bloome,tekbenmiyim....siz daha önce bu cesareti göstermiştiniz ve neler yaşadınız çok iyi biliyorsunuz..bu işlemin de onlardan farkı olduğunu sanmıyorum.sanırım sadece iyileşme süreci biraz uzun..çok güzel olacağına eminim zaten bu halleri bile çok iyiydi şimdi muhteşem olacaklar bacaklarınız eminim..biz hiç yaşamadık sizin yaşadıklarınızı biz ne yapalım.kimle karşılaşıcaz onu bile bilmiyoruz.size destek olan aileniz var,eşleriniz var..inanın bu destek bende olsa bir saniye düşünmezdim..hayal kurmaktan kafayı yiycem.olanları nasıl beğeniyorum anlatamam.meeko iileşti bile ne güzel maaşallah.bu yaz şortların tadını çıkaracak hayırlısıyla.darısı bize arkadaşlar HAYDİİİİ.
bütün bunlar yine kafamı allak bullak etti(( ya hangisine karar verceğiz...ama ben kararımı verdim yağ enjektesi olacağım..nasıl olsa en kötü 2, 3, gerekiyormuşş...2, ve 3, operasyonlardan sonra kalıcılık sağlandığının garantisi varsa hiç düşünmeyeceğim...silikon? Vücuda giren yabancı bi madde netice itibariyle...peki sizce arkadaşlar..ameliyat olan olmayan ama özellikle de yağ enjektesi operasyonu geciren arkadaşlar ne olur fikir beyan edin...yağ enjektesi olsam mayıs ayında düğünüm var balayında rahat rahat dolaşabilri miyim bacaklarımla...beni 4 ay götürsün düğünden sonra el öpmelere fln da istediğim herşeyi giyerek gideyim sonra yine yaptırırım...ama beni kaç ay idare eder?
sevcann,ben geçen gün araştırırken sadece yağ enjektesi yapan ve bunu kendi keşfedip adınıda bu operasyona veren bir dr.okumuştum.senin vücudunda yağın varsa eğer yağı alıp vücuttan hiç çıkarmadan tekrar enfeksiyon riski sıfır olacak şekilde gereken yerlere veriyormuş.bu operasyon diğer yağ enjeksiyonundan daha fazla vücutta tutunabiliyormuş yani erime riski yok gibiymiş.bence araştır.ismini biliyorum eğer ilgilenirsen özeline atarım canım.
palmadoro çok doğru diyorsun aynen hayal kurmaktan bende yoruldum artık yani altı üstü karar verip kredi çekip ameliyat olmak kadar yakın ama dediğin gibi destek olacak kimse yok...tek başıma düşünyüroum iyiyide kötüyüde..ama yine de birinden biri olacak başka yolu yok...hayırlısı olsun..mutlu olmak istiyorum..bütün hayatımı alt üst ediyor benm ya...nişanlımla hiç bi yere gitmek istemiyorum..beni yanına yakıştırmıyo sanıyorum...bana yürüyüşün tuhaf diyor...canım öle acıyor ki..halbu ki yürüyüşümü ben tuhaflaştıroym ki bacakalrım belli olmasın öle yürüyorumsansın die. ama sıkıldım artık...bitsin istiyorum..küçük önemsiz bi durum deil ki bu..
pekisenin fikrine ihtiyacım var tekbenmiyim...şimdi bacaklarıma yağ enjektesi yaptırsam mayıs ayına kadar erir mi ne kdarı kalır kalan miktar az da olsa bana yeter mi beni tatmin eder mi? Seninkilerin ne kadarı kaldı tahminen..ne olur akıl ver bana..
sevcann,ben geçen gün araştırırken sadece yağ enjektesi yapan ve bunu kendi keşfedip adınıda bu operasyona veren bir dr.okumuştum.senin vücudunda yağın varsa eğer yağı alıp vücuttan hiç çıkarmadan tekrar enfeksiyon riski sıfır olacak şekilde gereken yerlere veriyormuş.bu operasyon diğer yağ enjeksiyonundan daha fazla vücutta tutunabiliyormuş yani erime riski yok gibiymiş.bence araştır.ismini biliyorum eğer ilgilenirsen özeline atarım canım.
tamam arkadaşlar varsa başka aktılmak isteyen yazsın yosa guzelderya, arzuxx ve ben uygun olan bir günde birleşip gidelim alalım artık şu ameliyat günlerimizi...
ben artık dayanamıcam sanırım, bu cumartesi için randevu alıcam
çok bunaldım , istediğim hiçbir şeyi giyemiyorum
herkes elbise , etek giyerken ben pantolonların, uzun çizmelerin arkasına saklanıyorum
babanne gibi giyiniyorum
Patella,özel mesajımdaki çağrımı ciddiye alıp siteye uğradığın için çok teşekkür ederim.Buradaki herkesin sizin gibilere ihtiyacı var.Ben ve kızımın bikaç şey var beklediğimiz ama yaza bırakmayı düşünmüyorum karar verirsem.sağol harika şeyler yazmışsın.
bloome Allaha emanet ol canım.Ameliyat için hiçbirşey diyemem sana çünkü aynı hisleri paylaşıyorum seninle haklısın.Ama olanların yerine koyuyorum kendimi bu güveni hissetmek eminim muhteşem olsa gerek.heralde değer.
klzlar persembe ameliyat olucam cok canım sıkıldı bacaklarım cok ınce oldugu ıcın 120cc lık slkon takabilirim dedi ameliat ola
nnlar sıze hangı buyuklukte takıldı sa.mimi sana hangi boyutta takılak kızlar lutfen cvp
klzlar persembe ameliyat olucam cok canım sıkıldı bacaklarım cok ınce oldugu ıcın 120cc lık slkon takabilirim dedi ameliat ola
nnlar sıze hangı buyuklukte takıldı sa.mimi sana hangi boyutta takılak kızlar lutfen cvp
eğer imkanın varsa hiç erteleme bence.çok haklısın bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.c tesiden sonra Allah'ın izniyle birdaha bol pantalon giymicem hep aynı giyinmektan bıktımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?