Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ekledim. inşallah. kimsenin erimesiiiin.

bıtane doktor vardı yagı alıp havayla temas etmeden dırek bı alete koyuyormus sonra enjekte edıyormus havayla temas etmedgı ıcın erımıyormus

bıtane doktor vardı yagı alıp havayla temas etmeden dırek bı alete koyuyormus sonra enjekte edıyormus havayla temas etmedgı ıcın erımıyormus
gülerer o doktora ameliyat oldu işte sen istersen bi onun yazdıklarını oku. havayı suyu bilmem ama yakında sıcak temas olacak çatışma hatta.

Beni eklediğin için çok teşekürler ne güzel bacaklarının arası dolmuş ,kapanmış , hiç erime olmamış, sen yanlış hatırlamıyorsam A. karacalara yağ enjeksiyonu yaptırmıştın.Güle güle kullan bacaklarını, umarım benim de kapanır arası , kapanlmasa bile 2 şer cm yaklaşır birbirine

evet. çoook teşekkür ederim. umarım herkesin istediği gibi olsun. bu resimlerde şişlik de var biraz. şiş hali daha iyiydi. bekleyin bakalım son haline ne olacak. senin boşluk çok mu?

Canim zaten biraz sislerinde indiyse simdi tam ideal bacaklarin olmustur keske simdiki halini ekleseydin, cogu kisiye söyledim ama 1008 inci sayfadaki bacak resmime bakarmisin aralik benimki kadar cokmuydu aceba benide yag enjeksiyonu kurtarirmi !!

alevYILDIZ bana arkadaslik istegi göndermissin seni eklemeye calistim ama olmuyor irtibat listesinde böyle bir kullanici yok diyor bilgisarimda sorun var telefondan yaziyorum bilgisayardaki ariza giderilince bir daha deneyecegim...

Amaaanben benim üst bacaklar ve diz birleşmiyor yaklaşık 2 cm açıklık var, dizimin altında da 5 cm lik bir açıklık var bileklerde ise 2-3 cm lik bir açıklık var baldırlarımın en kalın yeri 32 cm bileklerim ise 22 cm. sence benim bacaklarımdan birşey olur mu yağ dolgusuyla.Bir iki gün içinde bacak resimlerimi de ekleycem.

DEMREDEMRE ; bu bacaklarla ameliyat olmana çok şaşırdım. Sorunlu görünmüyor. Kaldı ki yağ enjeksiyonu sonrasıda gayet güzel görünüyor. Umarım silikondan memnunsundur. Şu an nasılsın? Normal yaşantına dönebildin mi?

canım eger fotoma bakarsan ilk halıne yanı ,bacaklrm üst tarafı kapanıyordu ancak diz altında carpklık vardı.benim albümümde tek foto var net olsun die dizlerimi birlesştirdiğim fotomu koydum ve bir bacagım dierınden farklıydı daha yamuktu suanda bir degsklık yok ikisi arasında.ama allahıma şükürler olsunkı 2.senesi dolcak yakında erimeden kaldı yağlar inanlmz gzl 2 yıl gecrdm,istediğim herseyı giydım,artık pantln cok nadir giıyorum,sürekli tayt etek..darısı burdakı herkese inşall.

açıklık kapanabildiği kadar kapanacak sonuçta, neden olmasın ki? belki mükemmel olmaz ama ameliyat öncesi halimizden her şekilde iyi olur.

arkadaşlar, 1 ayımı doldurdum ve albüm oluşturdum. lütfen fotograflara bakın, yorumlarınıza ihtiyacım var.

canım iyi bak nolur, iki bacak aynı değil. sağ bacağım daha kalın, özellikle dizin hemen altına bak fark çok belli. silikon yok, yağ enjeksiyonu yapıldı diz altına, baldırlara ve bileklere. bir de diz içlerinden yağ alındı. üst bacağa çok fazla bir müdahale olmadı, yağım ancak alt bacağa yetmiş. dr de zafer atakan, burada lilacc da ona olmuştu.
deka bacım güzel görünüyo silikon varmı sende. drun ahmet hocamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…