Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım Avrupa yakasında da ameliyat yaptığı yerleri var Esthetica'nın.Geçen kontrole gideceğim zaman beni aradılar ve avrupa yakasındaki yerlerinde operasyon olacağı için siz de oraya gelebilir misiniz kontrole ya da 1 gün sonraya alalım mı dediler ben de ordan biliyorum.Ayrıca estheticanın web adresinde hem açık adresleri var hem de krokileri,şimdi baktım.Ama ataşehirdekini tarif edebilirim.İçerenköy carrefour'un arka yolundan ataşehir'e doğru giden yol üzerinde bir çok hastane var.MEMORİAL ı geçtikten sonra sağdaki ışıklardan giriliyo sonra sol tarafta tam karşında göreceksin.Bana nerde ameliyat olmak istersiniz diye sormadı ama zaten ben ordan çok hoşlandım.Eğer ben başka yerde de yapar mısınız diye sorsaydım belki söylerdi ama gerek duymadım.Hem bana yakın hem de güzel bir yerdi.

Bu arada söylemek zorunda kaldığım herkese-eşim annem hariç- varis ameliyatı olduğumu söyledim.Nasıl olduğunu sorma ihtimallerine karşı da o ameliyatla ilgili birkaç şey öğrendim internetten.Gerçekten de sordular,hazırdım :))

Silasi ben de silikon dusunenlerdenim ve sorun incelik..Sen saglikciymissin diz arkasindaki kesi izleriyle ilgili ne dusunuyosun beni en cok urkuten seylerden biri o cunku hayat boyu o izlerle yasamak zor geliyo sence Oytun Idilin sitesinde bulunan ameliyat izlerini kapatici urunler etkili olabilir mi? ve de silikon oynama yapar diyolar doktor bunun icin bisey dedi mi?? cok soru sordum cvplarsan sevinirim..

canım bunları düşünüp söylemen bile yeter çok tşkrler. dediğin gibi inşallah herşey yolunda gider..

ben de tşkr ederim canım düşüncelerin için. inşallah doğru bi karar verebilirim..

gülerer aynen ben de senin gibi diz üstü birsürü elbise aldım ama hepsi etiketiyle duruyo dolapta inşallah sorunların biran önce geçer iyileşir de giyersin hepsini canım..

merhaba arkadaşlar

uzun süreden beri siteyi takipteyim. yeni üyeyim.benim öğrenmek istediğim bir konu var.ankara da oturuyorum ve yağ enjeksiyonu düşünüyorum.
tahminime göre diz altına yapılması gerekecek. çünkü bileklerim ince değil normal. diz altlarımda eğrilik var. oraların hafif de olsa kapanması gerekiyor.
benim endişem yağ enjeksiyonu sonrasındaki şişlikler. özellikle bileklerdeki şişlillerden çok şikayetçi olan arkadaşlar var. olan arkadaşlar lütfen cevap versin diz altına yapılan (BALDIR) enjeksiyonlarda da bileklerin şişme ihtimali var mı yoksa sadece bileklere yağ enjeksiyonu yaptıranların mı bilekleri şişiyor.sadece baldır veya sadece bileklerine enjeksiyon yaptıran arkadaşlar sizden cevap bekliyorum.

alevYILDIZ ; bacaklarınızın o kadar dert edilecek yanı yok. Çok az bir eğrilik var. Sizin gibi olup etek giyen çok. Bence ameliyattan çok iyi bir sonuç alırsınız. Kafanıza takmayın...

alevYILDIZ ; bacaklarınızın o kadar dert edilecek yanı yok. Çok az bir eğrilik var. Sizin gibi olup etek giyen çok. Bence ameliyattan çok iyi bir sonuç alırsınız. Kafanıza takmayın...
dior yorumun için çok tşkr ederim canım. ama kafama çok takıyorum malesef umarım hallolur.. hepimizin inşalah..

