Kizlar dedigim gibi ben ekimin yirmibirine muayene tarihi aldim öncesi ve sonrasi benim icin imkansiz bulundugum yer dolayisi ile arayanlar benide söylesin bir faydasi olursa....
DEKA ben daha önce Hasan Findik, Güner Uysal, Ferruh Bingül ve Oytun Idil ile görüstüm ama yüzyüze degil tabi telefon ve mail yolu ile ama burdaki arkadaslarimin tecrübelerine dayanarak en iyi isim Ahmet Karacalar diye düsünüyorum insallah yanilmam cünkü forumu basindan sonuna okudum ve ona ameliyat olanlar hicbir sorun yasamadilar insallah bende yasamam, hepimiz icin hayirlisi...
Canim bu coverderm kapatici nasil birsey kozmatik bir ürünmü yoksa eczaneden alinacak bir ürünmü? Bu arada kizlar ekimin yirmisine biletlerimi aldim. Ahmet Karacalara ameliyat olacagim yag mi silikonmu bunu doktorla tartisip orda karar verecegim. yirmisi persembeye geliyor herhalde cuma muayene cumartesi ameliyat olur bugun tekrar arayip asistani ile görüstüm o Ahmet beyle görüsüp beni arayacak kesin sonucu alinca bildiririm biraz zaman var daha ama bazi seyler kesinlik kazaninca korku heyecan birbirine karisti umarim hersey güzel olur umdugum gibi olur dualariniza ihtiyacim var benden esirgemeyin....
Kizlar bende Ahmet beye ameliyat olmak istiyorum... Kac kisiyiz suan ???
ben bu ayin 23unde istanbulda olacagim, ogune mutlaka randevu almam gerekiyor... Kac kisi oluyoruz toplam ?? Gittigimde diyebilirim toplam su kadar kisi olmayi dusunuyor, fiyatta bir indirim yapabilirmi diye...
haydii kizlar toplanalim, kac kisiyiz asagi yukari ??? bir kac gun icinde telefon edip randevu alcam..
Kimler dusunuyor, istiyor ???
Kızlar 3 kişi oluyoruz. 5 e tamamlayıp da gidebiliriz benim çok zaman sorunum yok. Muayene günü alıp gidelim, beni unutmayın..
Keske
Guzelderya
Blomma
Baska varmidolmus kalkiyor benimle beraber 4 kisi oluyoruz...
Kizlar muayene olmak icin beraber gitmemize gerek yok, sadece toplandik bukadar kisiyiz diyebiliriz..
Ve aramizdan kim ilk muayane giderse, bunu doktorla konussun..
10 kisi dusunuyor uygun bir fiyat yapabilirsen dersek mesela, mutlaka indirim yapar, bunu bir kac doktor dile getirmisti zaten daha önce...
offf kizlar telefon edip randevu alcam.. kocayi ikna ettik bakalim doktor nediycek.. bide bakiyor senden birsey olmaz derseofffffffffffff neyse herseyin hayirlisi, ozaman umudu keserim belkide kabullenmek daha kolay olur...
Neyse ben son duraga ulastim, baska yolcu varsa buyursun, sali gunu ariycam insallah Allahin izniyle..
ferruh beye yaptırmışsın tmm bacım çok çok geçmiş olsun bir süre geçsin bakalım. daha çok yeni.yeterli yağınmı yoktu niye az koymuş.
SILASI nasilsin canim,yazilarini takip ediyorum,sen ankarayi istiyosun okudugum kadariyle,insaallah hepimizi icin hayirlisi olsun
canım soruyorum özellikle sadece bu foruma bakarak karar verip vermediğini çünkü daha önce de yazdığım gibi bu forumda gerçek kişi olmayanlar olduğunu biliyorum. bu şüphe değil basbayağı bilgi yani. başkaları da anlamış zaten durumu. bu forumda yazılan herşeye inanma yani.
herşey gönlünce olsun diyorum, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?