Tekbenmiyim yarinki ameliyatin umarim iyi gecer ve hersey gönlunce olur, senin icin du edecegim, bu arada arkadaslar Hasan Findik'a yag enjeksiyonu yaptirmayi dusunup fiyat soran oldumu?
Kızlar arada bir cepten girip bakıyorum yazılanlara.Ama bir şey yazmıyorum zira benim asıl yazacaklarım yarın sabahki ameliyatımdan sonra daha faydalı olacak sanırım.Biraz heyecanlıyım.Bir de ameliyata girerken yalnız olacağım için hafiften burukluğum da var.Ama çıktığımda annem yanımda olabilecek.Benden dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.Kendime geldiğimde eğer yazabilecek durumda olursam ve telefonum çekerse hemen kendimle ilgili bilgi veririm.En kötü ihtimalle salı eve geldiğimde 1-2 satır yazmaya çalışırım.
Evet keypad'cim yarın sabah 9.00 da giriyorum ameliyata bir aksama olmazsa..Bu acıya,emeğe,paraya,zamana değer umarım. Ve amiiin...tekbenmiyim...pazartesimiydi senin operasyon?
Canım...hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla sonuçlansın inşallah...ben, çok güzel olacağını düşünüyorum...hernekadar sen beğenmiyor olsanda...burada gördüğüm en sorunsuz bacak seninki....umarım bu defa istediğin gibi olur canım...
Güzel haberlerini bekliyoruz...sakın kaybolma sende emi?
:)
.
Ah canım yaaaa...üzüldüm şimdi...yalnız olmana...yemin ediyorum aynı şehirde olsaydım gelirdim koşa koşa.
Hem de ısınma hareketi olurdu... :)
Canım sen tecrübelisin birazda olsa...hiç buruklanma...hatta sevinçten çığlık bile atabilirsin...inanıyorum ki çok iyi sonuç olacak..
Üstelik doktor seçimin mükemmel...dualarım bu defa senin için hiç merak etme canım...herşey güzel olacak.
.
Canim ben sadece resimli mail atip fiyat sordum yani hastane falan secmedim ve bana 6000ytl dedi, ben yag enjeksiyonumu silikonmu karar veremedim ama yag enjeksiyonu icin Hasan Findik'i dusunuyordum ama bana söylenen farkli fiyat guvenimi azaltiyor dogrusu....Teşekkür ederim blomma. Allah razı olsun.
Ben Hasan Fındık la da görüşmüştüm o da bana 5000 tl dedi yağ enjeksiyonuna.Ekstra ücretler vardır belki çünkü hastane seçiyorsun Hasan Bey'de...
Canim ben sadece resimli mail atip fiyat sordum yani hastane falan secmedim ve bana 6000ytl dedi, ben yag enjeksiyonumu silikonmu karar veremedim ama yag enjeksiyonu icin Hasan Findik'i dusunuyordum ama bana söylenen farkli fiyat guvenimi azaltiyor dogrusu....
evet bende çok merak ediyorum bunları. patella burayı görüpte bilgilendirmene çok sevindim çünkü forumda çok silikon taktıran yok. lütfen devam et beklemedeyiz :)
bu arada yağ enjeksiyonu kötüdür gibi birşey asla söylemek istemiyorum. benim gördüğüm örneklerde bacaklarının biçimlenmesi için gerekecek süre kadar benim vaktim yoktu. belki tek enjeksiyonda harika bacaklar da olmuştur ama dediğim gibi ben risk almak istemedim.
zayıf olduğum için bu ameliyat öncesi 3 ay diyetisyen yardımıyla kilo alma çabası bile bana yetti.
Yağ enjeksiyonu yaptıran tanıdıklarım var, tekrar tekrar yaptırdılar. erime sürecinde etek giyemediler ki bu da yaklaşık 1.5 yıl gibi bir süreye tekabül ediyor. ben hem bu kadar beklemek istemedim, hem de 2 yıl boyunca yıllık iznimi ameliyat ve ameliyat sonrası iyileşme için harcamak istemedim. kışın kararımı verdim, iyileşme süresi hakkında çok fazla değişik bilgiler verildiği için onu da riske atmak istemedim. iznim başlar başlamaz opere oldum ki; iyice iyileşemeden işe başlamak zorunda kalmayayım.
