patella
ben de silkon ameliyatı olmuştum 5 yıl kadar önce ama.. hala etek giyemyorum. bacaklar hiç güzel olmadı. boğum boğm oldu. nasıl anlatayım. bilekler incecik.sonra alt bacak boleşiş ama..orantısız yani( mutsusum. acaba düzeltmenin çaresi olur mu diye bakıyorum hala siteye.. ahmet bey silikonda başarılı mı? senin resmleri göremedim ben cnm yaa?
albüm oluşturabilmek için 4 mesaj daha yazmam gerekiyormuş. Blomma, ameliyatın 3. ya da 4. günü kısa mesafe yürüyebiliyordum. otobüs yolculuğunu hatta yolculuğu tavsiye etmem. mutlaka gitmem gerekiyorsa uçak tercih etmelisin ve mümkünse yanında yardım edecek biri olmalı. sebebi ağrı değil,
3-4. günlerde ben dizlerimi hareket ettirmekte zorlanıyordum ve ayak bileklerime yağ enjeksiyonu yapıldığı için bileklerimde yoğun ödem vardı.
canım çok güzel olmuş bacakların.. darısı benim başıma ve bu dertten muzdarip tüm herkese
Cok merak ediyorum bacaklarini, önce ve sonraki halini, Insallah Allah izin verirse yilbasina dogru yaptirmayi dusunuuyorum, sanirim silikon olur, bakalim kismet, senin yazdiklarindan cok cesaretlendim, insallah hersey gönlunce olur, hicbir zaman sorun yasamazsin canim..
teşekkür ederim. evet, inşallah hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız.
demredemre resim koycakmısın.
bu gün topukluyla ayaktaydım bütün gün, alt baldırlar bilekler davul gibi şişti bileklerde morarmaya yüztutmuş şuan ayaklar zonkluyo kızlar.
güzelderya gerçekten üçüncümü operasyonun lütfen yaz. bende ikinci düzeltme yaptırsammı diye düşünüyorum.
tektash arkadaş bizi terkettin heralde. son durumun nasıl sende iki kez yapyırmıştın çukurluk falan gibi bahsdiyodun diye hatırlıyorum. ikinci düzeltme başarılımı oluyo kalıcılığı nasıl.
Eki Görüntüle 251398 bu resim ilk halleri
Eki Görüntüle 251399 1.ameliyat yağ enj. 1.sene
Eki Görüntüle 251400 silikon 15.gün
AMAAANBE sana sesleniyorum lutfen resim ekle bugun biletimi alacaktim Istanbul icin ama demredemre nin resimlerini görunce kafam karisti yag enjeksiyonu ile cok guzel olmus birde A. Karacalarin yaptigini görmek istiyorum Tekbenmiyimi gördum ama onun önceki halide iyiydi o yuzden pek yardimci olmadi ( ama ameliyat sonrasi rahat gecti)lutfen seni resimlerin kararimi belirlemede cok yardimci olacak, yardimci ol lutfennnnnnn!!!!!!!
Eki Görüntüle 251398 bu resim ilk halleri
Eki Görüntüle 251399 1.ameliyat yağ enj. 1.sene
Eki Görüntüle 251400 silikon 15.gün
ameliyat sonrasını mı? yeni resim diyosan akşam eşimin gelip çekmesi lazım. ekliycektim zaten bekliyorum doktor 6 ayda tam şekli belli olur dediği için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?