tabi olmadan önceki heycanımı düşününce önümde hiçbi engel tanımadım yani benim şanssızlığım doktoru araştırırken iyi bakmamışım belkide. çünki memnun olan eskilerden ses çıkmıyo.
tektash, amaanbe, daha vardı tık yok kızlardan. bi kişi iki senedir memnunum ahanda resim derse dişimi kıracam. helede benim hocanın yaptığı biri derse kafamı kesecem.
denemeseydim keşke üzüntüm sevincimin boyunu çoktaaan geçti.
işte bacım gerek dertleşiyorum aslındada yaptıracaklara bi örnek akılda oliim diye yoksa ne işte
öncelikle ameliyat olanlara geçmiş.olsun diyorum...inşallah istediğiniz gibi olur. mutlu olursunuz.ben mart ayında yağ enjeksiyonu olmuştum. göbekten yağ alınmıştı.ayak bileğime ve diz arasına yağ enjekte edilmişti. ama şuan sadece diz arası biraz kaldı. benimki zaten çarpıktı. ve diz arası bir çocuğun geçeceği kadar açıktı. biraz kapandı.bileklerim çok ince. çöp gibi.yağ eridi.2-3 de ancak memnun olursun demişti doktor.şimdide hya corp yanlış yazmadıysam bu dolgudan denemek istiyorum. doktorla görüştük. buda erir dedi.2-3 kezde denenir.sonuçta bacak işi zor diyor. erir diyor offfffffffffffffff kalıcı bir yol yokmu ????????????????
bu dolğu yağ enjektesine göre daha kolay olur dedi. kalınlaştırılacak yerler uyuşturlup iğneye vurcakmış. sargı falan yokmuş. ama pahalı bir dolguymuş euroyla geliyormuş..2000tl olur diyor.. bende çalışmıyorum. ama bir kez daha denemek istiyorummmmm....offffffffffffffff ne zormuş yaa. neyse baya uzun yazdım ama szi anlarsınız durumumu herkes aynı duygularda((((
gülerer burdayım. okuyorum sık sık. ama söyleyecek yeni bir şeyim yok. 6 ay dolsun tam şekil nedir göreyim diye bekliyorum. hala dalgalanma çökme yok yağ alınan yerlerde.
DEKA ; çok geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun.
AMAAANBE ; siz erime hissediyormusunuz ilk hali ile şuanki hali arasında?
inşallah çökme olmaz yag alınan yerler çökmesse dengeli almış demektir. bacak üst içlerden almışmıydı. sadece göbektenmi aldı farkındamısın bacım.
Bu arada Ahmet beye yağ alınan yerlerde dalgalanma olur mu dedim.Hayır olmayacak dedi,zaten çok fazla bir yağ da almayacağız dedi.Yani almak istese de yok zaten :) Bilek kısımlarına konan yağ daha çok ve çabuk eriyebiliyormuş doğru mu dedim, evet dedi belli bir yüzdesi kalacak ama o yüzdeyi vermek pek akıllıca değil çünkü tahmin edilemez,kişiye göre değişiyor dedi.Mutlaka bir kısmı kalacaktır dedi.Bu beklentilerimin çok yüksek olmasını engelleyen bir konuşmaydı ve bence gerçekçi konuşması benim için daha değerliydi.Yüzde 70 ya da yüzde 40 diye rakam vermemesi daha gerçekçi geliyor bana.Sonra insan umutlarını bu rakamlara endeksleyebiliyor. Bir de belirli zaman aralıklarıyla yine fotoğraf çekeceğimizi çünkü bacaklarımın hep bir önceki halini unutacağımı bildiğini söyledi....
gülerer alt bacakların dış kısmından aldı, dizlerin hemen üstünde iç kısımda fazlalıklar oluyorya onları aldı, büyük kısmını da göbekten aldı.
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?
gülerer alt bacakların dış kısmından aldı, dizlerin hemen üstünde iç kısımda fazlalıklar oluyorya onları aldı, büyük kısmını da göbekten aldı.
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?[/QUO
dizden yukarı bacak içleri yağ fazla alındığı için diz kırık oturunca çukur oluyo. yaşlı kadın bacak içi gibi
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?[/QUO
dizden yukarı bacak içleri yağ fazla alındığı için diz kırık oturunca çukur oluyo. yaşlı kadın bacak içi gibi
çökme normal olması gereken etli kısmın ordaki yağ alındığı için girintili görünmesi. mesela oturduğumda diz üst iç kısımlarda çukurluk oluşuyo. yaşlı kadın bacaa görmüşsndür işte o şekil alıyo. ayakta bişey yok. oralar dolgundu hepten silip süpürmüş.
senin bahsettiğin çökme nasıl bir şey?
Arkadaşım sen varis çorabını ne kadar giydin hala giyomusun
bu nasıl iş ya biri bozacak başkası yapacak. kendisi niye düzeltmiyo ben onu da anlamadımya.
o zamandan beri giymiyorum şükür. ömür boyu çekilecek dert değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?