Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba tekbenmiyim, canim cok gecmis olsun umarim toparlanman kisa surer ve ben istedigin sonuca ulasacagindan eminim cunku bacaklarindaki sorun zaten cok azdi. Simdiden gule gule kullan!!!

Merhaba tekbenmiyim, canim cok gecmis olsun umarim toparlanman kisa surer ve ben istedigin sonuca ulasacagindan eminim cunku bacaklarindaki sorun zaten cok azdi. Simdiden gule gule kullan!!!

teşekkür ederim blomma,çok istiyorum güle güle kullanmayı.inşallah bundan sonra havuzda denizde kızımın ve eşimin yanında olabilirim.Bu sefer erimesinn :93:

cok cok gecmis olsun bacim,yazinin son kisimlarini okurken cok duygulandim nedense,gözlerim doldu...insallah bu mübarek günün hatrina tüm yaglarin kalsin dilerim...haberlerini bekliyoruz...bir kac kilo daha almayi bekliyorum ,artik öyle yada böyle sansimizi denemeliyiz sanirim...kadinlarin bacaklarina benim kadar cok erkekler bakmaz ve sorunlu bacak cok az...sevgiler selamlar

tekbenmiyim çoook çok geçmiş olsun bacım. çok sevindim iyi geçmiş demekki eski resimlerini çekmişsindir umarım çünki sonrasında değişimi görmen için bakmak istiyceksin.
inşallah son hali seni tatmin eder bacım.

gulerer sen nasilsin canim,,,doktorla konustunmu tekrardan ,onun yapacagi bir sey varsa yapmasi icin israr et

nazlim bacım o muhitten bile geçmek istemiyorum vallaa. bi operasyon daha istiyo benim bacaklar. dr da bunu beklemiştir belki fazla yağ alırken ilgisiz yerlerden ama artık muhitine uğramam değil opr. yaptırmak. kozyatağına sadece işim gereği giderim bidaha.
bacaklarım biraz yürüdügüm zaman oluyo bir davul. bilekler eski haline çoktan döndü. adama dedimki şu arka kas kısımları aşaa inerken birden inceliyo şuraları doldurursan düzelir. adam oraları bırakmış kalın yerlerin üst kısımlarını doldurmuş. diz kapağı arka tarafından başlıyo aşırı dolgunluk kas yerlerinin bitiminde yağda bitiyo. allahtan ilk doğal hali güzeldi. yani benim istediğim atletiklikten salon kadını düz bacaklara çevirsin. oda sadece arka kaz altlarını bileklere kadar dolduracaktı.
şu bacak içlerdende yağ alıyolarya, diz içi çıkıntılarını alıyolar, annadık iyide, dizlerin içlerinden yukarıları ne diye almış akıl mantık yok yani. karnımdabi sürü yağ var sen git en olmayacak baldırların içini al.

neyse bacım yani yaz tatili ilk kez bu sene gitmedim onuda boşver eşim o çukurları görmesin diye diz altı şort giyiyoum. evdekilerede varis demiştimameliyat için. o çukurları görse herif nooldu oralara diycek. kışı ilk kez bekler oldum. bi daha ne denirki ameliyat olsam. parayada yazık.

sağol canım,duan için de Allah razı olsun,ihtiyacım olan tek şey dua.Bunu da beni hiç tanımamasına rağmen benden esirgemeyenler olduğu çok mutluyum.En kısa zaman da senin de bu dertten kurtulmanı canı gönülden diliyorum.Ha ben kurtuldum mu belli değil ama denedim ve sonuçlarını göreceğiz.

gülerer sağol canım benim.evet şimdilik düşündüğümden daha az ağrılıyım bu anlamda iyi geçti gerçekten.Kimse olmasa bile kalkıp kendi ihtiyaçlarımı giderebiliyorum çok şükür.Fotoğraf var, mutasyonumu takip edebileceğim canımcım

tekbenmiyim bacım sen doktordan ne yapmasını istedin nasıl bi şekil istedin. şu an ameliyatlısın kendini çok yorma iyi olursan yatarken canın sıkılırsa yaz.

tekbenmiyim bacım sen doktordan ne yapmasını istedin nasıl bi şekil istedin. şu an ameliyatlısın kendini çok yorma iyi olursan yatarken canın sıkılırsa yaz.

