Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayni mesaji iki kere yazmisim silsem daha iyi olur diye düsündüm ama birde 15 karakteri dolduruyorum iste

Son düzenleme:
allah kolaylık versin,korktuğun yerlere uğratmasın.ama hayatta risk almazsan başarılı olamazsın.bence hep aklında keşke yaptırsaydım diyeceğin yere eline fırsat geçmişken,bunu değerlendir.umarın işin sandığındanda kolay olur.keşke önceden bu kadar yaygın olsaydıda evlenmeden yaptırsaydık.en azından anne babayı ikna etmek daha basit.nedense....

Bende internetten izlediğim kadarıyla, superdry tekniğinin özelliği, alınan yağın,eritilerek dağa sonra alınması olduğu için, yağ hücrelerinin az zarar görmesi, kansız olması.Bu şekilde alınan yağın da, yağ hücreleri az zarar gördüğünden tutunma ihtimalinin yüksek olması.

Kök hüce dedikleri de alınan yağın bazı aşamalardan geçirilerek,enjekte edilmesi.Bu da tutunmayı arttıran bir yöntem.

Daha önce teyzemin kalça, göbek ve diz içlerindeki yağlarını aldırtmıştı.Alındığı zaman tüm vücudu mosmordu ve 15 gün kadar korse giydi.
Yağın alınma şekline göre vücutta morarmalar oluyor zannediyorum.
İstanbulda yaptırmak benim için çok zor.O yüzden İzmir i düşünüyorum.Görüşmeye gideceğim doktorada soracağım şey, yağın alınma şekli ve alındıktan sonra herhangi bir işlemden geçirilip geçirilmediği.Zannediyorum bunlar teknik olarak kullanılan malzeme ve makinaya bağlı bir durum.Yağ hücrelerinin zarar görmemiş olmaması ve işlem ile zsrarlı olanların ayrıştırıldığını yada kan ve su dan ayrıştılarak enjekte edildiğini düşünüyorum.

Daha önce bu konuda İzmir de Egede Dr.Ufuk Bey internet sitesinden email göndermiştim.Sonra araya yaz girince fazla üzerinde durmadım.

Bu konudan sonrada baktığım internet bilgisinden dolguların en fazla 5 yıl süreyle kalıcı olabildiğini ama sorunlar yaratabileceği yönündeydi.Sanıyorum yine en iyisi yağ dolgusu.Çünkü sonunda kendi vücudundan bir malzeme, kabulü ve uyumu daha kolay olur diye düşünüyorum.

İzmirde email attığım doktora, fiyetını, kalıcı olup olmadığını içeren bir emal atmıştım.Bana,
%50 oranında kalıcı olacağını, en az 2-3 uygulama halinde kalıcı olduğunu yazmıştı.Seansı 2.000.TL dedi.Ancak bu yaklaşık 3 ayönce.Şimdi durum ne bilemiyorum.O zaman DR.Bülent i de takip ediyordum.Telefon ile arayı fiyat aldığımda seansı 6.000.TL deidler.O zamanda şöyle düşündüm.Bir seansa 6.000.TL vereceğime 2.000 TL ye üç defa yaptırırım.Bursaya gitmekte çok zordu.Ancak iyiki de öyle bir karar almamışım.Gülerer in şikayetlerinden sonra artık o şık kalktı.
Temmuz ayında falan zannediyorum. kurucumuzun doğum günü nedeniyle indirim var falan gibi bir mesaj gönderdiler.

PATELLA canim adam duzeltmeyi bilse duzeltir zaten adamda anlam veremiyor bence. Annemde diyor kizim git geri ceksin koydugu yaglari diyor. Geri eski hale bile getirilse verdigimiz milyarlar nolcak?Bence bu yontem cok yeni ve deneme asamasinda olan bir yontem adamlar bizim uzerimizden deneme yanilma ile ogrenmeye calisiyorlar. Biz tibbin gelismesine katkida bulunmaya haziriz da adamlar bizden iyi bilmedikleri bir yontem icin birde milyarlar hortumlamasalar. Resmen bunlar umut taciri .Bin bir umut vererek ameliyat ediyorlar ya tutarsa diye. Bence bu yontem yasaklanmali uzerinde yeterince calisilmamis tum doktorlar tarafindan mutabakata varilmamis bir yontem. Her neyse ben 6. ayin dolmasini bekliyorum umudumu koruyorum ve bu sisler inince yaglarin ne kadari kalsa kar sayicam.Ama iste su sislerden 5. ayim doldugu halde bacakta ne olup bitti bilemiyorum.

canım Allah yardımcın olsun. ama bu kadar çaba sarfetmişken biletlerini almışken bence vazgeçme derim.bide kocanın seni anlamasını bekliyosundur belki ama bu derdi çekmeyen anlayamaz bence ne diyim Allah gönlüne göre versin canım..

