Canim seni pek göremiyoruz burda ama arada bir ugra durumundan haberdar et ,nasilsin? hersey yolundami? Ben senden birazda ameliyat sonrasi icin bilgi almak istiyorum kendini nasil hissediyorsun psikolojin düzeldimi, güzel bacakli olmak nasil bir duygu, ameliyattan sonra bacaginda silikon oldugunu unutuyormusun yoksa hep aklindami, izlerin ne durumda? Lütfen dönde bunlari cevapla arkadasim iyi seyler duymaya ihtiyacimiz var...
SU_AY..nasılsın...bişeye karar verdin mi...dolgudan sözediyordun...bacaklarının durumu nasıl...yaptırmadan önceki halinden farkı varmı sence şuanda?
Ayrıca...senden sonra aynı doktora yaptıran arkadaşlar vardı...kimlerdi?..... herkesi birbirine karıştırdım artık..onların durumu nasıl acaba?
Foruma geliyorlar mı...
.
teşekkür ederim iyiyim. ben dolgu düşünüyorum. maddi olarak maaalesef hazır değilim. bana kalsa yarın hemen yaptırırm..çalışmadığım için hemen yaptıramıyorum. 6 ay önce yağ enjeksiyonu olmuştum. dizlere ve bileğime. diz fazla erimedi ben memnunum .ama bilek yine inceldi. zaten bilekler önemliydi. doktor bilekeler ağırlık verelim diyor. 2 kez de dolguyu tekrarlamak gerek ama dedi.bakalım hayırlısı .. offfffffffffffffffffffffff iyice takıntı oldu.
benden sonra aynı doktora begüm 21,bir arkadaş daha oldu hatırlayamadım nikini.ama onlarda enfeksiyon olmuştu . ilaç kullandılar. begümde şimdi benle dolgu düşünüyor.görüşmüş doktorla.
dolgu yağ enjeksiyonuna göre daha kolay .yağ enjeksiyonu biraz ağrılı olmuştu. zahmetliydi. göbekten yağı alıp, işlemden geçiriyor, sonra gereken yere enjekte ediyor. ben 2.yi dolgu istiyorum. inşallah parayıda ayarlarsam bir an önce:44::44:
teşekkür ederim iyiyim. ben dolgu düşünüyorum. maddi olarak maaalesef hazır değilim. bana kalsa yarın hemen yaptırırm..çalışmadığım için hemen yaptıramıyorum. 6 ay önce yağ enjeksiyonu olmuştum. dizlere ve bileğime. diz fazla erimedi ben memnunum .ama bilek yine inceldi. zaten bilekler önemliydi. doktor bilekeler ağırlık verelim diyor. 2 kez de dolguyu tekrarlamak gerek ama dedi.bakalım hayırlısı .. offfffffffffffffffffffffff iyice takıntı oldu.
benden sonra aynı doktora begüm 21,bir arkadaş daha oldu hatırlayamadım nikini.ama onlarda enfeksiyon olmuştu . ilaç kullandılar. begümde şimdi benle dolgu düşünüyor.görüşmüş doktorla.
dolgu yağ enjeksiyonuna göre daha kolay .yağ enjeksiyonu biraz ağrılı olmuştu. zahmetliydi. göbekten yağı alıp, işlemden geçiriyor, sonra gereken yere enjekte ediyor. ben 2.yi dolgu istiyorum. inşallah parayıda ayarlarsam bir an önce:44::44:
su.ay mrb.seni takip ediyorum sürekli çünkü bulunduğum il dolayısıyle en yakın kayseriye gelebilicem.bnmde şuan en çok kafama yatan dolgu maddesi.(aslında gönlüm silikon istiyor ama kimseye haber vermeden gizli olacağım için risklerinden çok korkuyorum)canım senin dolgu maddesi için ücrete 2000 tl dedğini hatırlıyorum.ama sen eski müşterisisin oyüzdenmi böyle fiyatı.yoksa bnm gibi ilk kez giden birinede aynı fiyatı veririmi?birde dolgu maddesinin 1.5 ila 2 sene içinde eridiğini söylediler arkadaşlar.peki bu operasyonun yağ enj.nundan farkı yani avantaj yada dezanavantajları nedir açıkcası tam anlayamadım.dolgu maddesinde 2 operasyon yeterli oluyormu?birde bunun ağrı,sancı,ayağa kalkma tam iyileşme süreci ne kadar acaba? sorduğum bu soruların cevablarını senden ve bilen tüm herkesten Allah rızası için bekliyorum..
senelerdir bacaklarımı düşünmekten çıldırıcam kızlar ya hergün hepimiz için dua ediyorum inanın.. yinede bu halimizede binlerce kez şükürler olsun tabiki.
