patella süper düzelmiş bacakların iyi iş çıkarmış doktorun bir defadamı oldu bu sonuç. kusura bakba anlattınsa geri dönmeye vakit olmadı.
şimdi okudum silikon koydurmuşsun. memnn olman rahatlığın çok iyi allah nazardan saklasın bacım. dr unu tebrik etmek gerek güzel olmuş senide tabi derdini belki çok ii dile getirmişsin ki anlamış.
ben de çok beğendim güzel olmuş.
tekrar teşekkürler, beğendiğin için çok sevindim. onu eklemedim çünkü hiç iz görünmüyordu oysa durum şu an tabii ki öyle değil. diz arka-iç kısımlarda iz var. doktorum A. Karacalar.
bacak fondöteni varmış onu kullanırsın önemli olan şekil içine sindimi tamamdır. darısı bizlere memnuniyetinin inşallah bacım.
PATELLA, canim resimlerini yeni gördum gercekten cok guzel olmus yanindaki resim önceki hali degilmi, gercekten fark cok buyuk, kalin ve kasli degil tam idealimdeki bacak olmus, umarim saglik icinde gule gule kullanirsin. Ayrica alti yil önce silikon yaptiran tanidigindan bahsetmen cesaret verdi dogrusu, sagligi iyimi tanidiginin?
patellasanırım bu mesajdan sonra albüm ekleyebileceğim. çarş işe başlayacağım için siteye çok sık giremeyebilirim ama silikonla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara tecrübemi aktarabilirim. bacaklarım üzerine oturma kısmı daha da toparladı, sanırım o biraz da benden kaynaklanıyormuş. oturmak isteyince rahatlıkla oturdum:) ama benim ameliyatımın üzerinden tam bir ay geçti.
silikonlu kısma dokununca silikonu hissetmiyorm ama bileklerde yağ eklenen kısımlarda yeni eklenen yağ dokusu daha sert biçimde hissediliyor. ama asla rahatsızlık verici bir yanı yok. 25 e ulaşmak için mesaj doldurmak ne zormuş, daha önce yazdıklarımı tekrar tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Demredemre lüfen bir cevap yaz, merak icindeyim on gün oldu ameliyat olali, sen her gün nasil oldugunu kisaca yazki bende ameliyat olunca durumumu az cok kestirebileyim, biliyorum kisiye göre degisiyor ama insan merak ediyor yinede!!! Sanirim ben silikon yaptiracagim( hala belkiler, amalar, sanirimlar ooooooof)
çok geçmiş olsun canım umarım istediğin bacaklara kavuşursun..
çok geçmiş olsun canım umarım istediğin bacaklara kavuşursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?