Bloma youtube' a ahmet karacalar yaz tüm vidyoları izle zaten superdry diye anlatıyo. valla çok ilkel geldi bana, hani yumurtanın akının sarıdan ayırma tekniği bence. bu işi kadınlar yapsa inan daha iyi bi yöntem bulurdu. mesela çay süzgeci niye kullanmamış acaba. yağlar süzgeçte kalırdı. erkeğin aklı tası aktardıkça silmeye kadar çalışıyo zair. heralde insan yağı sıvıdan zor ayrılıyo. silip silip dry yapmak mantıklı demekki. acaba ameliyatta uyurken biz başka mutfak malzemesi daha kullanıyolarmı. mesela çırpıcı mırpıcı. ne biliim. delici bi araç kullanmasınlarda anam ıyy[/QUOTE]

ahahahaha. GÜLERER çok güldürüyorsun beni...

ABUK ; yağ enjeksiyonunda bence hiç masum değil. Vücuttan yağ alınması işkence gibi. Morluk ve acının çok olmasından bahsediyordu arkadaşlar. Özellikle yağ alınan yerlerde aylar sonra bile acı olması gibi. Birde yağ alınan yerlerde çukurluk olma ihtimalide cabası. Bunu dolguyu yada silikonu övmek için yazmıyorum. Burada çok eskilerden jEZABEL nazım durağa silikon olmuştu ne GÜLERERİN nede ZAFİYETİN çektiği sorunları çekti. Yine yağ enjeksiyonundan enfeksiyon kapıp çok sorun yaşayan arkadaşlar oldu. Şunu anladımki en iyisi diye birşey yok. Cesaret edeceksin ve olacaksın. Tabi imkanın varsa. Bela bulacaksa hangi yöntem olursa olsun gelip buluyor yoksa...Bu işe niyet ederken hep iyi olacağını düşünerek hareket etmekten başka çare yok...

Arkadaslar eger diz iclerinizde fazlalik varsa onlarin operasyonla alinmasi sonucu bile bacak daha iyi gorunebiliyor. Aslinda yag enjeksiyonu degil de o fazlaliklarin alinmasi bacaklari duzeltiyo.Memnun olanlar bence bu sebeple memnunlar. Ama benim diz iclerimde alinacak birsey yoktu. Yag enjeksiyonu da beni tatmin etmedi. Ustelik daha yaptirali bir ay bile dolmadi ama kayda deger bir kalinlik yok. Bunlar da erirse tamamen fiyasko! Karnimdaki izler de beni rahatsiz ediyo...

Arkadaşlar daha önceki zamanlarda bir kaç arkadaş ameliyattan sonra buluşmuşlardı.Gerek dertleşmek gerek tanışmak için.Eğer İstanbul'da olan arkadaşlar böyle bir araya gelmek isterlerse, ben kendi adıma işten çıktıktan sonra bile olsa gelirim diyorum.En azından birbirimize destek olabiliriz,fikirleşebiliriz.Benim 1.ayım bugün doldu.Eskisine göre daha iyiyim ama benim de hala tam olarak beğenmediğim yerler var bacağımda.Bunu ben takıyorum büyük bir ihtimal aklıma ama eski haline göre de şükrediyorum tabi.

gingerbread karnındaki izler ne durumda yani yara yerlerinde iyileşme ya da morluk sorunun mu var?ben yaralarım iyice iyileşmeden bir krem sürdüm tam geçmedi ama zamanla geçer zannediyorum.Morluk olmadı hiç.Fakat göbek değilinin sol yanında bir kaç kez iğne batar gibi bir his oluyor,doktora sordum eğer sık olur ve rahatsız ederse bölgeyi uyuşturacak bir iğne yapacakmış.Dün yine oldu heralde yakın zamanda o iğneyi olacağım.

