benim göze vurdu. bulanıklık, ağırlık oluyr gözümde. ve bir gözüm torbalı şiş...Alalh seninde yardımcın olsun.
alalh razı olsun...
Canım yaa...Allahım kolaylık versin..hayırlısıyla atlat
teşekkür ederim Allah razı olsun...
arkadaşalr çok teşekkürler. bana moral oldu yazdıklarınızı okumak... yarın hastaneye yatacağım . anjio olacakmışım. adenoemun yeri tam belli değilmiş. buna bakılacak anjioda. sonrası ameliyat. dualrınızı bekliyorum...
hepinize dua ediyroum istediğiniz güzel dolgun bacaklara sahip olursunuz inşallah.....
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun şuay
arkadaşalr çok teşekkürler. bana moral oldu yazdıklarınızı okumak... yarın hastaneye yatacağım . anjio olacakmışım. adenoemun yeri tam belli değilmiş. buna bakılacak anjioda. sonrası ameliyat. dualrınızı bekliyorum...
hepinize dua ediyroum istediğiniz güzel dolgun bacaklara sahip olursunuz inşallah.....[/QUOTE
çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun SU.AY.
çok geçmiş olsun su.ay. bir an önce atlatman dileğiyle :13:
Canım yaa...Allahım kolaylık versin..hayırlısıyla atlat bu işi..anjiyo nereye yapılacak canım...
.
sağolun kızlar...anjioyu beyin damarlarını görmek ve tümörün yerini tam tesbit etmek için yapacaklarmış.. bu son tetkik artık bunaldım valla... mrlar .tomoğrafiler kan tahlilleiri falan. hayırlısıyla atlatırm inşallah..
sen her türlü olumsuzluğa gülerek yaklaşabildiğin için özel bir insansın ve özel olduğun için de atlatacaksın canım.
Dualarımız seninle :13:
su.ay gecmis olsun
kızlar sadece yag enjeksiyonunda hastanede kalınıyo muydu? ayrıca toparlanmam kac gunu alır
Arkadaslar bir de ben comelirken bacaklarimin kasli bolgeleri patlayacak gibi oluyo. Yani comelemiyorum. Bir hafta sonra bir ay olacak.Doktor comelebilmen lazim demisti, bu konuda fikri olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?