Su.ay dolgunun 2-3 operasyondan sonra kalıcılık oranı nedir peki biliyormusun dr.un ne dedi bu konuda?tşk ederim şimdiden.
SADDY ; SILASI adlı arkadaşın yazdığına göre dolguyu kaç kere yaptırırsan yaptır kalıcı olmuyormuş malesef. Bir süre sonra hepsi eriyormuş. SU.AY ;sen dolguyu doktoruna ayrıntıları ile sorarmısın? Forumda sadece dolgu yaptıran yok çünkü. SU.AY insanların gülmesini takmamaya çalış. Sanki herkesin heryeri düzgün. Resimlerde evet bileğin ince ama çokda ince görünmüyor. Hem insanlar ince bilekli olabilmek için bileklerindeki yağları aldırıyormuş. İnce bilekli olmak çok makbul. Onun için dert etme. Sen doktorunla tekrar görüşmeye ne zaman gideceksin? Senin yaptıracağın dolgunun sonuçlarını merakla bekliyorum...
kalıclık oranı hakkında tam bişey diyemem dedi. sonuçta mutlaka eriyecek . görmek lazım diyor.tam istediğiniz gibi dolgun olmaz ama yinede memnun olursun diyor.yani şansa kalmış .[/QUOT
Neden istediğin gibi dolgun olmasınki. Sonuçta dolgu bu. İstediği kadar ekler. Yağ değilki yeterli yağın yok desin. Sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? Burada adı geçen doktorlar içinde yine en insaflı senin doktorun. Şanslısın bu konuda.
tekbenmiyim seninki yağ enjeksiyonuymudu?????
gayet iyi görünüyor...
kalıclık oranı hakkında tam bişey diyemem dedi. sonuçta mutlaka eriyecek . görmek lazım diyor.tam istediğiniz gibi dolgun olmaz ama yinede memnun olursun diyor.yani şansa kalmış .[/QUOT
Neden istediğin gibi dolgun olmasınki. Sonuçta dolgu bu. İstediği kadar ekler. Yağ değilki yeterli yağın yok desin. Sen ne zaman olmayı düşünüyorsun? Burada adı geçen doktorlar içinde yine en insaflı senin doktorun. Şanslısın bu konud
evet dolgu sonuçta.. valla maddi olarak hazırlanamadım .
Evet yağ enjeksiyonu benimki.Ne bileyim çorapla daha iyi görünüyor sanki.Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama insan ameliyat olunca heryeri istediği gibi olsun istiyor.Önümüzdeki günlerde yeni resim ekliycem ama corapsiz.O zaman kafaya taktiğim yerler daha net görülecektir sanırım.
Su.ay lütfen o 1-2 kızın moralini bozmasına izin verme...
teşekkürler. psikoloji işte.(((
Kizlar biraz önce Ahmet Karacalarin asistani ile görüstüm ve gruptan bahsettim arayan herkes bu gruptan bahsederse indirim oluyormus, muayene ve ameliyat farkli günlerde olabilirmis fiyat herkesin ihtiyacina göre degisebilirmis sizide bilgilendirmek istedim...
kızlar şu süperdry tekniği çok ilkel geliyo bana. izledinizmi vidyoları. yağı çubukla alıyo o yağı alınırken sıvıda geliyo tabi. çelik tasa koyuyo yağı sıvısıda var. başka bi çelik tasa aktarıyo. tası siliyo. silinmiş tasa yine yağlı sıvıyı koyuyo. taaki tek yağ kalana kadar bunu tekrarlıyo. dry ingilizcede kuru demek ya. yağı sıvısından dry yapıyo hemde süper oluyo o mutfak tasını sile sile. yumurtayı sarıdan arındırır gibi. son hali yağınız süpper dry kalıyo yani. sonra onu gereken yerlere koyuyo. bu doktorun cihantimurun keşifettiğini söylediği aleti yok heralde yağı ilkel şartlarda aktara aktara tasdan tasa kurutuyo. ama bravo valla ses çıkmadığına göre tas iyi dezenfekte edilmiş demek. kimsede komlikasyon yok.
