Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam blomma,
kararın hayırlı olsun, ameliyatınla ilgili gelişmeleri bekliyoruz. sen yurt dışından geliyordun sanırım, eğer burada bir şeye ihtiyacın falan olursa haberleşelim, yardımcı olmaya çalışırım. bir de bir şey soracağım sana, sen hiç başka bir dr ile görüştün mü? ya da bu forum dışında bir yerden araştırdın mı? umarım her şey dilediğin gibi olur, sevgiler.

ben başka dr.u zorunlu düşünüyorum.benim için fiyatı önemli değilde,pratiği önemli.istanbula gidemem.bulunduğum şehir ankaraya yakın.ha deyince kontrole yada bir sorun olduğunda takrar istanbula gidemem.onun için ankara olması lazım.dr.dan emin değilim.sürekli silikon takan biri olmalı.bulduğum bu dr.da yağ enj.yapmıyor,silikon ve dolgu yapıyor.dr.konusunda eşim karışmıyor bende kendi başıma bulmaktan ve sonucundan korkuyorum.yoksa 1-2 kişi çıkıpta bizde ankarada yaptırdık dese(silikonu)gidip yaptırıcam.keşke ahmet bey arada ankaraya gelip ameliyat yapsa.aslında ankarada ahmet beye olmak isteyen varsa tel.de rica edilebilir.birisine:'toplanırsanız antalyaya gelebilirim'demişti...neyse hayırlısı...

merhaba blomma,hadi hayırlısı bakalım.işin en zor kısmını hallettin.coverderm kamuflaj kremler kozmetik.ben ecza deposunda ve itriyat deposunda bulamadım.internetten de ulaşabilirsin.dualarımız seninle.....

evet dior.ne kadar yaptırırsan yaptır vücuttan atılıyor.kalıcı dolgular var ama bunuda hiçbir dr.cesaret edip yapmaz.hastanın hoşuna gitmediğinde geri dönüşü yok..birde fiyatlar yüksek tabi.dolguyu sadece küçük alana yaptırırsan uygun.diz oyuğu,bilek gibi.tüm bacağa dolgu yapanda,yaptıranda duymadım...

Merhaba arkadaslar, uzun suredir yazamiyorum,cunku izindeydim,evimde de internetim yoktu. Sonunda yag enjeksiyonumu yaptirdim ferruh beye. Yaptirmasaydim aklimda kalacakti hep. Yaptirali 20 gunu gecti. Ilk gunden beri elde edilen kalinlik beni tatmin etmedi. Bir de sisler inince geriye ne kalir bilemiyorum. Biraz da olsa asimetri var. Sol bacagimda elimle hissettigim bir kitle var. Doktor masaj yapinca azalmisti ama simdi tekrar ortaya cikti. Basit bir operasyon olmadigini dusunuyorum. Ustelik ben de operasyon sonrasi fazla problem olmadi, cabucak yurudum ama yine de iyilesme donemi uzun. Ilk zamanlar karnimda cok morluk vardi,iskenceden cikmis gibiydim; karnimdaki izler de cabasi. Kendinize en az iki hafta vermeniz lazim bu operasyon sonrsi icin. Hala da agrilarim var. Ben de cok az bir degisiklik oldu duzelme anlaminda. Ama uc ay sonra bunlar da erirse cektigim onca aciya ve verdigim paraya cok yazik

selam arkadasim,bende yag enjeksiyonu istiyorum,birlikte randevu alip uygun fiyat isteyebiliriz,yalniz sanirim 5 kisi falan olmak gerekiyor uygun fiat icin,yaniliyormuyum bilmiyorum sormak lazim yinede...ben bir kac aydir ciddi sekilde düsünüyorum yalniz kilo almak icin ugrasiyorum,birlikte randevu alalim canim,sen randevu alirken benim adimi verebilirsin bende ariyacam p.tesi...selamlar sevgiler

Canim ben düsünüyorum hatta ekimin yirmi biri muayene yirmi ikisi ameliyat icin gün aldim istersen sende ara ogün icin randevu al beraber gidelim

selam bende su aralar ameliyati düsünüyorum,birbirimizin adini vrerek indirim yaptirabiliriz,siz benim adimi verebilirsiniz,güzelderya sen ve ben 3 kisi oluyoruz

merahaba ayşenazlı ben de A. karacaları düşünüyorum ama ben yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum ancak şubat martta izin alabilir ozaman yaptırabilirim.

kie yaptırdın bacım istanbuldamısın.

ferruh beye yaptırmışsın tmm bacım çok çok geçmiş olsun bir süre geçsin bakalım. daha çok yeni.yeterli yağınmı yoktu niye az koymuş.

