Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar dedigim gibi ben ekimin yirmibirine muayene tarihi aldim öncesi ve sonrasi benim icin imkansiz bulundugum yer dolayisi ile arayanlar benide söylesin bir faydasi olursa....
DEKA ben daha önce Hasan Findik, Güner Uysal, Ferruh Bingül ve Oytun Idil ile görüstüm ama yüzyüze degil tabi telefon ve mail yolu ile ama burdaki arkadaslarimin tecrübelerine dayanarak en iyi isim Ahmet Karacalar diye düsünüyorum insallah yanilmam cünkü forumu basindan sonuna okudum ve ona ameliyat olanlar hicbir sorun yasamadilar insallah bende yasamam, hepimiz icin hayirlisi...

Birlikte muayene olmaya gitmek isteyen arkadaşlar yanınızdayım.İnşallah herşey yolunda gider.hepiniz de istediğiniz bacaklara kavuşursunuz.Bir tarih belirlediğinizde bakıcam eğer bana da günü saati uyarsa gerçekten yanınızda olabilirim belki destek için.

Cuma gecesinden beri çorap giymiyorum bu arada.Şimdi de uzun zamandır çorap giydiğim için bir sürü batığım var.Korkudan kese mese de yapamıyorum.Ama derdim bu olsun napayım biraz da erkeklerin durumunu anlayayım

canım soruyorum özellikle sadece bu foruma bakarak karar verip vermediğini çünkü daha önce de yazdığım gibi bu forumda gerçek kişi olmayanlar olduğunu biliyorum. bu şüphe değil basbayağı bilgi yani. başkaları da anlamış zaten durumu. bu forumda yazılan herşeye inanma yani.
herşey gönlünce olsun diyorum, sevgiler.

DEKA yine kafami karistirdin,bende biliyorum burda sahte kisilerinde bulundugunu ama su anda kimseden süphelenmiyorum,bildigin bir sey varsa bana özelden yazarmisin tsk ler...cokca gelgitler yasadim zaten burda,ayni resmi iki kiside gördüm,celiskili yazanlar gördüm,hani bir yalan söyler biriside baska bir zaman söyledigi yalani unutup baska bir sey söyler ya,o sekilde yazanlarida gördüm ama su siralar kimseye o gözle bakmiyorum

Blomma merhaba. senin yazdıklarını ve kararını merak ediyorum demiştim :) kararını vermişsin ve biletini almışsın. şimdiden hayırlı olsun. hayırlısı olsun senin için. umarım doktorla görüşmen iyi geçer, herşey içine siner ve başarılı bir ameliyat geçirirsin. sanırım ben de Ahmet beyden bi randevu alıp muayene olacağım. bakalım ne diyecek.. sana bol sağlık, bol şans...

Sedacım, ben kesin düşünüyorum. beni söyleyebilirsin cnm..

Kızlar 3 kişi oluyoruz. 5 e tamamlayıp da gidebiliriz benim çok zaman sorunum yok. Muayene günü alıp gidelim, beni unutmayın..

Kızlar muayene olmaya ben de gelebilirim. ekim sonu- kasım gibi benim için ideal zamanlar. ama ameliyatı 15 tatilinde düşünüyorum. dinlenmek ve iyileşmek için de 2 haftam olacak yani. sonra yine işbaşı. yaza kadar da tamamen iyileşmiş olsak keşke..

Keske
Guzelderya
Blomma

Baska varmi dolmus kalkiyor benimle beraber 4 kisi oluyoruz...
Kizlar muayene olmak icin beraber gitmemize gerek yok, sadece toplandik bukadar kisiyiz diyebiliriz..
Ve aramizdan kim ilk muayane giderse, bunu doktorla konussun..
10 kisi dusunuyor uygun bir fiyat yapabilirsen dersek mesela, mutlaka indirim yapar, bunu bir kac doktor dile getirmisti zaten daha önce...

offf kizlar telefon edip randevu alcam.. kocayi ikna ettik bakalim doktor nediycek.. bide bakiyor senden birsey olmaz derse offfffffffffff neyse herseyin hayirlisi, ozaman umudu keserim belkide kabullenmek daha kolay olur...

Neyse ben son duraga ulastim, baska yolcu varsa buyursun, sali gunu ariycam insallah Allahin izniyle..

ben de düşünüyorum ama ücreti çok geldiği için kararsız kalıyorum. güzel bir indirim yaparsa ben de ona yaptırırım

ferruh beye yaptırmışsın tmm bacım çok çok geçmiş olsun bir süre geçsin bakalım. daha çok yeni.yeterli yağınmı yoktu niye az koymuş.

Aslinda gobek bolgem cok yagliydi; zaten yagi da ordan almis ama bence gobek hala duruyo, sanki yeteri kadar almamis. Erimesin diye dua etmekten baska carem yok! Zor bir ameliyat iyileme surecinde karin bolgen ayri agriyor, bacaklarin ayri. Iki operasyon gecirmis gibiydim.