su.ay mrb.seni takip ediyorum sürekli çünkü bulunduğum il dolayısıyle en yakın kayseriye gelebilicem.bnmde şuan en çok kafama yatan dolgu maddesi.(aslında gönlüm silikon istiyor ama kimseye haber vermeden gizli olacağım için risklerinden çok korkuyorum)canım senin dolgu maddesi için ücrete 2000 tl dedğini hatırlıyorum.ama sen eski müşterisisin oyüzdenmi böyle fiyatı.yoksa bnm gibi ilk kez giden birinede aynı fiyatı veririmi?birde dolgu maddesinin 1.5 ila 2 sene içinde eridiğini söylediler arkadaşlar.peki bu operasyonun yağ enj.nundan farkı yani avantaj yada dezanavantajları nedir açıkcası tam anlayamadım.dolgu maddesinde 2 operasyon yeterli oluyormu?birde bunun ağrı,sancı,ayağa kalkma tam iyileşme süreci ne kadar acaba? sorduğum bu soruların cevablarını senden ve bilen tüm herkesten Allah rızası için bekliyorum..
senelerdir bacaklarımı düşünmekten çıldırıcam kızlar ya hergün hepimiz için dua ediyorum inanın.. yinede bu halimizede binlerce kez şükürler olsun tabiki.
su-ay..cevabın için teşekkür ederim.....
Diz fazla erimedi diyorsun...dizlerinde açıklık fazla olduğu için oraya daha fazla yağ koymuştur diyorum ben...bileklere yetmedi belkide...
sen zayıfdın değil mi...dolgu maddesi de eriyormuş...ama yağın tutma ihtimali var..ki..tutarsa kalıcı oluyor...bazı doktor bileklerde yığılma yaptığını söylemişti...bileği zayıf olan için bu da bir avantaj sayılmaz mı? :))
Canım yaa..dolgu yerine yine yağ yaptırsan..o fiyata 2 defa yaptırırsın...hem sende pek sorun olmamıştı...sanki kolay atlatmıştın?
Eski-yeni resmini tekrar koyabilirmisin...fark nasıl...tekrar bi hatırlasak diyorum....
.
evet fiyat 2000 tl herkese aynı fiyat. maalesef eski müşterisi olmam farketmiyormuş.açıkçası yağ enjeksiyonu ağrılı oluyor. sonra göbekte görüntü bozukluğu oluyor.çorap,korse vs. bu yüzden 2.yi olmaya gözüm kesmedi. dolgu istedim..
su.ay tşk ederim cvb verdiğin için.peki dolgu maddesinde iyileşme süreci nasıl oluyormuş cnm dr bişey söyledimi bu konuda..yani dior'unda dediği gibi bu oprasyonu sürekli tekrarlamakmı gerekiyor yani 2 kez filan yaptırsanda hiçbir kalıcılık olmuyormu?birde ordan randevu istesem nekadar zamanda gün verir sence?
SADDY ; sağol duaların için.
SILASI ; dolgunun zamanla su ile emilip vücuttan atıldığını yazmıştın. Bu durumda dolguyu 2 yada 3 kere yaptırmanın bir anlamı yok. Her seferinde vücuttan atılacak. Benim dolgu ile anladığım sürekli tekrar ettirmek bu konuda. Doğrumu düşünüyorum acaba? SILASI ; şuan bu konuda aramızda en yetkin sen gibisin. Cevaplarsan sevinirim...
Arkadaşlar ahmet karacalar a ben muayene ve ameliyat olmayı düşünüyorum da. benim gibi düşünen varsa acaba eraber gidebilir miyiz? Maddi olarak belki kolaylık olur adımıza?Geri dönüşlerinizi bekleyeceğim.
Saygılar,
Tekbenmiyim, sana sormak istedigim ameliyattan on bes gün sonra eski halime dönebilirmiyim vucudumda kocamin anlayacagi bir iz olurmu, galiba ben sadece yag enjeksiyonu yaptiracagim ve onuda gizli olacagim cünkü kocam benim gercekten yaptiracagima inanmiyormus anlasilan dün biletleri aldim deyince evde kizilca kiyamet koptu silikona asla cesaret edemem ondan habersiz ama yag enjeksiyonunu denemeye kararliyim. On bes gun orada olacagim icin döndügümde nasil olacagim bilmeliyim anlarmi sence?
günaydın dekacığım umarım bacakların hergün biraz daha düzeliyordur, ben senin doktor ve ahmet karacalar arasında seçim capacağım. Canım unuttum senin göbeğinde dalgalanmalar olmuşmuydu, ve bacaklarının dış kısmındaki yağlar eridi mi daha düzgün olsun diye yanlış hatırlamıyorsam oraya da işlem yapılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?