- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
herkese merhaba,
benimde bacaklarımda sorun var çarpık ama ben bunu geçtim beni daha çok rahatsız eden ve bırakın eteği, üzerime oturan pantolon bile giymeme engel olan diz üstlerimde dışa doğru büyük çıkıntı var.Çok spor yapanlarda oluşan kas gibi ki kas sanırım.Çok spor yapan biride değilim.Bundan yaklaşık 4 sene evvel bir doktora göstermiştim bana yapılacak bişey olmadığını operasyon yapmak isteyen doktor olsa bile kesinlikle yaptırmamamı çok tehlikeli olabileceğini söylemişti.Ara ara bu siteyi takip ediyorum başka bir konuyu araştırırken bu konu başlığı altında yazılanlar beni acaba geçen zaman içinde gelişen teknolojiyle bişeyler değişmişmidir diye umutlanmama sebep oldu.İsmini bu siteden öğrendiğim A.Karacalar a maille resim gönderdim ki resimde maalesef gerçekteki kadar kötü çıkmıyor..Bana sundry yöntemiyle yardımcı olabileceğini yazdı.İlk fırsatta gerçek halini görmesi için muayeneye gidip gerçekten düzelme olup olmayacağı ve riskleri hakkında bilgi alacağım inşallah.Hiç umut taşımasam da bana halledebilirim riski yok derse ancak yılbaşından sonraki dönemde işlemi yaptırabilirim.Benim merak ettiğim aranızda Sundry yöntemini uygulayan var mı?Sonuçları ne oldu.Ayrıca son yazışmalarda ilgili doktora ameliyat olmayı planlayanlar var ne olur gerçekten ameliyat olanlar gerçek sonuçları yazın çok ihtiyacım var.
Yine sahte kişiler olduğu yazıldı bu da beni doktor konusunda tereddüde düşürdü.Lütfen biraz vicdanlı olun çünkü bütün hayatımızı etkileyecek ölçü de problem yapıyoruz bu durumumuzu.
sanırım bu mesajdan sonra albüm ekleyebileceğim. çarş işe başlayacağım için siteye çok sık giremeyebilirim ama silikonla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara tecrübemi aktarabilirim. bacaklarım üzerine oturma kısmı daha da toparladı, sanırım o biraz da benden kaynaklanıyormuş. oturmak isteyince rahatlıkla oturdum:) ama benim ameliyatımın üzerinden tam bir ay geçti.
silikonlu kısma dokununca silikonu hissetmiyorm ama bileklerde yağ eklenen kısımlarda yeni eklenen yağ dokusu daha sert biçimde hissediliyor. ama asla rahatsızlık verici bir yanı yok. 25 e ulaşmak için mesaj doldurmak ne zormuş, daha önce yazdıklarımı tekrar tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Beni de ekler misin lütfen, bende görmek istiyorum albümü...arkadaşlar, 1 ayımı doldurdum ve albüm oluşturdum. lütfen fotograflara bakın, yorumlarınıza ihtiyacım var.
ben istanbula çok uzağım mersindeyim. ama oluşturulan bu grupla muayene olup uygun bi fiyat verirse de ameliyat olmak istiyorum. ama kızlar ben istanbula gelmekten korkuyorum açıkçası. yani daha önce hiç gitmedim koca şehir.. oraya gelsem otobüsten iner inmez bi taksiye atlasam işimi halledip geri taksiyle otogara dönsem olur mu sizce? çok mu saçma :/ yaa bana bi yol gösterin arkadaşlar öneri sunun
2
kusura bakma seni okuyunca güldüm aklıma belki seyretmişsindir müjde arın bi filmi geldi türk filmlerini tiğe alan bi filmdi. Kızı zorla evlendiriyolar kız düğün gecesi kaçıyo otobüs minibüs neye binse bi güzel tecavüze uğruyo. Perişan halde bi köy kahvesine geliyo gece. Diyoki 'kardeşler istanbul nire' bi sürü pala bıyık ayı gibi herif hepsi bi ağızdan 'gösterelim anam diyolar' o ara ayakalkıp fermuarlarını indiriyolar.
Komedi bir yana bacım mersinde koca şehir değişmiyo şimdi muayeneye aynen dediğin gibi gelirsin dönersin ama ameliyat otobüse binip dönmen için bir hafta ister. Ayrıca uçağı anca bünyen kaldırırsın derim. Ameliyat geçirmiş kazıkda yemiş biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?