Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gülerer burdayım. okuyorum sık sık. ama söyleyecek yeni bir şeyim yok. 6 ay dolsun tam şekil nedir göreyim diye bekliyorum. hala dalgalanma çökme yok yağ alınan yerlerde.

Su.ay doktor sana bu dolgu için 2000 tl dedi ise çok şanslısın. Diğer doktorlar arkadaşlara kendi yağları ile 5000 -6000 lira arası fiyat söylüyor. Ne bu ya. Hem eriyecek de hemde bu kadar ücret al. Bize yazık valla. Senin doktorun bana bu anlamda daha insancıl geliyor. Yağ alınan yerlerdeki acı morluk birde çökme riskini göz önüne alınca dolgu bana çok mantıklı gelmeye başladı. Nasıl olsa yağ enjeksiyonuda eriyecek hiç olmazsa birde yağ alınan yerlerdeki acı ve morlukla uğraşmazsın. Silikonu ısrarla bazı doktorların yapmak istememesi benim gözümü korkuttu. Birde silikon konan bacaklar yapay duruyor. Dolgu daha güzel bir görüntü veriyor.

DEKA ; çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun.
AMAAANBE ; siz erime hissediyormusunuz ilk hali ile şuanki hali arasında?

gülerer burdayım. okuyorum sık sık. ama söyleyecek yeni bir şeyim yok. 6 ay dolsun tam şekil nedir göreyim diye bekliyorum. hala dalgalanma çökme yok yağ alınan yerlerde.

inşallah çökme olmaz yag alınan yerler çökmesse dengeli almış demektir. bacak üst içlerden almışmıydı. sadece göbektenmi aldı farkındamısın bacım.

DEKA ; çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun.
AMAAANBE ; siz erime hissediyormusunuz ilk hali ile şuanki hali arasında?

dior şişliklerim indikten sonra ölçmüştüm bacaklar 36cm di bilekler 23, şimdi senin için ölçtüm aynı. şekli mükemmel olmadı ama eskisinden iyi olduğu kesin.

inşallah çökme olmaz yag alınan yerler çökmesse dengeli almış demektir. bacak üst içlerden almışmıydı. sadece göbektenmi aldı farkındamısın bacım.

gülerer alt bacakların dış kısmından aldı, dizlerin hemen üstünde iç kısımda fazlalıklar oluyorya onları aldı, büyük kısmını da göbekten aldı.
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?

nasıl az yağ alacak o zaman çok az bi değişiklik içinmi bu kadar zorluğa gircen.

çökme normal olması gereken etli kısmın ordaki yağ alındığı için girintili görünmesi. mesela oturduğumda diz üst iç kısımlarda çukurluk oluşuyo. yaşlı kadın bacaa görmüşsndür işte o şekil alıyo. ayakta bişey yok. oralar dolgundu hepten silip süpürmüş.

:89:

yağları alırken zarar vermiş yani... başka bir doktora göstersen? belki çözümü vardır.

Arkadaşım sen varis çorabını ne kadar giydin hala giyomusun

3 hafta giyebildim sonra iş için antalyaya gidince çıkarmak zorunda kaldım, sana bahsettiğim çorabı giydim orda gündüzleri gece odaya çıkınca varis çorabını giyiyodum. toplam 1 ay falan giydim yani. ama ameliyattan sonra korse de giydim aynı süre.

bu nasıl iş ya biri bozacak başkası yapacak. kendisi niye düzeltmiyo ben onu da anlamadımya.

başka yeri daha bozar diye gitmiyorum. iki kez işlem yaptırtan drlar hep aynımı acabaayaptıkları kampanyalarımı telafi mi ediyolar acaba.
daha bu iş için çektiğim kredinin dördüncü taksitini ödedim. bide korkuda var narkoz alıyosun. ahmet hocaya bi ara gidicem ama fikrini merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…