ben siteye girmeyeli ne kadar çok yorum yapılmış yarısını okudum yarısını okuyamadım şişliklerden bahsedip üzgün olan arkadaşlar inanın üzüldüm durumunuza inşallah geçer düzelir bu doktorlara pirim yaptıran bizleriz biz düzelsin derdindeyiz onlar para derdinde hem paramız gidiyor hem canımız acıyor bu nasıl iş yaa ne yapacagımızı şaştık tıp bizler sayesinde ilerleyecek resmen birer deneme tahtası olduk onlar için bende ameliyata çok hevesli idim ama bu olumsuzluklar çok korkuttu beni şimdide biriyle beraberim evlilik aşamasındayız ne halt yiyecem bilmiyorum tam bir yoluna koyalım evlilik meselesini hemen ya platese yazılıp kas yapacam acilen yada ayrılacagım çünki bu kişi modern sosyetik bir kişi ben bu bacaklarla ona ve ortamına asla uyum sağlayamam çarpık bacak la dar kot mini etek güzel elbise nasıl giyilir rezil olurum bennn yaaaaaaaaaaaaa allahım yardım et hepimize kurban olduğum
TEKBENMİYİM.. canım bacakların çok güzel maşallah. keşke benim bacaklarım da seninki gibi olsa daha ne isterim.. hep etek elbise giyerim hep.. allahım inşallah bize de nasip eder biran önce
teşekkür ederim arkadaşlar biliyorum ki hepimiz aynı derdin tasanın telaşesindeyiz hayatımız bacaklara odaklanmış durumda hepimiz adına üzülüyorum dua ediyorum çok güzel bacaklar elbette istemiyoruz ama ortama uyum sağlıyacak şekilde üzerimize yakışacak kyafet giyecek şekilde dikkat çekmicek şekilde düzelse yeter ve hayatımdaki kişi ile dün konuştuk bana düğünümüzde giyecegim elbiseyi anlattı krem rengi gögüs dekolteli etek boyu dizlerde olan güzel bir elbise ve 2 metre kuyrugu olacak başımda papatyadan taç olacak benim giyecegim gelinlik tarzı bu şekilde olacak okadar güzel anlattıki içim eridi ağlayasım geldi çok güzel bir düşünce onun ki ama bana göre çok acı ve sadece hayal nasıl giyilir nasıl onun hayali yıkılır bilemiyorum ama ayrılmam gerek ondan bu bacakların ya düzelmesi lazım yada evlilik haram çünki ilk evliliğim bana zehir oldu resmen kocamın dilinde eğlence olmuştum güzel bir bayanım ama eksiğin olunca o güzelliğin anlamı olmuyor durmadan kaçıp gizleniyorsun çok ağır çokk ve ikinci defa böyle bir girişimde bulunamam imkansız rabbim sesimizi duyuyor biliyor yardım etsin bize kurtarsın hepimizi bu dertten çok büyük dert değil belki bizimkisi ama yinede keşke başka derdim olsaydıda bu olmasaydı diyorum olmuyor alışılmıyor hayal kırıklığından başka birşey getirmiyor bu bacaklar bize işte doktorlar anlamıyor bizi neler yaşadıgımızı bilmiyor kimse
Arkadaslar ben ameliyat olali bir ay oldu; etek falan giydigim yok.Burun ameliyati olsaniz burnunuz duzelir; gogus implanti gogsunuzu guzellestirir, ama bu bacak ameliyati sonuc vermiyor bence. Bir tane bile foto yok elimde, fotolar doktorda kaldi, zaten operasyon sonrasi doktoru bulmak buyuk basari. Operasyondan sonra bir kere gordum, sonra da yurt disina cikti. En son olctugumde bacagimin biri 35, digeri 36 cm idi. Bence kac santim oldugu degil de aynaya baktiginizda nasil durdugu onemli! Memnun degilim, bacaklarimda elimle hissedilen yag kitleri var,sanki yag toplanmis ve bacaga dagilmamis!
Verdigim paranin bir kurusuna bile degmez bence!
hangi doktora yaptırdın bacım benimkineyse sana sonraki aşamaları anlatiim.
Kızlar yediklerinize dikkat edin. sebze ve meyvayı bol yiyin. haftada 2 defa balık tüketin bacaklarınız sütun gibi olur inşaallah.
merhaba peruza ama bizim bacaklarımız besin eksikliğinden mi böyle diyorsun.benim ne kadar sağlıklı beslendiğimi çevrem bildiği kadar görenlerde farkeder,fiziğimden.31 yaşındayım ,2 sezeryan doğumum var,ideal zayıflıkta ve sağlıklıyım.çok şükür.bacağın dizden aşağısı zayıfsa meyve sebze balık değil ne yersen ye kar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?