KafayıYemişDuşler cnm düşündüğün bu ameliyat sırasında yanında birileri olacakmı sana yardım edebilecek?yani ailenden birilerine açtınmı bu konuyu yoksa herkesten gizli tek başınamı halletmeyi düşünüyosun?beni en çok yıldıran işte bu durum(
Kıyamam sana sevcann,keşke sihirli bir değneyim olsaydı seni,kızlarımı ve hepimizi mutlu edebilseydim..kızım gibi gördüm seni onada çok üzülüyorum hatta iki kızım da bu dertten müzdarip.düşünmediğim günüm yok inan.Allahım başka dert vermesin ama bu da çok dert bize.Olalım ameliyat kurtulalım bu dertten dimi.büyük kızım da evlenmeyi düşünüyor ,herşeyi uzun olacak onunda,el öpmelere pantolonla gidecek,balayında parayoyla gezecek,utanacak eşinin yanında dolaşmaya biliyorum .hep yaşadım bunları hala da yaşıyorum..ben dünürlerimi pantalonla ağırlıycam hep,küçük kızım pantalonla gezecek ablasının düğününde,nişanında.siz çok gençsiniz sağlıklı olduğuna emin olduğunuz ilk şeyi yaptırın bacaklarınıza.millet poposuna bile silikon taktırıyor ya.ne gerek varsa..doktorunuza yalvarın doğruyu söylesinler ,eminmisiniz bu yöntemin güvenli olduğundan diye sorun hepiniz.harcamayın gençliğimizi para için deyin.ne güvenliyse onu önersinler..
canım ben zaten ailemle yaşamıyorum
annem ve babam başka şehirdeler
ben istanbulda kızkardeşimle yaşıyorum
anneme ameliyatı olduktan sonra haber vericem çünkü anneme daha önce bahsettiğimde böyle bir operasyon geçirmemi asla istemediğini vurgulamıştı
ameliyatı , dr yapabilirse lokal ile olmak istiyorum, genel anesteziden korkuyorum
çünkü bir de ameliyat masasında kalırsam bu sebepten öldüğünün duyulması bile çok büyük bir rezalet
operasyon sonrasında da nedense içimde kendi kendime yürüyebileceğime dair bir his var, yürüyemezsem de kardeşimle taksiye atlar eve geliriz
sonrasında da o bana bakar
3 güne kadar da toparlarım
bilmiyorum çok mu iyimserim
ooo kardeşin olacakmış yanında bu çok güzel:) bencede lokal anestezi daha mantıklı. ne ölmesi yaa ağzından yel alsın nerden çıkarıyosun hemende bunları Allah korusun düşünme böyle şeyleri:) inşaallah herşey düşündüğün gibi olur ve biter canım.sen iyimser düşün herşey iyi olsun tabi:)
saddy ameliyat sırasında yalnız olacağını düşünmen sana engel ise eğer cumartesi ameliyat olursan ben sana refakat ederim
iyileşene kadat bizim evde de kalabilirsin hem :)
nasılsa kız kardeşimle yaşıyorum :)
inan öyle cazip bi teklifki bak unutma bunu ama :)) söylemen bile yeter çook teşekkür ederim canım. bnm şuan için ne zmn bu ameliyatı olacağım kesin değil.işim dolayısıyla bu sıralar imkansız ve ist. dışında çalışıyrm.yazın gelicem ist.a.buarada sen ist.damı oturuyorsun cnm?
Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu buraya ugramayali .Ameliyatimin uzerinden 9 ay gecti takip edenler bilir cok sikintili bir surec gecirdim.Su an iyiyim cok sukur. pismanmiyim diye bakiyorum asla degilim hatta gecen gun doktora muayene icin yolladigim fotolara baktim iyikide yaptirmisim dedim.Etek giyiniyormuyum derseniz hayir yillardir yasanan yerlesmis bir kompleks var bununla basetmem kolay degil cunku carpiklik cok az duzeldi ama esas olan bileklerimdeki asiri incelik, bilekteki kemiklerin disari firlamis haliydi ki onlarda % 50 doldu bu bile yetiyor bana su anda cizme giydigim icin sislik olmuyor ama normal ayakkabida biraz sislik oluyor onada memnun oluyorum kalin durdugu icin bileklerim cunku pantolon pacasindan bileklerim incecik kemikli gorununce utanir saklamaya calisirdim bu bile yetiyor su an. Hersey herkesin gonlunce olsun insaallah hoscakalin.
