teşekkür ederim. evet, inşallah hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız.
canım iyi bak nolur, iki bacak aynı değil. sağ bacağım daha kalın, özellikle dizin hemen altına bak fark çok belli. silikon yok, yağ enjeksiyonu yapıldı diz altına, baldırlara ve bileklere. bir de diz içlerinden yağ alındı. üst bacağa çok fazla bir müdahale olmadı, yağım ancak alt bacağa yetmiş. dr de zafer atakan, burada lilacc da ona olmuştu.
canım iyi bak nolur, iki bacak aynı değil. sağ bacağım daha kalın, özellikle dizin hemen altına bak fark çok belli. silikon yok, yağ enjeksiyonu yapıldı diz altına, baldırlara ve bileklere. bir de diz içlerinden yağ alındı. üst bacağa çok fazla bir müdahale olmadı, yağım ancak alt bacağa yetmiş. dr de zafer atakan, burada lilacc da ona olmuştu.
alevYILDIZ bana arkadaslik istegi göndermissin seni eklemeye calistim ama olmuyor irtibat listesinde böyle bir kullanici yok diyor bilgisarimda sorun var telefondan yaziyorum bilgisayardaki ariza giderilince bir daha deneyecegim...
amaanbe senin ameliyat öncesi resmin varmı inceliktenmi yaptırdın. boşlukmu vardı.
deka çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. zaten daha şişlerin de inmemiş. bir bacak diğerinden farklı şişmiş olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?