etek giymeye başladınmı sen.halinden memnunmusun.
kısa etek giymedim. eskiden de giydiğim yarım boy eteklere devam. memnunum eskisinden iyi olduğu için ama öyle çok güzel bir bacak da değil. tatilde sinirlerimin bozulmaması bile memnun olmam için yeterli.
su.ay yenimi gittin dr a dogu maddesi nedir erime süresi falan önceden iyce araştır. ahmet hocayamı gittin bacım.
AMAAANBE ; şuana kadar erimemesi çok güzel. Senin adına sevindim.
Su.ay tekrar ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
Benim sizlere bir kac sorum olacak lutfen okursaniz cevapsiz birakmayin. Silikonlu bacak ile mesela ayakta cocuk sallanirmi, dizlerini kirip oturabilirmisin, cok agir is yapip surekli egilip kalkarsan birsey olurmu? Silikon kayarmi yada baska sorun olurmu? Okursaniz lutfen cevap yazin!!!!
merhaba, ben yaptıralı on gün oldu. şu an dizlerimi bükemiyorum. merdiven inip çıkmakta zorluk çekiyorum. gece bir iki defa kasılma ile uyandığım oldu. ileriye yönelik durmumu ben de merak ediyorum açıkçası..daha uzun süre önce yaptırmış biri varsa sanırım daha faydalı bilgiler verebilir.
Tesekkur ederim arkadasim cevap icin kime ve kaca yaptirdigini yazabilirmisin, ben yurt disindayim 15 gun icin gelip yaptiracagim sence 15 sonra seyahat edecek durumda olurmuyum, simdi yurumen nasil? Neden silikon yaptirdin, yag enjektesi neden dusunmedin? Cok soru sordum biliyorum ama bu sorular kafami cok mesgul ediyor. Ben ekim sonu dusunuyorum ameliyati, bizi bilgilendirmeye devam edermisin?
pardon anlamadan aynı mesajdan iki kez yazmış oldum
ameliyat sonrası 1 haftada şişlikler iniyor.2.aydan itibaren erime başlıyor.genelde sabahları daha ince akşam üstleri yorgunluk ve şişlikle daha kalın duruyorlar 1-2 cmlik kalınlık kalıcı oldu.eskisinden iyi ama yeterli değil oyüzden tekrar olacağım zor bir ameliyat vucüt yıpranıyor ama denemek istiyorum.izlerin kalıcı olması hosuma gıtmıyor ama zamanla acılır yada tekrar estetıkle ızler sılınır dıye dusunuyorum bugun yıne arıycam ferruh beyı.. ımplantlar kayabılıyormus dıye ? ısaretlerı kaldı aklımda.ama soyleyebılecegım yağ enjektesi tam bir dolgunluk vermiyor 2. belki 3. ye gerek olur diye düşünüyorum.
selam tekbenmiyim,
canım, pazartesi ameliyat oldum, sizleride gelişmelerden haberdar etmeye devam edicem. şu anda karnımda, belimde, ve bacaklarımda ağrılar var, biraz zor yürüyorum, küçük adımlarla yavaş yavaş adım atabiliyorum. ama günden güne rahatlıyorum da. bacaklarımın şeklinden şu anda memnunum tabii ki, sadece benim üst bacak apış arasına yakın yerlerde çıkıntılar vardı, omnları da alacaktı doktor ama fazla almamış sanırım, hala o çıkıntılar var ve üst bacakta içeriye doğru bir yay şekli yapıyor. şişler, morluklar da var tabii ki. bakalım zaman ne gösterecek.
ameliyat olacak arkadaşlara şimdilik tavsiyem, sakın doktorların ameliyattan 6 saat sonra evine döner normal hayatına devam edersin sözlerine çok güvenmeyin. belki ben istisnayım bilemiyorum ama ben ertesi gün hastaneden çıkabildim ve 3 gün penguen adımlarıyla yürüyebildim:)
bu arad doktor bana herhangi bir krem önermedi, ne yapsam şu jeli kullansam mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?