Arkadaslar bir de ben comelirken bacaklarimin kasli bolgeleri patlayacak gibi oluyo. Yani comelemiyorum. Bir hafta sonra bir ay olacak.Doktor comelebilmen lazim demisti, bu konuda fikri olan var mi?
Kim yaptırmışsa bunu fotoğraflandırmalı.Madem birbirimize destek olacağız.Fotoğraflandırmamızın bizim için ne sakıncası olabilir.Öncesi ve sonrası halini görüp tercihlerimiz ona göre yapalım.
Amaaanbe sen ameliyat oldugunda cok morarman olmusmuydu bir arkadas iskenceden cikmis gibiydim yazmista ayrica dikisin varmi canim varsa nerde ve dikis aldirmaya gitmek gerekiyormu? Seninde ilkhafta ciddi saglik sikintilarin oldumu, yürüme zorlugu egilip kalkma zorlugu gibi, benim etim cok hassatir dokunsam kizarir ameliyattan sonra kendimi düsünemiyorum
ZAFİYET bacım bileklerin nasıl şişiyomu hala. topuksuz düz ayakkabıyla çokda yürümesen yinemi şişiyo. son halin nasıl şekil olarak bacaklarının şeklinden memnunmusun erime varmı. bi resim sende koyamadın bende.
şimdi gene gülceksiniz ha. fotoğraf makinasına pil almayı ihmal ediyodum neyse geçen elektronik mağzasında işim vardı pil aldım resim çekdim leptopa kabloyla bağladım aktardım. dedimki makinanın hafızasını siliyim yük fazla olmasın. sildim. fişi çıkardım leptoptan, ana..! yüklenmemiş. cort resimler sizlere ömür. bisürü vidyo. gitti, bildiğin uçmuş.işin yoksa şimdi yine çek çorap etek üşendim. yani varya iki elinle biişi doğrultamadım anam yaa.
Ne topuklusu canim yaa hic ayakkabi giyinmeden ramazan boyunca hic evden cikmadim tatildeydim ramazani yatarak tuttum terlik dahi giymedim sisler gram inmiyor. hafta sonu disari hic cikmadan evde geciriyorum yine aksama balon.Bilekler ve ayaklar sismese bacaklar sisse bacaklarim kalin duruyor diye memnun bile olurdum ama bacaklar degil bilekler ve ayaklar sisiyor ayaklarim memeli balonlar olurya oyle oluyor parmaklarim balonun ucundaki memeler gibi kaliyor. Sanarsin tum yaglar bilek ve ayaklarima yigilmis .Dolayisiyla yaglarim eridimi erimedi mi ne kadari kaldi hala haberim yok.Resimleri cektim bilgisayara atsin diye ogluma rica ediyorum o da beni atlatiyor iyi bir anina denk gelirsem attircam inan ben useniyorum.GULERER Cok merak ettim meslegin nedir ? Espiri anlayisin super sende tiyatral yetenekte vardir cok eglencelisin yaa.
PATELLA ; moralinin bozukluğu bacaklarınlamı ilgili? Anladığım kadarı ile bacaklarını hala eskisi gibi kullanamıyorsun. Yani zaman zaman sıkıntı yaratıyor öylemi?
Aysenazli canim evet muayeneye gidecegim ama belirtmemisim ekimin yirmibirine muayene günü aldim bende yurt disindayim ama ameliyat olacagimdan emin degilim esim biletleri aldiktan sonra ariza cikardi ben silikon istiyordum ama simdi asla yaptiramam yag enjeksiyonu yaptirabilsem raziyim artik. Bu arada senin boyun ve kilon kac yagin yeterli olurmu sence, valla hem kocami ikna edememe hem de gizli yaptirsam ne olur korkusundan ekime kadar bende yag mag kalmaz, hadi hayilisi bakalim bu arada tavsiyem evlenmeden yaptirin bir de elin ogluna dert anlatmaya ugrasmayin ben annemi hatta babami bile ikna ettimde onu edemedim tam oldu diyorum al sana bir ariza...
PATELLA ; en önemli şey sağlık. Helede senin gibi şuan yeni ameliyat olmuş birisi için. Sağlığın yerinde ise diğer sorunları o kadar dert etme derim ben...
Gülerer sen Ahmet Karacalarin superdry teknigine nerden baktin canim ben bulamadim ve merak ettim nasil yapiyormus?[/QUOTE
Bloma youtube' a ahmet karacalar yaz tüm vidyoları izle zaten superdry diye anlatıyo. valla çok ilkel geldi bana, hani yumurtanın akının sarıdan ayırma tekniği bence. bu işi kadınlar yapsa inan daha iyi bi yöntem bulurdu. mesela çay süzgeci niye kullanmamış acaba. yağlar süzgeçte kalırdı. erkeğin aklı tası aktardıkça silmeye kadar çalışıyo zair. heralde insan yağı sıvıdan zor ayrılıyo. silip silip dry yapmak mantıklı demekki. acaba ameliyatta uyurken biz başka mutfak malzemesi daha kullanıyolarmı. mesela çırpıcı mırpıcı. ne biliim.delici bi araç kullanmasınlarda anam ıyy
o kadar ilginç hikayeler duydukki tabi. drlar ameliyatı yapar bitirirmiş sonra arkadan öğrenci hastabakıcı işte hemşire kim kalmışsa 'dikin' dermiş acaba makası onlarmı unutuşlardır kimbilir ama kulakda kalıyo. Şimdi yatığın pöçüğü oturmassa nası annıycaz. ha bire ağrır yada yamuk olur yada annamayız münker nekir mezarda bu garipliği sezer. senin oluşunda bu yoktu ne koydun sen kadın gafana der hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?