SILASI canim sen izler icin kapatici bir spreyden bahsetmistin adi neydi onun, birde bacak fondateni var diyorlardi arkadaslar nerde bulurum bunlari istanbul da parfymerilerdemi? Ya ben cok beyaz tenliyim vucudumda ne olsa belli olur ne kadar özeniyorum esmerlere tenleri dogal kapatici gibi:)
kafayıyemisdusler. sen de sadece yag enjeksiyonu dusunuyımussun. ben de oyle. yakın zamanda randevun olacagından doktora sunu sorabilir misin? benim yaglarım en cok gobekte. dolayısıyla gobekten alınır..olası bi hamilelikte bi sakınca yaratır mı? yani gobekten yag aldırdıktan kısa bi sure sonra hamile kalınsa bi zararı olur mu?
slm kızlar ben bugün doktorla görüştüm.çok heycanlıydım ama doktorla konuşurken çok rahatladım.şimdi gelelim meseleye:))bacak çıkıntılarımın çok olduğunu söleydi eğer onları inceltmezsek protezle birlikte kalın bir görüntü olur dedi bende kabul ettim çünkü mantıklı geldi.bileklerime hafif yağ enjekte edilcek,dizdeki ve dizimden 1 karış yukarısına kadar olan yağlar alıncak.ameliyat cumartesi günü olacak.topuklu ayakkabı getirmem gerektiğini söledi.ilk iki hafta dikkat etmem gerekiyormuş.spor yapabilirmiyim dedim 2 ay sonra yapabilirsin dedi.2 aya kadar sadece yürüyüş yapabilirsin ama zorlamadan dedi.bacak şeklin 2 ay sonra belli olcak dedi ameliyattan sonra şekline bakıp olmamış deme şişlikleri görüp panikleme dedi 2 ay sonra oturcak şekil dedi.ameliyattan 3 saat sonra hafif hafif yürüceksin dedi. birde bütün bu işlemlerin maliyeti 6000 tl aslında 6.500 dedi 500 ü iindirttim.aklıma gelenler bunlar
pardon samimi sen İzmirde olacakmışsın benim İstanbul diye hatırımda kalmış.Ben İstanbuldayım da.Artık ameliyat olacak kişiler karıştı.birde perşembe olacak biri vardı istanbulda o kimdi bilen varmı?
Samimi dizdeki derken diz kapaginin cevresindeki yaglarimi dedi doktor cünkü benim ilk seferinde dic iclerinden yag alinmisti ama diz kapaginin cevresinden alinmadi ama orda hafif yag cikintisi var cirkin duruyor aceba onlarda alinirmi eger doktorun orayi dediyse bende doktora söyleyeyim onlarida alsin alinirsa tabi:)
Meeko nasilsin?daha iyisindir artik umarim, yürüyüsün nasil artik normal hayatina dönebildinmi?
benim ameliyat olacağım hastane pazarda açık ekstra ücreti yok o yüzden.benim 6000 tl herşey dahil fiyatı.:)birde evet insan çok karıştırıyor çünkü formda çok kişi var normal yani:))samimi,cumartesi ameliyat olucan ama sanırım biyerde okumuştum pazar günü hastane kapalı oluyormuş , hastane pazar günü orada kalacak hemşire için ekstra para alıyormuş bunu konuştunuzmu?bildiğim kadarıyla senin doktorunun operasyon yaptığı hastaneydi..
Bukett ben bu soruyu yag enjeksiyonu yaptiracagim zaman doktora sormustum benimde göbegimden yag alindi ve doktor bana hemen hamile kalabilirsin hic bir sakincasi yok demisti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?