Son düzenleme:

Morluklarim gecti, ilk gordugumde cok korkmustum, karnimin her yeri mosmordu. Iz kalan yerler yagin alindigi yerler. Yara izleri icin Scarex kullaniyorum, doktor 6 ay icerisinde izleri siliklesecegini soylemisti.

GİNGERBREAD ; diz içlerinden ve vücuttan yağ alınması öyle ince bir çizgi ki. Bazı arkadaşlarda çukurluklar oluştu. Bu işlemi yapan doktorun çok maharetli olması gerekiyor...

Morluklarim gecti, ilk gordugumde cok korkmustum, karnimin her yeri mosmordu. Iz kalan yerler yagin alindigi yerler. Yara izleri icin Scarex kullaniyorum, doktor 6 ay icerisinde izleri siliklesecegini soylemisti.

seni anlıyorum.benim de ilkinde sadece diz yanlarından alınmıştı ve o bölgelerde mor yeşil sarı ne ararsan vardı.Çoraptan belli olmuyormuş,ilk çıkardığımda dehşete düşmüştüm.O operasyondan kalan izler şimdi silik tabi, bayaa zaman oldu.karnımdakiler küçük ama inşallah daha kısa zamanda kaybolur.Dediğin kreme de bakıcam bi ara...sen resim koymuş muydun ya düşünüyor musun eklemeyi?

Bence benim ikinci bir operasyona ihtiyacım olacak gibi görünüyor.Belki olmaz diyorduk ama benim beğenmemezliğimden midir bilmem eksik gördüğüm yerler var ve o yerler gözüme istediğim gibi görünmeden artık kurtuldum diyemiycem.Azıcık yağım vardı o da gittii.Takviyelerle filan yağlansam biraz, rötuşlara yeter belki 3 aydan sonra.Ne bileyim yaa silikondan korkunca böyle oluyo işte yağla uğraşıyorsun,hoş ben hala da korkuyorum silikondan ama.Bu yağ da istemesen birikir bağladıkça bağlar, ama lazım olunca (ki sadece bu ameliyat için insana yağ gerekir herhalde) gram yok.Bu arada gülerer,zafiyet,deka,dior ve diğer tüm arkadaşlar nerelerdesiniz burayı bırakmayın lütfen.

evaizim senden de hiç ses yok uzun zamandır?

offffffffffffffff yaaaa .bugün elbise almaya gittim. hep kısa, hep bilek üstü .bir tane beğendim balon modeli alta doğru. biraz bileğim üstündeydi .bileğim çok ince görünüyorudu. ona rağmen alacaktım . çizmeyle giyerim diye düşündüm en azından dedim. kabinden çıktım. sonra 1 -2 kız direk bileğime baktılar. sırıttılar. o an canım okdar sıkıldı ki. hemen bırakıp çıktım...

sonra kızdım kendime . halime şükür beni taşıyan bir ayağım var dedim. neyse işte psikolji bu söz dinlemiyor. ben bir daha yaptırmadan rahat edemeyeceğim galiba((( ama yağ enjeksiyonu çok uğraştırıcı, işkence gibi (((

dolguyuda 2-3 kez denemek lazımmış...offfff offffff......

Su.ay dolgunun 2-3 operasyondan sonra kalıcılık oranı nedir peki biliyormusun dr.un ne dedi bu konuda?tşk ederim şimdiden.

Su.ay dolgunun 2-3 operasyondan sonra kalıcılık oranı nedir peki biliyormusun dr.un ne dedi bu konuda?tşk ederim şimdiden.

SADDY ; SILASI adlı arkadaşın yazdığına göre dolguyu kaç kere yaptırırsan yaptır kalıcı olmuyormuş malesef. Bir süre sonra hepsi eriyormuş. SU.AY ;sen dolguyu doktoruna ayrıntıları ile sorarmısın? Forumda sadece dolgu yaptıran yok çünkü. SU.AY insanların gülmesini takmamaya çalış. Sanki herkesin heryeri düzgün. Resimlerde evet bileğin ince ama çokda ince görünmüyor. Hem insanlar ince bilekli olabilmek için bileklerindeki yağları aldırıyormuş. İnce bilekli olmak çok makbul. Onun için dert etme. Sen doktorunla tekrar görüşmeye ne zaman gideceksin? Senin yaptıracağın dolgunun sonuçlarını merakla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…