PATELLA canim adam duzeltmeyi bilse duzeltir zaten adamda anlam veremiyor bence. Annemde diyor kizim git geri ceksin koydugu yaglari diyor. Geri eski hale bile getirilse verdigimiz milyarlar nolcak?Bence bu yontem cok yeni ve deneme asamasinda olan bir yontem adamlar bizim uzerimizden deneme yanilma ile ogrenmeye calisiyorlar. Biz tibbin gelismesine katkida bulunmaya haziriz da adamlar bizden iyi bilmedikleri bir yontem icin birde milyarlar hortumlamasalar. Resmen bunlar umut taciri .Bin bir umut vererek ameliyat ediyorlar ya tutarsa diye. Bence bu yontem yasaklanmali uzerinde yeterince calisilmamis tum doktorlar tarafindan mutabakata varilmamis bir yontem. Her neyse ben 6. ayin dolmasini bekliyorum umudumu koruyorum ve bu sisler inince yaglarin ne kadari kalsa kar sayicam.Ama iste su sislerden 5. ayim doldugu halde bacakta ne olup bitti bilemiyorum.
tekbenmiyim bacakların cok guzel görünüyor bence hep etek giymelisin.keske suan benimde bacaklarım öyle olsa hep etek giyerdim.
moralim cok bozuluyor kızlar ya sokaklarda herkes elbise vs giyiyor biz yazı kış gibi geçiriyoruzmini elbiselere bakıp iç geçiriyorum bütün arkadaslarım kısa giyiniyor ben birgün pantolon giymekten eriycem bazen diyorum spor salonunamı gitsem hocaya desem içbacaklarımı kas yapmak istiyorum diye ona göre aletlerde çalıssam faydası olurmu acaba bide kızlar bişey sormak istiyorum diyelimki kas yaptım bacaklarımın iç kısmını,ileridede amelıyat olcam diyelim acaba kaslı bacak dezavantajmı olur hiç yapmasammı kas falan ne diyorsunuz.
ben siteye girmeyeli ne kadar çok yorum yapılmış yarısını okudum yarısını okuyamadım şişliklerden bahsedip üzgün olan arkadaşlar inanın üzüldüm durumunuza inşallah geçer düzelir bu doktorlara pirim yaptıran bizleriz biz düzelsin derdindeyiz onlar para derdinde hem paramız gidiyor hem canımız acıyor bu nasıl iş yaa ne yapacagımızı şaştık tıp bizler sayesinde ilerleyecek resmen birer deneme tahtası olduk onlar için bende ameliyata çok hevesli idim ama bu olumsuzluklar çok korkuttu beni şimdide biriyle beraberim evlilik aşamasındayız ne halt yiyecem bilmiyorum tam bir yoluna koyalım evlilik meselesini hemen ya platese yazılıp kas yapacam acilen yada ayrılacagım çünki bu kişi modern sosyetik bir kişi ben bu bacaklarla ona ve ortamına asla uyum sağlayamam çarpık bacak la dar kot mini etek güzel elbise nasıl giyilir rezil olurum bennn yaaaaaaaaaaaaa allahım yardım et hepimize kurban olduğum
ben siteye girmeyeli ne kadar çok yorum yapılmış yarısını okudum yarısını okuyamadım şişliklerden bahsedip üzgün olan arkadaşlar inanın üzüldüm durumunuza inşallah geçer düzelir bu doktorlara pirim yaptıran bizleriz biz düzelsin derdindeyiz onlar para derdinde hem paramız gidiyor hem canımız acıyor bu nasıl iş yaa ne yapacagımızı şaştık tıp bizler sayesinde ilerleyecek resmen birer deneme tahtası olduk onlar için bende ameliyata çok hevesli idim ama bu olumsuzluklar çok korkuttu beni şimdide biriyle beraberim evlilik aşamasındayız ne halt yiyecem bilmiyorum tam bir yoluna koyalım evlilik meselesini hemen ya platese yazılıp kas yapacam acilen yada ayrılacagım çünki bu kişi modern sosyetik bir kişi ben bu bacaklarla ona ve ortamına asla uyum sağlayamam çarpık bacak la dar kot mini etek güzel elbise nasıl giyilir rezil olurum bennn yaaaaaaaaaaaaa allahım yardım et hepimize kurban olduğum
merhaba arkadaşlar , ameliyat olan arkadaşlar son gelişmelerinizigösteren resimler eklerseniz sevinirim, ben geçen gün bir spor salonuna yazıldım, sahibine ben bacak kası yapmak istiyorum iç bacaklarımı vebaldırlarımı kalınlaştırmak istiyorum dedim , tamam yaparız gelişir onlar dedi ve başladım hareketlere, biraz ağır ,yorucu bir çalışma ama inşallah başaracağım, eğer gelişme olursa sizleri de haberdar edip en ayrıntısına kadar anlatacağım canlarım , en doğrusu en sağlıklı ve en ucuzu spor, bütün bilimsel gelişmeleri de göz önüne alarak çalışacağım. umarım başarılı olurum size de yardımcı olurum. Ha bu arada ben bir şeyi kafaya koydum mu kesin sonuca ulaşırım kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?