Bacak dolgusu yaptıran var mı?

patella süper düzelmiş bacakların iyi iş çıkarmış doktorun bir defadamı oldu bu sonuç. kusura bakba anlattınsa geri dönmeye vakit olmadı.

teşekkürler, evet bir defa da bu sonucu aldık, bir ay önce silikon ve bileklere yağ enjeksiyonu yapıldı. bir defa da olması için silikonu tercih ettim zaten:)

şimdi okudum silikon koydurmuşsun. memnn olman rahatlığın çok iyi allah nazardan saklasın bacım. dr unu tebrik etmek gerek güzel olmuş senide tabi derdini belki çok ii dile getirmişsin ki anlamış.

patella bacım iki resim var albümünde arkadan çektiğim dediğini sildinmi. doktorun istanbuldamı hangi dr a yaptırdın. taksit taksit oldu kusura bakma.

şimdi okudum silikon koydurmuşsun. memnn olman rahatlığın çok iyi allah nazardan saklasın bacım. dr unu tebrik etmek gerek güzel olmuş senide tabi derdini belki çok ii dile getirmişsin ki anlamış.

tekrar teşekkürler, beğendiğin için çok sevindim. onu eklemedim çünkü hiç iz görünmüyordu oysa durum şu an tabii ki öyle değil. diz arka-iç kısımlarda iz var. doktorum A. Karacalar.

Son düzenleme:
tekrar teşekkürler, beğendiğin için çok sevindim. onu eklemedim çünkü hiç iz görünmüyordu oysa durum şu an tabii ki öyle değil. diz arka-iç kısımlarda iz var. doktorum A. Karacalar.

bacak fondöteni varmış onu kullanırsın önemli olan şekil içine sindimi tamamdır. darısı bizlere memnuniyetinin inşallah bacım.

bacak fondöteni varmış onu kullanırsın önemli olan şekil içine sindimi tamamdır. darısı bizlere memnuniyetinin inşallah bacım.

henüz almadım ama öyle bir ürünün varlığından haberim var. haftaya deneyeceğim. evet, darısı tüm arkadaşların başına. inşallah herkes istediği bacaklara sahip olur.

özelden mesaj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ama ben özel mesaj yazamıyorum. daha onlarca entry girmem lazımmış, özel mesaj yazabilmek için. aslında sormak istediğim birkaç şey var ama maalesef özel mesaj hakkım yok.

PATELLA, canim resimlerini yeni gördum gercekten cok guzel olmus yanindaki resim önceki hali degilmi, gercekten fark cok buyuk, kalin ve kasli degil tam idealimdeki bacak olmus, umarim saglik icinde gule gule kullanirsin. Ayrica alti yil önce silikon yaptiran tanidigindan bahsetmen cesaret verdi dogrusu, sagligi iyimi tanidiginin?

Teşekkür ederim, beğenmene sevindim. iki çeşit silikon seçebiliyorsunuz; kalın ve kaslı olmaması için ben küçük olanı tercih ettim. arkadaşımın sağlığı iyi, onun için çok şey değiştirdi bu operasyon. bu nedenle kararından asla pişman değil. sanırım bana cesaret veren de oydu. bu arada, evet ameliyat öncei ve sonrası fotolar. ameliyat öncesi olanları ameliyat günü hastanedeki yatağımın üstünde çektirmiştim.

Son düzenleme:
Canim bende AKaracalar a karar verdim ekimin yirmibirinde gelecegim yarin biletlerimizi alacagim umarim bende iyi anlatirim ne istedigimi ve bacaklarim senin kadar guzel olur ama nasil anlatacagim derdimi bilmiyorum gerci mal ortada doktor anlar herhalde!!!

blomma

doktor çarpıklığı anlar ama öncesinde sen google dan bacak şekilleri incele, bilekler, baldırlar ve dizlere bak. seninkilerin durumuna bak aynadan. mesela dizlerin görüntüsü önemli. alt kısım harika olsa da dizler görüntüyü bozabilir. üst kısım güzel olduğunda bileklerdeki çarpklıklar daha kötü görünebilir. dış yanda dışa çıkıklık fazla mı? bunlara dikkat etmelisin ve doktorunla konuşurken fikrini sormalısın. kalın istemediğini mutlaka söylemelisin. ameliyata gimeden önce doktorun senin beğendiğin bacak şeklini biliyor olmalı.

Son düzenleme:
patella
ben de silkon ameliyatı olmuştum 5 yıl kadar önce ama.. hala etek giyemyorum. bacaklar hiç güzel olmadı. boğum boğm oldu. nasıl anlatayım. bilekler incecik.sonra alt bacak boleşiş ama..orantısız yani( mutsusum. acaba düzeltmenin çaresi olur mu diye bakıyorum hala siteye.. ahmet bey silikonda başarılı mı? senin resmleri göremedim ben cnm yaa?

GUZELDERYA hatirladigim kadariyla sen iki kere Oytun Idil e ve sonrada Nazim Durak a yaptirmistin dimi ama eger yanlissa kusura bakma ama önceki mesajlarindada pek ayrintiya girmedin bende A. Karacalar a silikon yaptirmayi dusunuyorum ama korkuyorum lutfen ayrintili anlatirmisin neden memnun kalmadin gine silkon dusundugune göre saglik acisindan bir sorun yasamadin ve sekilden memnun kalmadin, sans daha öncede seslenmistim, lutfen sende PATELLA gibi anlatip bizi aydinlatki bizde dogru doktoru secelim!!!

mrb bayramda yoktum pek forma girme imkanım olmadı şimdi biraz daha iyiyim ama silikon yerleri ağrımıyor sorun yağ enjeksiyonu olan bileklerde uyuşuyor zaman zaman ya aslında ne silikon nede yağ dolgusu ince bacaklarda çok fark yaratmıyor istediğim düz bacaklar için baya dolgu gerekiyor su an daha ıyı gozukuyorlar yağ enj eriyor zamanla bakalım yarın dikişleri aldıraacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…