Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tekbenmiyim bacaklarını şimdi tekrar gördüm ço.k güzel görünüyor keşke benim de okadar güzel olsalar ,allah nazardan saklasın ,inşallah hiç erimez.Ben nasıl resim yükleyeceği anlatırmısın bana ama sadece arkadaşlarım görsün istiyorum,tarif edersen sevinirim.siz bir teşhis koyabilirsiniz. ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum.

İnnnsallah olur canım benim ve sonsuza kadar da seninle kalır.Albüm eklemen için bellli bir mesaj şahsi gerekiyor.Albüm eklediğinde zaten sadece arkadas olarak eklediklerin resimlerini görebilir.Eğer bu ekranda mesaj yazarken hemen ustteki bölümden küçük resim ekle dersen sanırım herkes görebiliyor o resmi.Profilinin icinde albüm ekle diye bir seçenek var ordan bilgisayarından resimleri seçip upload files'a tıklayacaksın.Sonra bitir'e tikladiginda albümün oluşacak.

beni türk doktorlarına emanet edin diyosun yani:) angelim ferruh beye ameliyat olmuştu galiba.

inşallah dersin. ben şimdi ölçtüm yazdıklarını okuyunca hala erime yok. 36-23. bilekler de erimemiş. umarım senin yağların da inatçıdır tutunur:) ölçtün mü hiç?

tebenmiyim.. eklediğin için teşekür ederim. baktım fotoğraflarına ve bayıldım.. çok ciddi söylüyorum bence mükemmel olmuşlar. kendi bacağım düzelmiş gibi sevindim canım inanki. inşallah hiç ama hiç erimez ve hep böyle kalır bacakların.. darısı benim başıma ve burdaki tüm arkadaşlarıma..

inşallah dersin. ben şimdi ölçtüm yazdıklarını okuyunca hala erime yok. 36-23. bilekler de erimemiş. umarım senin yağların da inatçıdır tutunur:) ölçtün mü hiç?

canım ben sadece diz altını ölçmüştüm 31 cm di.Bilekleri ölçmek aklıma gelmedi o zaman.Şimdi ikisini de ölçtüm 33-22.Diz altı çok fazla dolu değil ama bana yetti şimdilik.Bileklerim de önceki ölçüsünü bilmesem de kesinlikle eskisinden çok farklı.3. aydan dolduğunda alt bacağın dış kısımları da tam şeklini bulacakmış.Bakıcam eğer rötuş yapılmasını istediğim bir yer olursa ve bunun için yeterli yağım olursa ilerde ona göre kararlar alırım.Şu an tamamen eski halime döndüm sayılır.Hiçe yakın ağrım ve morluklarım var.Çorabı bir süre daha giyebilirim,alıştım resmen :)

tamamen eski halime döndüm derken sağlık yürüyüş oturuş kalkıştan bahsediyorum.Yanlış bir ifade oldu sanırım :)

selam ,TEKBENMIYIM VE AMANBEEE allahimdan dilerim yaglariniz ömürlük olsun,hepsi kalsin...benim bir sorum vardi acaba ameliyattan önceki bacak kalinligi ölcülerinizi yazabilirmisiniz,benim en kalin kisim yani baldir 24 cm,yani incecik kemik ne yazikki,az kilo almayi bekliyorum ama bu incecik bacaklardan ortaya ne cikar bilemiyorum...sevgiler selamlar hepinize

evet ben Azerbaycanda oldum ameliyatı.Ayda bir kere buralara da geliyor.Ameliyatdan sonra 1 kere görüşdüm ameliyatdan 1 ay sonra gelince.Görüşürken de iki ay sonra yine gelirsin dedi.Ama bu sefer de kendisi gelmedi ))) Eylülde gitmem lazım.Diğer şeyleri yardımcısı yapıyordu dikiş sökmek felan gibi.Hmm bak ben de korse takmadım hiç.Karın bölgem aynı da ama bacaklarımım birinde yağ alınan yerde çukurluk kaldı.Belki de korse taksaydım böyle olmazdı.Ben doktora kızgın değilim.Sadece mesela ben ilk ameliyata 5000 TL ödedim.O zamanlar bana sana 2ci ameliyatı 3600e yaparım demişdi.Ameliyatdan sonra yanınan gittiğimde sözünü unutmuş gibi ikincisine de 5000 dedi.Böyle şeyleri ben sevmiyorum..Zaten ikinciyi de yaptırmayı düşünmüyorum da neyse.Randevu zamanı seni başından atıcak gibi çabucak yollamak istiyor.
Senin bacağın hiç fark etmedimi,bir de assimetri düzeldimi acaba?

angelim eski yeni bi resim koymanı rica edicem. süre bayaa geçmiş şu ana kadar memmun kalmana çok sevindim. e merak ettim bide. bazen az değişiklikte yeterli diyen arkadaşlarımız var. yoksa benmi fazla beklentideydim onu ölçemeye çalışıyorum.

tek kişi benmıyım bak buna üzüldüm şimdi diğerlerının neden eridi ya da benimkler neden erimedi onu anlamıyorum :/sen de yağ eneksiyonu yaptırdıysan erimez umarım hcbr zaman ..

eski resimim albümmde var canım,yenıde fırsatım olursa ceker koyarım ama eski fotolrıma bak amelıyat sonrası inan aynı hala, herhangı bir değişklik olmadı..önceleri cok korkyordum ve dkkt ediyordm acaba bir degsklık var mı erdimi die artık hc önemsemıyorum sanki anadan doğma böleymsm gibi geliyor:)

tek kişi benmıyım bak buna üzüldüm şimdi diğerlerının neden eridi ya da benimkler neden erimedi onu anlamıyorum :/sen de yağ eneksiyonu yaptırdıysan erimez umarım hcbr zaman ..