İlk gittiğimde doktor bey sordu,ne rahatsız ediyor sizi,sizce neresi sorunlu dedi,gösterdim anlattım.Ben diz kapağının alt içleri dolsa yeter sanıyorum dedim.O da bence asıl sorun bileklerinizde dedi.yani eğer bileklerinizin bu iç tarafındaki boşluk dolarsa ortaya daha orantılı bir görüntü çıkacaktır dedi.Sonuç olarak dümdüz bir bacağın normal ve doğal görünmeyeceğine kara verdik,mutlaka ki biraz kavisli olacak diz altı.Ameliyattan önce de konuştuğumuzda tekrar söyledim diz içlerine de koyun sadece bilekler dolmasın dedim.O da bugün tekrar bilgi verirken "alabileceğim her yerden yağ almaya çalıştım ama siz de biliyorsunuz çok yağınız yoktu,ben iyi bir sonuca ulaştığımızı düşünüyorum" dedi.ben de öyle umuyorum :)

Kızlar Merhaba,

Ben 13 Ağustos'da Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Tam bir sene oldu. İnanılır gibi değil gerçekten. Bacaklarımdan çok memnunum. Mükemmel değiller ama çok daha iyi durumdalar. Eridilerimi peki? Bazen erime oldu diyordum ama erimeden daha çok bence şişlikler geçtikten sonra eridiğini sandım. Sonuç olarak mutluyum ve iyiyim. Albüme iki adet resim ekledim. Oradan bakabilirsiniz kızlar.

Yorumlarınızıda beklerim :)

Çok fazla sayfa var. Henüz hepsini okuyamadım. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım istedikleri bacaklara sahip olmuşlardır.

tekbenmiyim cnm benim çooookkk çoookkk geçmiş olsun.. umarım o yağların hiç erimez de eşin ve çocuğunla gönlüne göre tatil yaparsın. allahım darısını bizlere nasip etsin inşallah. ben yeni katıldım aranıza ama uzun zamandır takip ediyodum forumu ve ameliyat olup da bırakanlar o kadar çoktu ki.. bizleri habersiz bilgisiz bırakmadığın için tşkrler..

Son düzenleme:

demoniac kendi adıma buraya dönüp bilgi verdiğin ve geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim.resimlerini göremedim ama arkadaş olarak ekledim kabul edersen görebileceğim sanırım.Hoş göremesem de birinin gelip 1 sene oldu çok memnunum demesi müthiş bir şey...Mutlu olmana çok ama çok sevindim arkadaşım...

Bende uzun süreden beri formu takip edenlerden, kısa süredenberi de üye olup, sessiz olarak takip edenlerdenim.Çok güzel ve iyi bir dayanışmanın olması insanın içini ısıtıyor.Ne kadar güzel.İnsanlar genelde kendilerine ait kusurlardan bahsetmek istemez.Oysa aynı durum ve düşünceler içerisinde olan kişiler ile bunu paylaşmak bir nevi terapi.Hepinize teşekkür ediyorum.Ayrıca operasyon geçiren arkadaşlara da geçmiş olsun diyor, bacaklarının istedikleri gibi olmasını diliyorum.

tekbenmiyim...canım öyle güzel anlatmışsın ki...o heyecanı yaşadım sanki...hatta tırstım :)

Karşıdan cesaret vermek kolaymış...neyseki bi şekilde atlattın. Şimdi sonucu görmenin heyecanı vardır sende....ben,iyi

olduğuna eminim ama önemli olan senin memnuniyetin...

Tekrar tekrar geçmiş olsun canım...kendine iyi bak...uzun uzun yazmak için yorma kendini.
.

Demoniac...hoşgeldin arkadaşım....iyi ki geldin...operasyon yaptırmış olup..kısa bir süre sonra ortadan yok olanların yolunu

gözlüyoruz burada...tam anlamıyla.

Canım....memnun olman çok güzel bir haber...bundan sonra da değişme olmaz heralde...

Resimleri nedense göremiyoruz...profilinde albüm var ama tıklayınca açılmıyor...sistem değişti gibi birşey diyor...ben

anlamadım????

Geldiğin ve resim eklediğin için teşekkür ediyorum...mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…