Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım yaa...Allahım kolaylık versin..hayırlısıyla atlat bu işi..anjiyo nereye yapılacak canım...

.

Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun şuay

teşkkür ederim. Allah razı olsun....

Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun SU.AY.

çok geçmiş olsun su.ay. bir an önce atlatman dileğiyle :13:

Canım yaa...Allahım kolaylık versin..hayırlısıyla atlat bu işi..anjiyo nereye yapılacak canım...

.

sağolun kızlar...anjioyu beyin damarlarını görmek ve tümörün yerini tam tesbit etmek için yapacaklarmış.. bu son tetkik artık bunaldım valla... mrlar .tomoğrafiler kan tahlilleiri falan. hayırlısıyla atlatırm inşallah..

çok geçmiş olsun,Allah korktuğuna uğratmasın,iyi haberilerini bekliyoruz,acil şifalar...

Evet arkadaşlar,işte sağlık sorunu ...bırakın hayatımızı sitedeki akışı bile engelleyebiliyor dimi.Aslında dert sandığımız hiçbirşey canını yakmıyorsa dert değil.eminimki su.ay da iyileşir,diğerleri de.Allah bu sorunlarımızı aratacak dert vermesin.Kişinin başkası için ettiği dua kabul olurmuş. bende size duacıyım Allah a emanet olun arkadaşlar.

SU.AY , inşallah ameliyatın çok başarılı geçer ve sağlığına kavuşursun. Haber ver gelişmelerden...
TEKBENMİYİM ; özel mesaj kutunu boşaltırmısın? Sana mesaj gönderemiyorum...

SU AY canim cok gecmis olsun umarim bir an önce sagligina kavusursun.
Böyle gercek saglik sorunlarini duyunca kendimden utaniyorum bu bacak meselesini bu kadar büyüttügüm icin ama düsünmemeyi unutmayi basaramiyorum Allah bizlere baska dert vermesin arkadaslar umarim istedigimize kavusuruz saglik ve mutluluk icinde insallah....

Güelderya bildigim kadariyla senin bacaginda silikon var ama sen seklinden memnun degilsin degilmi? Peki saglik durumun nedir silikonun rahatsizlik verici bir yani varmi? Tekrar ameliyat istiyorsun onlari cikartip yeni silikonmu taktiracaksin, yoksa yag enjeksiyonumu yaptiracaksin. Eger silikonunun seklinden memnun olsaydin silikonu tavsiye edermiydin?
Cok yakin zamanda silikon düsünüyorum ama yine korku sardi beni ...

arkadaşlar gectiğimiz sayfalarda bir doktorun ocak ayından itibaren indirim uygulayacağını konuşmuştunuz..bu dr u bilen var mı?

su.ay gecmis olsun
kızlar sadece yag enjeksiyonunda hastanede kalınıyo muydu? ayrıca toparlanmam kac gunu alır

ben bir gece kaldım ama basenler,karın ve alt bacağın dış yanlarından da yağ alındı.belki bu kadar fazla sayıda yerden yağ alınınca hastanede kalmam gerekiyordu bilemiyorum.Bence kalınması iyi oluyor,çok özenle bakılmıştı çünkü.

Bir de arkadaşlar biliyorsunuz kısa süre sonra silikon ameliyatı olacağım.fiyat,doktor,hastane gibi konular dışında da sorularınız varsa bana mesaj yazında hem sizin için hem kendim için sorup öğreneyim.çünkü bazı şeyleri sormak aklıma gelmeyebiliyor.herşeyi öğrenip ameliyata girmek istiyorum ama kafamda başka bir sürü şey var toparlanamıyorum. mesela silikonun spora etkisi gibi...

samımı cok az zaman kaldı ben pazar gunu ızmıre gelıcem .sen neler hıssedıyorsun .bıde sılıkonların saglık acısından zararını doktorunu sordun mu hıc

Arkadaslar bir de ben comelirken bacaklarimin kasli bolgeleri patlayacak gibi oluyo. Yani comelemiyorum. Bir hafta sonra bir ay olacak.Doktor comelebilmen lazim demisti, bu konuda fikri olan var mi?

Dun silikon taktirdim bacaklarima, seklini ayaga kalkabilirsem yollicam sizlere, su an ayakta duramiyorum, bana sans dileyin guzellik ugruna cektigim aciya umarim degerde eski sagligima kavusabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…