Evet sensin.Allah razı olsun senden.Önceki bekleyişleri unutmamak lazım.İnsanlar umutla bizim gibi ameliyatı gerçekleşmiş kişilerin sonuçlarını takip ediyorlar,bekliyorlar.Bence geri dönmeyenler ya kurtuldular ve buraya gelmeye gerek duymuyorlar ya da istedikleri sonucu alamadıkları için hayal kırıklığı yaşıyorlar ve dönüp bir şey söylemek içlerinden gelmiyor.Evet ben de yağ enjeksiyonu yaptırdım Ahmet Bey'e ve neredeyse 3 hafta olacak.3 ay,3 sene sonra da burdayım ve erimedi diyebilirim umarım.

lilacc, tekbenmiyim, amaanbe ve diğer ameliyat olan arkadaşlar, ameliyattan sonra dikiş sökme diye bir olay mı var???? benim 4. haftam doluyor ve dr bana dikiş sökme ya da benzeri bir işlemden bahsetmedi. benim dikişlerim kendi kendine iyileşiyor, tabii iplikler çıkıyor falan. bayılıcam şimdi korkudan, arkadaşlar dr dikişleri almayı unutmuş olabilir mi????
bacaklarımın son durumunda da çok bir değişiklik yok. bileklerim daha normale döndü ama sol bileğim yine biraz daha kalın ve şekilsiz. sağ bacağım yine daha kalın ve ben de hala sabırla bekliyorum zamanın geçmesini((
gülerer, senin bacağındaki ağrılar ameliyattan ne kadar sonra başladı? daha öncesinde bir tuhaflık, belirrti var mıydı? yani, anlamıyorum, dr un nasıl bir açıklaması olamaz bu ağrı ve şişlere? ayrıca estetik cerrahi de olsa bu herkes tek bir tc anayasasına tabii, bütün dr lar da tabipler odasına bağlı, hak var hukuk var. bu adam nasıl bu kadar sorumsuz davranabiliyor? umarım en kısa zamanda bir çare bulursun bacaklarına. yani hepimiz.
bu arada, bayramınızı dakutlamadığımı farkettim, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.

deka cim senin de gecmis bayramin kutlu olsun.Ben karıştırdım mı bilmiyorum ama seninki yağ enjeksiyonu değil miydi? Yani öyleyse dikiş oluyor mu ben anlamadım çünkü ben de dikiş yok.yağ verilen ve alınan yerlerde cok küçük yara izlerim var sadece.Cogunun da kabukları bile düştü.Belki ben senin ameliyat yöntemini yanlış hatırlıyorum belki de aynı işlemi farklı sekilde uygulayan doktorlardan dolayidir bu durum.Merak ettim gercekten,ipler mipler dedin bi garip oldum valla.

PATELLA nerelerdesin, biraz son durumundan bahsedermisin? dizlerini kirip oturmaya basladinmi yada bunu yapmayi deniyormusun? Canim ben ameliyattan dört bes gün sonra Ankara ya gidecegim sence kendi durumundan yola cikarak otobüsle gidebilirmiyim yoksa ucagimi tercih etmeliyim?

blomma ben de ameliyat olmak istiyorum. ama hangi doktora yaptıracağına karar vermek çok zor. sen kime nerde yaptıracaksın, nereye karar verdin? kimse bana cevap yazmadı forumda.
canim hosgeldin, evet haklisin karar vermek cok zor ben Ahmet Karacalara karar verdim Istanbul da, sen hangi yöntemi düsünüyorsun yag enjeksiyonumu silikonmu?

Canim daha öncede yazdigim gibi ben yurt disindayim ekimin sonunda bir haftalik okul tatili var cocuklar icin bir haftada ben tatil verdim onlara cumartesi pazarlar falan onbes günlügüne gelecegim ekimin yirmi biri gelmeyi düsünüyorum bilet bakiyorum simdilerde, ben silikon düsünüyorum ama genede doktora yag enjeksiyonu ile ne gibi bir sonuc elde edecegimi soracagim ben muayene icin gelemedim direkt ameliyat yani anliyacagin. Ben Ahmet Beye karar verdim cünkü ona ameliyat olan arkadaslardan pek bir sikayet okumadim iyilesme sürecide hizli oluyor galiba doktorun eli hafif. Bana silikon icin on bin ytl civari dedi. Diger doktorlara göre biraz pahali dogrusu. Senin sorunun nedir incelikmi egrilikmi, benim 1008 inci sayfada bacak resmim var ordan bakabilirsin benimkine benziyormu bacaklarin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…