SILASI nasilsin canim,yazilarini takip ediyorum,sen ankarayi istiyosun okudugum kadariyle,insaallah hepimizi icin hayirlisi olsun

iyiyim ayşenazlıcım,sen nasılsın.ankarayı istemiyorum ama mecburen.istanbulda olsam çoktan ahmet beye gitmiştim.ama....hayırlısı işte..

DEKA bildigin birsey varsa lütfen benimlede özelden paylas canim ne umutlar baglayip gidiyoruz neleri göze aliyoruz bosami gitsin....
KESKE tesekkür ederim senin icinde benim icinde ve burada samimi olan herkes icinde hayirlisi olsun insallah, Allah bize yardim etsin...

günaydin herkese,kizlar ahmet beye randevuya giden benim ismimide versin.ne kadar kalabalik olursak o kadar indirim olur ama cokta reklam yaptik diyede acikcasi tedirginim,kizlar özelden yazisalim bu konuyu,eger ameliyat basarili olursa elbetteki reklam yapariz herkese faydasi olsun diye...insallah herkes icin en hayirlisi olsun...bursadaki su malum doktorun bir aralar cokca adi gecti burda,yazik zafiyet ve gülerere oldu olan...

deka lütfen özelden bana da şüphelendiğin kisiler varsa yazar misin? Ben de arkadaşlıkları kabul ederken buna göre hareket etmek isterim.Ayrıca hala bu yola başvuranların olduğunu bilmek cok can SIKICI...

Kızlar bir de tavsiye...birbirinizle randevu hakkinda haberleşmek için bence de burayı kullanmayın.özelden mesajlasmak ya da mail ile konuşmak doktorların buraya bakarak uçmalarını önleyebilir.ben bile doktorun yaptıgı seylerin yararını gördüğümü söylediğimde içimden geciyo acaba okuyup havalanir mı diye? 2. operasyon gerekirse cüzi bir ücret alırım demişti mesela,bu soyledigini ve kendini unutmaz umarım.En iyisi burdan birseyler yazmamak diyecem ama o zaman da nasıl ameliyatımız hakkında bilgi verip merakla ve umitle bekleyenleri bilgilendireceğiz, ben anlamadım valla?

Ahmet Bey'e gitmeye karar veren arkadaslar umarim guzel sonuclarla donersiniz,ben de Ahmet Bey'e yaptirmak istiyorum keske su anda sartlarim uygun olsa da ben de sizinle gelebilsem..Herkes yag enjeksiyonu mu dusunuyor bilmiyorum ama silikonla ilgili de bilgi alirsaniz cok cok iyi olur ucret vb konularda..Hadi hayirlisi herkes icin :)

ahmet beye tek tek bi gidin bakalım iyi kanaatleriniz oluşacakmı kızlar ayaklandınız ama. adam fiyatı uçurcak 2 ye üç e kimseyi bulamıyolardı şimdi onlardan bahsediliyo. onun yapığı bacaklarda erime oldumu yeterince bekledinizmi.

herkese merhaba,

benimde bacaklarımda sorun var çarpık ama ben bunu geçtim beni daha çok rahatsız eden ve bırakın eteği, üzerime oturan pantolon bile giymeme engel olan diz üstlerimde dışa doğru büyük çıkıntı var.Çok spor yapanlarda oluşan kas gibi ki kas sanırım.Çok spor yapan biride değilim.Bundan yaklaşık 4 sene evvel bir doktora göstermiştim bana yapılacak bişey olmadığını operasyon yapmak isteyen doktor olsa bile kesinlikle yaptırmamamı çok tehlikeli olabileceğini söylemişti.Ara ara bu siteyi takip ediyorum başka bir konuyu araştırırken bu konu başlığı altında yazılanlar beni acaba geçen zaman içinde gelişen teknolojiyle bişeyler değişmişmidir diye umutlanmama sebep oldu.İsmini bu siteden öğrendiğim A.Karacalar a maille resim gönderdim ki resimde maalesef gerçekteki kadar kötü çıkmıyor..Bana sundry yöntemiyle yardımcı olabileceğini yazdı.İlk fırsatta gerçek halini görmesi için muayeneye gidip gerçekten düzelme olup olmayacağı ve riskleri hakkında bilgi alacağım inşallah.Hiç umut taşımasam da bana halledebilirim riski yok derse ancak yılbaşından sonraki dönemde işlemi yaptırabilirim.Benim merak ettiğim aranızda Sundry yöntemini uygulayan var mı?Sonuçları ne oldu.Ayrıca son yazışmalarda ilgili doktora ameliyat olmayı planlayanlar var ne olur gerçekten ameliyat olanlar gerçek sonuçları yazın çok ihtiyacım var.
Yine sahte kişiler olduğu yazıldı bu da beni doktor konusunda tereddüde düşürdü.Lütfen biraz vicdanlı olun çünkü bütün hayatımızı etkileyecek ölçü de problem yapıyoruz bu durumumuzu.

umuyorum ki burada sahte kişiler yoktur.çoğu kez çaresizlikleri konuştuk...çok üzücü bir durum...eğer böyle kişi hissediyorsanız adını söyleyin,en azından utancından birdaha giremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…