selam bende su aralar ameliyati düsünüyorum,birbirimizin adini vrerek indirim yaptirabiliriz,siz benim adimi verebilirsiniz,güzelderya sen ve ben 3 kisi oluyoruz

kızlar aslında bende ahmet beye yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum. ama hem istanbul olmasından hem de ahmet beyin biraz yüksek fiyat söylemesinden dolayı bu kararımdan vazgeçmek zorunda kalıyorum eğer indirim yaparsa yine de düşünebilirim. ama sömestr tatilinde ameliyat olabilirim ancak. şimdi muayene olmaya beraber gitsek de ameliyatı farklı zamanlarda olsak yine indirim yapar mı acaba? eğer yaparsa ben de izin alıp sizinle muayene olmaya gelebilirim..

eski arkadaşlar bizi tamamen terkettiniz valla hiçmi bakmıyonuz kulübe. allo tektash missence dahaaa unttum bazı nasıl durumunuz yazın kızlar. memnunsanızda deyilsenizde halinizden merak ediyorum sizleri.

zafiyet canım topuklu giyiyosan o şişiriyo daha ameliyatı hasarlarını atlatamadık bacım. ben ilk zamanlar epey bi yürüyodum mağzaları deliymişim daha iyileşmemişim meyer varis çorabı tutuyomuş. çorapsız bacak kendine gelene kadar fazla yürümemek lazımmış. tabi dr bunu söylemesi lazımdı ama biz yaşayarak annadık. daha bir süre geçmesi lazım bizim. bende varisde var oda zaten yazın şişer daha akıllı dikkatli olmak lazım.
benim üzüntüm şişme iyileşirde üst sol bacak içi bi çukur var onu naapcam. bu yaz tatil yapmadık seneye nolcak denizde. bi o kadar para daha veremem. kıyamam daha doğrusu çünki kötü deyildi üstler. neyse ... bak gene sinirlendim.

sendede çukur falan bıraktımı cihantimur zafiyet, bu dr un imzasımı acaba çukur. bacaan altına kendi işi diye imza atıyo heralde.

Gulerer, nerde topuklu giycem canim ne topuklu, ne etek hala ayagima takmadim o gunden beri duz taban isyerinde, diger gunler spor ayakkabi giyiniyorum. Sabah uyaniyorum aninda sismeye basliyor 1-2 satte balon gibi oluyor daha evin icinde dolanirken. disari cikarken daha spor ayakkabiya zor giriyor. Aksam bi geliyorum ayaklarim spor ayakkabinin iki yanina tasmis ayakkabi ayagima oturmus hatta izleri cikmis oluyor. Diz iclerim senin gibi cukur ayrica ici bosaldigi icin deri sarkiyor. Koca gobek duruyor gidip yag almak icinmidir nedir dizlerden almis.Su an dek derdim bu sislerden kurtulmak. ya resmen ayaklarda dolasim bozuklugu olustu.

merahaba ayşenazlı ben de A. karacaları düşünüyorum ama ben yurtdışında yaşıyorum ve çalışıyorum ancak şubat martta izin alabilir ozaman yaptırabilirim.

selam arzu,bende yurt disindayim,bundan önce ameliyat olanlarla olacaktim ama cok zayiftim o zaman,onlar bana demislerdiki,birlikte randevu almak önemli olan ne zaman ameliyat olacagina sen karar veriyosun,yani hepimizi birlikteyiz diyerek indirim yaptirip istedigimiz tarihe randevu alabiliriz sanirim...

alevcigim,aynen arzu ettigin gibi yapabilir diye demisti bundan önce ameliyat olanlardan birisi,nickin hatirlaymadim simdi,birlikte randevu alip ameliyat tarihini istedigimiz zaman alabiliyoruz demisti...konusuruz ben p.tesi arayacagim,sizde arayip sorabilirsiniz

SILASI nasilsin canim,yazilarini takip ediyorum,sen ankarayi istiyosun okudugum kadariyle,insaallah hepimizi icin hayirlisi olsun

ZAFIYET bacisim,sende benim gibi uzun süredir burayi takip edenlerdensin,insalah iyilesirsin kisa zamanda,en önemlisi iyilesmeniz kendinizi iyi his etmenizdir,sagliginiza kavusmanzdir ,onun arkasindanda umarim hukuk mücadelesinde bir yere varirsiniz ama gülererle birlikte doktorun kapisini asindirin bence...diyecek laf bulamiyorum,sinirleniyorum ama düsüncelerimi yazip sizi germek istemiyorum...

Kizlar bende Ahmet beye ameliyat olmak istiyorum... Kac kisiyiz suan ???

ben bu ayin 23unde istanbulda olacagim, ogune mutlaka randevu almam gerekiyor... Kac kisi oluyoruz toplam ?? Gittigimde diyebilirim toplam su kadar kisi olmayi dusunuyor, fiyatta bir indirim yapabilirmi diye...

haydii kizlar toplanalim, kac kisiyiz asagi yukari ??? bir kac gun icinde telefon edip randevu alcam..

Kimler dusunuyor, istiyor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…