teşekkürler. katlanılmayacak bir acı değil sadece zor ve yavaş yürümek insanın sinirini bozuyor biraz. umarım yazdıklarım ve ekleyeceğim fotolar sizlere fikir sahibi olmanızda yardımcı olur.
teşekkürler. birkaç doktora sordum. yapanların cevabı türkiye'de bu operasyonu yapabilen sadece birkaç kişinin olması, gerisinin pek de tecrübeli olmadığı yönünde. tr de kalça silikonu da istenen birşey değil ama güney amerika ülkelerinde sıklıkla yapılıyor ve harika görünüyorlar. sanırım bacak estetiği çok da iyi sonuçlar veren bir operasyon olmadığından zaten birçok hekim bunu yapmayı tercih etmiyor, zaten baksanıza forumda hep aynı isimle dönüp durmuş. silikon yabancı bir madde olduğundan dr lar bu ameliyattan daha da uzaklaşıyor. yağ için ortalama 3 defa deniyor. ortalama üç defa genel anestezi almak, 3 defa ameliyat parası ödemek, 3 defa tatili ameliyatla geçirip daha yorgun bir biçimde işe başlamak ve en önemlisi bu 3 ameliyatın tamamlanması için kaybedilecek zaman. belki de ben sabırsızım.ALEVYILDIZ ve PATELLA hoşgeldiniz. PATELLA çok geçmiş olsun. Gönlünüze göre olmasına çok sevindim. Siz doktorunuza bazı doktorların ısrarla silikon yapmak istememesinin sebebini hiç sordunuz mu? Farklı yaklaşımlar var. Kafam karıştı.
aramıza hoşgeldin bacım. çok geçmiş olsun. sağlık ve güzellik seninle olsun. ben emnun olamayanardanım. zamanla şekin biraz daha iyiye gitmesini bekliyorum.
teşekkürler. birkaç doktora sordum. yapanların cevabı türkiye'de bu operasyonu yapabilen sadece birkaç kişinin olması, gerisinin pek de tecrübeli olmadığı yönünde. tr de kalça silikonu da istenen birşey değil ama güney amerika ülkelerinde sıklıkla yapılıyor ve harika görünüyorlar. sanırım bacak estetiği çok da iyi sonuçlar veren bir operasyon olmadığından zaten birçok hekim bunu yapmayı tercih etmiyor, zaten baksanıza forumda hep aynı isimle dönüp durmuş. silikon yabancı bir madde olduğundan dr lar bu ameliyattan daha da uzaklaşıyor. yağ için ortalama 3 defa deniyor. ortalama üç defa genel anestezi almak, 3 defa ameliyat parası ödemek, 3 defa tatili ameliyatla geçirip daha yorgun bir biçimde işe başlamak ve en önemlisi bu 3 ameliyatın tamamlanması için kaybedilecek zaman. belki de ben sabırsızım.
ALEVYILDIZ ve PATELLA hoşgeldiniz. PATELLA çok geçmiş olsun. Gönlünüze göre olmasına çok sevindim. Siz doktorunuza bazı doktorların ısrarla silikon yapmak istememesinin sebebini hiç sordunuz mu? Farklı yaklaşımlar var. Kafam karıştı.
Selaaam.Su an hastanede odadayim.Ameliyatım iyi gecti sanırım.Saat 11.30 da cikmisim. İlk uyandığımda boğazım çok ağrıyordu bir tek şimdi o da gecti.Hafif sızılarım dısında şimdilik pek ağrım yok ağrı kesicilerden heralde.Daha sonra uzun uzun yazacagim.İyi oldugumu haber vermek istedim herkese çok teşekkür ederim bu arada.görüşmek üzere canlarım....
Selaaam.Su an hastanede odadayim.Ameliyatım iyi gecti sanırım.Saat 11.30 da cikmisim. İlk uyandığımda boğazım çok ağrıyordu bir tek şimdi o da gecti.Hafif sızılarım dısında şimdilik pek ağrım yok ağrı kesicilerden heralde.Daha sonra uzun uzun yazacagim.İyi oldugumu haber vermek istedim herkese çok teşekkür ederim bu arada.görüşmek üzere canlarım....
merhaba evaizm....
Selam alevyıldız.aramıza hoşgeldin :)
COKK GECMIS OLSUN, umarın gonlunce ıstedıgın gıbı olmustur, tum bu operasyon kac saat surdu ve ne kadar odedın, bırde 2 katlı oda yı anlayamadım yanı hastane odası degıl mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?