Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kısa etek giymedim. eskiden de giydiğim yarım boy eteklere devam. memnunum eskisinden iyi olduğu için ama öyle çok güzel bir bacak da değil. tatilde sinirlerimin bozulmaması bile memnun olmam için yeterli.

diz altı etekmi giyyosun.
çok sevindim oda yeter tabi.önceki resimlerin vardı silmişsin yeni koycanmı

dizle bileğin tam ortası:))) eskiden de giyerdim mutlu mutlu:) tam bi belli olsun şekli şemali koyarım. ameliyat sonrası resimleri eklemiştim sildim çünkü yanıltıcı oluyor.ameliyat sonrası doktor kör değilse illaki güzel oluyor ama sonra senin yaşadığın gibi sorunlar çıkabiliyor işte.

su.ay yenimi gittin dr a dogu maddesi nedir erime süresi falan önceden iyce araştır. ahmet hocayamı gittin bacım.

hyd cop denilen bir dolguymuş. asit bazlı bişeymiş.. sonuçta buda eriyecek dedi.ama bekleyip göreceğiz. 2-3 de dah iyi olur dedi.
ben kayseride saffet örsle görüştüm. zaten 1 kez yağ enjeksiynu yaptırmıştım saffet beye. ama o zor oluyur baya. o yüzden birde bunu deneyeceğiz..

AMAAANBE ; şuana kadar erimemesi çok güzel. Senin adına sevindim.
Su.ay tekrar ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

Deka iyi olma cok sevindim umarim bugunki memnuniyetin bir ömur devam eder ve darisi bizim basimiza... Canim ne kadar ödedin ameliyat icin sen memnun kalirsan bende bu doktoru dusunebilirim...

Benim sizlere bir kac sorum olacak lutfen okursaniz cevapsiz birakmayin. Silikonlu bacak ile mesela ayakta cocuk sallanirmi, dizlerini kirip oturabilirmisin, cok agir is yapip surekli egilip kalkarsan birsey olurmu? Silikon kayarmi yada baska sorun olurmu? Okursaniz lutfen cevap yazin!!!!

merhaba, ben yaptıralı on gün oldu. şu an dizlerimi bükemiyorum. merdiven inip çıkmakta zorluk çekiyorum. gece bir iki defa kasılma ile uyandığım oldu. ileriye yönelik durmumu ben de merak ediyorum açıkçası..daha uzun süre önce yaptırmış biri varsa sanırım daha faydalı bilgiler verebilir.

Tesekkur ederim arkadasim cevap icin kime ve kaca yaptirdigini yazabilirmisin, ben yurt disindayim 15 gun icin gelip yaptiracagim sence 15 sonra seyahat edecek durumda olurmuyum, simdi yurumen nasil? Neden silikon yaptirdin, yag enjektesi neden dusunmedin? Cok soru sordum biliyorum ama bu sorular kafami cok mesgul ediyor. Ben ekim sonu dusunuyorum ameliyati, bizi bilgilendirmeye devam edermisin?

evet bende çok merak ediyorum bunları. patella burayı görüpte bilgilendirmene çok sevindim çünkü forumda çok silikon taktıran yok. lütfen devam et beklemedeyiz :)

pardon anlamadan aynı mesajdan iki kez yazmış oldum

mrb sisisii ben yeni katıldım aranıza. şu an çevrimiçi olduğun için sana yazmak istedim. benimde bacağımda problem var sizleri takip edip okuyorum ve hep diyorum ki yaa işte aynı şeyler.. bi insan başka insanları görmeden ve daha hiç konuşmadan ancak bu kadar yakın hissedebilir..

merhaba alev hoşgeldin, aslında bende yeni sayılırım burada. çok haklısın hepimizin problemi aynı bizi en çok anlayabilecek kişilerde yine bizleriz o yüzden insan kendini çok rahat hissediyor burada

demredemre merhaba...
erimiş olması üzücü tabi ama yinede farklı diyorsun....yani tamamen eski haline dönmedi. Bukadarı bile iyi bişey...demekki birkaç defa yapılsa olacak bu iş.
su-ay ın doktorunun fiyatı çok iyi...5 defa bile yapılsa diğerlerinin tek operasyon fiyatına geliyor....
Sen resim eklemek istemezmisin???
eski yeni hali...insan merak ediyor canım...bilgi verdiğin için teşekkürler...
.

Tekbenmiyim yarinki ameliyatin umarim iyi gecer ve hersey gönlunce olur, senin icin du edecegim, bu arada arkadaslar Hasan Findik'a yag enjeksiyonu yaptirmayi dusunup fiyat soran oldumu?

deka geçmiş olsun...yağların geçmesin ama. :)
Çabuk karar verdin..çabucakta bitirdin bu işi.İnşallah istediğin gibi olur...
Yukardaki çıkıntıları almamış demişsin...belki şiş olduğu için öyle görünüyordur...çünki yağ alınan yerler,verilen yerden daha
zahmetli gibi.
peki...o yay şekli dediğin :) kısımlara dolgu yapsaydı olmazmıydı acaba.
Sen resim eklemedin değilmi canım....
Eski- yeni durumunu bekliyoruz....
Mutluluklar diliyorum canım.
.

Kızlar arada bir cepten girip bakıyorum yazılanlara.Ama bir şey yazmıyorum zira benim asıl yazacaklarım yarın sabahki ameliyatımdan sonra daha faydalı olacak sanırım.Biraz heyecanlıyım.Bir de ameliyata girerken yalnız olacağım için hafiften burukluğum da var.Ama çıktığımda annem yanımda olabilecek.Benden dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.Kendime geldiğimde eğer yazabilecek durumda olursam ve telefonum çekerse hemen kendimle ilgili bilgi veririm.En kötü ihtimalle salı eve geldiğimde 1-2 satır yazmaya çalışırım.

tekbenmiyim...pazartesimiydi senin operasyon?
Canım...hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla sonuçlansın inşallah...ben, çok güzel olacağını düşünüyorum...hernekadar sen beğenmiyor olsanda...burada gördüğüm en sorunsuz bacak seninki....umarım bu defa istediğin gibi olur canım...
Güzel haberlerini bekliyoruz...sakın kaybolma sende emi?
:)
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…