağımı bildiğini söyledi....

Yani yöntemin adı neydi hiç hatırlamıyorum ama diz kapağının üst yanlarından yağ alındı ve diz altı içlerine verildi "bir şekilde". İki tane küçük kesi izi vardı ve lokal anestezi ile muayenehanesinde oldum.Ne cesaret ve cahillikmiş benimkisi de.Ama "evet çaresi var" dediğinde hemen heyecanlanıp tamam demiştim.4 sene önce 2000 tl verdim ben.Şimdi o izler kayboldu gibi ama yağlar da kayboldu Bana o zamanlar iyi araştırmadığım için bu işi tek yapabilen o doktor gibi gelmişti.

Slogan harika! Hepimize böylesi denk gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…