Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım ben zaten ailemle yaşamıyorum
annem ve babam başka şehirdeler
ben istanbulda kızkardeşimle yaşıyorum
anneme ameliyatı olduktan sonra haber vericem çünkü anneme daha önce bahsettiğimde böyle bir operasyon geçirmemi asla istemediğini vurgulamıştı
ameliyatı , dr yapabilirse lokal ile olmak istiyorum, genel anesteziden korkuyorum
çünkü bir de ameliyat masasında kalırsam bu sebepten öldüğünün duyulması bile çok büyük bir rezalet
operasyon sonrasında da nedense içimde kendi kendime yürüyebileceğime dair bir his var, yürüyemezsem de kardeşimle taksiye atlar eve geliriz
sonrasında da o bana bakar
3 güne kadar da toparlarım
bilmiyorum çok mu iyimserim

palmadoro cnm o kadar iyi anlıyorumki seni ve kızlarını.aynı psikolojideyim bende.bundan bikaç sene önce kendi ablamın düğününde akrabalarım etek-elbise giyerken ben pantalon giymiştim.ve bu yaz da abimin düğünü var ve ben yine kumaş pantolonların arkasına sığınıcam psikolojim yerle bir ve herkesten kaçmaya çalışarak..burda herkes birbirini çok iyi anlıyo ve psikolojimiz bu konuda gerçekten hiç iyi değil.bu sorunu düşünmediğimiz bir gün geçmiyor ve insanın hayatını her alanda cidden inanılmaz etkiliyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ooo kardeşin olacakmış yanında bu çok güzel:) bencede lokal anestezi daha mantıklı. ne ölmesi yaa ağzından yel alsın nerden çıkarıyosun hemende bunları Allah korusun düşünme böyle şeyleri:) inşaallah herşey düşündüğün gibi olur ve biter canım.sen iyimser düşün herşey iyi olsun tabi:)

saddy ameliyat sırasında yalnız olacağını düşünmen sana engel ise eğer cumartesi ameliyat olursan ben sana refakat ederim
iyileşene kadat bizim evde de kalabilirsin hem :)
nasılsa kız kardeşimle yaşıyorum :)

inan öyle cazip bi teklifki bak unutma bunu ama :)) söylemen bile yeter çook teşekkür ederim canım. bnm şuan için ne zmn bu ameliyatı olacağım kesin değil.işim dolayısıyla bu sıralar imkansız ve ist. dışında çalışıyrm.yazın gelicem ist.a.buarada sen ist.damı oturuyorsun cnm?

rica ederim canım ne demek, ben ciddiyim
sen o kısmı hiç dert etme, ben yardımcı olurum
istanbulda oturuyoruz :)

Canım...sorunlarından kurtulmuş olmana çok sevindim....acaip şişiyordu ayakların en son hatırladığım değil mi?

Nasıl geçti...doktor bir müdahale mi yaptı yoksa zamanla kendikendine mi geçti...

Memnun olmana da çok sevindim...yani tamamı eriyip gitmedi demek ki. Gelip haberdar ettiğin için teşekkürler..sakın bizi unutma.

Hayatında hep güzellikler olsun...hep mutlu ol canım.

.

merhaba blomma,sally hansen bacak makyaj spreyi.çok açık ten,normal ten,bronz,yoğun bronz gibi renk seçenekleri vardı.(ameliyat izinin kızarıklığını kapatır ,iz azda olsa belli olur diye düşünüyorum.)internetten veya sadece yetkili eczanelerde satılıyor.kapatıcıda coverderm,yüzdeki tüm (hani doğumsal mor lekelekeleri)sorunları kapatıyordu.yine internetten araştırırsın,bu markaların özelliklerini,yaptığı işleri iyice okursun

kafayıyemisdusler. sen de sadece yag enjeksiyonu dusunuyımussun. ben de oyle. yakın zamanda randevun olacagından doktora sunu sorabilir misin? benim yaglarım en cok gobekte. dolayısıyla gobekten alınır..olası bi hamilelikte bi sakınca yaratır mı? yani gobekten yag aldırdıktan kısa bi sure sonra hamile kalınsa bi zararı olur mu?

Ben malesef yurtdışında yaşıyorum ve ameliyatı düşündüğümü ve böyle bir problemi dert ettiğimi bile kimse bilmiyor , ben gizlice yalnızbaşına gelip yaptıracağım ameliyatı umarım tekbaşına çok büyük zorluk yaşamam,doktora sorduğumda ameliyatı epidural yani belden aşağı uyuşturarak veya genel anesteziyle de yapabileceğini söyledi.Ve ben yağ enjeksiyonu istiyorum silikonu güvenilir bulmuyorum , şimdi iyi dedenen ürünler 10 sene sonra çok kötü sonuçlara neden olabiliyor.artık azıcık yağımla olduğu kadarını kabulleneceğim .işten de izin almayı ayarlamam lazım bu arada,

Bukett ben bu soruyu yag enjeksiyonu yaptiracagim zaman doktora sormustum benimde göbegimden yag alindi ve doktor bana hemen hamile kalabilirsin hic bir sakincasi yok demisti:)

Samimi dizdeki derken diz kapaginin cevresindeki yaglarimi dedi doktor cünkü benim ilk seferinde dic iclerinden yag alinmisti ama diz kapaginin cevresinden alinmadi ama orda hafif yag cikintisi var cirkin duruyor aceba onlarda alinirmi eger doktorun orayi dediyse bende doktora söyleyeyim onlarida alsin alinirsa tabi:)

Meeko nasilsin?daha iyisindir artik umarim, yürüyüsün nasil artik normal hayatina dönebildinmi?

samimi,cumartesi ameliyat olucan ama sanırım biyerde okumuştum pazar günü hastane kapalı oluyormuş , hastane pazar günü orada kalacak hemşire için ekstra para alıyormuş bunu konuştunuzmu?bildiğim kadarıyla senin doktorunun operasyon yaptığı hastaneydi..

pardon samimi sen İzmirde olacakmışsın benim İstanbul diye hatırımda kalmış.Ben İstanbuldayım da.Artık ameliyat olacak kişiler karıştı.birde perşembe olacak biri vardı istanbulda o kimdi bilen varmı?

forum bayagı kala balık bende karıstırıyorum bazen . kızlar ameliyat yarın bende tablet bilgisayar var pek yazamıyorum .artık ameliyat sonrası sıze anlatırım olup bitenleri . izmirde ameliyat olucam

evet canım tam orası:))))diz deki yağlanma gerçekten kötü görünüyor:)

benim ameliyat olacağım hastane pazarda açık ekstra ücreti yok o yüzden.benim 6000 tl herşey dahil fiyatı.:)birde evet insan çok karıştırıyor çünkü formda çok kişi var normal yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…