ameliyatta diz içleri ve göbekten yağ alındı, silikonla birlikte ayak bileklerine ve çok çıkık olduğu için diz kemiğinin kenarını gizlemek amaçlı az da olsa yağ enjekte edildi. ağrı kesici verildiği için birinci gün hiç ağrım olmadı. ikinci gün çıkarken hareket ettirmek zorunda kaldığım için çok ağrım oldu. 3. gün duvarlara tutunarak yürümeye başladım, önceki günler yardımla yürüyordum. dizlerimin altına yastık koyarak uyudum ve 1 hafta çorap giydim. çorabı iki gündür giymiyorum ama dizlerimi bükmekte hala zorlandığım için dizlerimin altında yastıkla uyumaya devam ediyorum. ağrılarım tamamen geriledi ama diz olayı beni yoruyor. görenler mutlaka neden yüyüyemediğimi soruyor. dikkat çekici bir görüntüsü var. liposuction yerlerindeki ağrı beni hiç rahatsız etmedi diyebilirim.
yarın tatile gideceğim ama yüzeceğimi ve rahat yürüyeceğimi sanmıyorum.
sonuca gelince; mutlu muyum ? kesinlikle evet. ameliyat öncesi netten bacak fotoları indirip beğendiğim ve beğenmediklerimi doktoruma gösterdim. beklentimi iyice anladığı için ameliyat sırasında benim beğendiklerimi düşünerek şekillendirmiş. mesela benim için çok kalın, düz bir bacağın çarpıktan farkı yoktu. yine etek giymezdim. silikon seçimini ona göre yapmış doktorum.
Evet keypad'cim yarın sabah 9.00 da giriyorum ameliyata bir aksama olmazsa..Bu acıya,emeğe,paraya,zamana değer umarım. Ve amiiin...
Bu en sorunsuz "ama yine de sorunlu" bacaklarımistediğim gibi olursa çok mutlu olacağım keypad.
tekbenmiyim mrb. okuduğuma göre yarın ameliyat olcakmışşın.aranıza yeni katıldım ama emin ol dualarım seninle. inşallah gönlüne göre olur herşey. eğer aynı şehirde olsaydık mutlaka yanında olurdum hiç düşünmeden..
tekbenmiyim ameliyatın göz açıp kapayıncaya kadar biter inşallah ve sen gözlerini açtığında tüm dertlerin geride kalır. hatta sütun gibi bile olabilir bacakların, benim gördüklerim arasında en düzgün sorunlu bacak :) seninkilerdi. ben de yarın tatile gideceğim ama bütün gün ağladım nasıl cesaretimi toplayıp bacaklarımı açacağım bilmiyorum. her sene katlanıyordum ama bir daha kendime bu işkenceyi yapmayacağım, varsın eksik kalsın tatil.
İnşallah menekşe_07. düzgün sorunlu bacaklarım sadece düzgün olsun istiyorum artık.İnşallah ben de ameliyattan çook sonra bile yağları erimeyen şanslılardan olurum ve otuz küsür senedir içimde bıraktığı yaraları geçmişte bırakabilirim.
Lütfen sen de kendini çok üzme,sen öyle söyledikçe benim içim burkuluyor.Ben hiç tatil yapmadım,sadece 1 kez güneye gittim onda da hep otel odasındaydım,eşimi balkondan izledim.Bu denemem de başarılı olmazsa beraber tatil planları yaparız burdakilerle,dayanışmalı tatil :)))
Neyse uzatmadan; kaderdaşlarım kendinize iyi bakın,en kısa sürede aranıza döneceğim.İyi geceler...
patella memnun olmana çok sevindim. silikon ve yağ ayak bileklerine mi kondu ben mi yanlış anladım, sanırım bileklere silikon olmuyordu. senin bileklerin ne kadar inceydi, benimkiler aşırı ince orada yağ kalır mı bilmiyorum. ben de ahmet bey'e muayene olmayı düşünüyorum.
patella memnun olmana çok sevindim. bende yağ enjeksiyonuyla uğraşmak istemediğim için silikon istiyorum acı eşiğim de yüksektir acısına katlanabilirim sanırım. sende hızlı iyileşmişsin galiba çok iyi, iki hafta gibi bir süre de de iyileşme oluyor demek ki. tatil dönüşü fotoğrafları yüklemen çok iyi olacak inan. geçmiş olsun canım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?