merhaba innocence,ben izlerden korkmuyorum.çok güzel pentinin desenli ince çorapları kamufle edebilir+ben sezeryan dikişimden de bildiğim için ameliyat sonu contractubex jel sürersin izler hafifler.dr.beyin sitesindeki kapatıcılara ulaşmak zor olabilir,onun için coverderm kapatıcı,hem fiyatı uygun olur hemde ulaşman basit olur.silikonun yer değiştireceğini düşünmek bile istemem ama belki darbe sonucu olabilir.çünkü cep gibi açıp silikonu oraya yerleştiriyorlarya ,gitse gitse nereye gidecek dr.un cep gibi açtığı yerde aşağı yada yukarı 1 cm gider.dr.a bunu sormadım ama düşüncem böyle.umarım güzel günler bizi bekliyordur.....

birde ameliyat olursam bacağımın arkasından yağ bezesi aldırdım demeyi düşünüyorum.bir tanıdığım yağ bezesi aldırdı tam dizin arkasında ve 3-4 cm.lik bir kesi....

Canim seni pek göremiyoruz burda ama arada bir ugra durumundan haberdar et ,nasilsin? hersey yolundami? Ben senden birazda ameliyat sonrasi icin bilgi almak istiyorum kendini nasil hissediyorsun psikolojin düzeldimi, güzel bacakli olmak nasil bir duygu, ameliyattan sonra bacaginda silikon oldugunu unutuyormusun yoksa hep aklindami, izlerin ne durumda? Lütfen dönde bunlari cevapla arkadasim iyi seyler duymaya ihtiyacimiz var...

Tesekkur ederim Silasi :) ben de oyle dusunuyorum zaten oynayacagi kadar genis bi yerde olmayacak umarim bizim dusundugumuz gibi olur..Bu konuda en iyi doktorun Ahmet Karacalar oldugunu dusunuyorum sen baska bi doktoru dusunuyosun sanirim fiyati da uygunmus guvenilirliginden emin misin??

Canim bu coverderm kapatici nasil birsey kozmatik bir ürünmü yoksa eczaneden alinacak bir ürünmü? Bu arada kizlar ekimin yirmisine biletlerimi aldim. Ahmet Karacalara ameliyat olacagim yag mi silikonmu bunu doktorla tartisip orda karar verecegim. yirmisi persembeye geliyor herhalde cuma muayene cumartesi ameliyat olur bugun tekrar arayip asistani ile görüstüm o Ahmet beyle görüsüp beni arayacak kesin sonucu alinca bildiririm biraz zaman var daha ama bazi seyler kesinlik kazaninca korku heyecan birbirine karisti umarim hersey güzel olur umdugum gibi olur dualariniza ihtiyacim var benden esirgemeyin....

canım başlamak bitirmenin yarısı derler. biletini aldın biyerden başladın inşallah çok güzel sonuçlarla biter ve istediğin bacaklara kavuşursun. dualarım seninle..

SU_AY..nasılsın...bişeye karar verdin mi...dolgudan sözediyordun...bacaklarının durumu nasıl...yaptırmadan önceki halinden farkı varmı sence şuanda?

Ayrıca...senden sonra aynı doktora yaptıran arkadaşlar vardı...kimlerdi?..... herkesi birbirine karıştırdım artık..onların durumu nasıl acaba?
Foruma geliyorlar mı...
.

ben bir ay önce bileklere ve baldırlara yağ enjeksiyonu oldum. evet ilk 2-3 hafta bileklerde tuhaf bir şişlik vardı ama dılardan çok bariz şişlikler değildi. fotograflarımı yükledim, 1 ay sonra gördüğün haldeydi , yani buradaki insanlar gayet güzel olduğunu söyledi. ben biraz evhamlı bir insanım, ameliyat da hayatımdaki ilk ameliyatdı ve yalnızdım maalesef. bir arkadaşım gelecekti ama aksilikler vs. olmadı. yani ben ameliyat sonrasında biraz depresif ve paniktim. şu anda kendime geldim, bacaklarım da sanırım bayağı kendine geldi, her şey yolunda. şişme olmaması mümkün değil sonuçta bacağa yağ enjekte ediliyor, ama endişe vericek bir şişlik yok, olsa da geçici ve bir zararı yok sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…