Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kafayıyemişdüşler sen dr la hiç görüştün mü ? kime olacaksın acep? fiyat belli mi?

yok canım ben hiçbir drla görüşmedim henüz,
ama artık canıma tak etti, dayanamıyorum
güzel ve alımlı giyinmek istiyorum artık ama bu bacaklarla olmuyor malesef
bu cumartesi için arzuxx in grup indirimi yapabilir dediği dr.dan randevu almaya çalışıcam
eğer kafama yatarsa hiç uzatmam, bir hafta sonra da olurum yağ enj. ameliyatımı
yoksa bu depresyondan kurtulamıcam

sagolun kızlar tesekkurler

ben de cumartesi için randevu almak istiyorum. ama ben sadece yağ enj. düşünüyorum, bakalım dr ne diyecek

kızlar ben birde doktoruma yağ enjeksiyonundan bahsettim o da olabilir ama kalıcı olurmu dedim dr da onda başarı oranı az oluyor dedi silikonu daha çok öneriyo.çünkü yağlar eriyor dedi birde bilekler yağı en zor tutan yerler dedi aklıma geldikçe yazarım

ayy samimicim senin adına heycanlandım valla :)senin bacaklarında eğrilik mi var dı yoksa ince diye mi yaptırıyosun?

saol canım benim bacaklarımda evet eğrilik var diye istiyorum.hatta silikon takılınca diğer taraftaki çıkıntılar inceltilcek yani iç taraf silikon dış tarafada incelttme yapılcak yoksa kalın olur dedi dr.benim bacağa baya işlem yapılcak yani bakalım hayırlısı

ben yağ enj. düşünüyorum çünkü benim yağım çok (tabi dr ne dicek bakalım) , boyum 1.58 kilom 48 ama bende anormal bir şekilde basen kısmında oldukça fazla yağ var.
ayrıca belimde, göbeğimde , diz içlerimde ve hatta ayak bileklerimde bile normalden fazla yağ var.
zayıf olmama rağmen yağ dokusu çok fazla olan bir yapım var
bi de ben ayak bileklerimi de biraz incelltirmek istiyorum, oradan da liposuction yapılabiliyor diye okumuştum

Son düzenleme:
ben bi kaç yerde bu silikonların dayanıklılık sürelerine göre değiştirilmesi gerektiğini okumuştum acaba yanlış bişey mi paylaşmışlar?benim de eğrilik var ama ince değiller?ayyy çok kararsızım bi dr bile gidememdim henüz.kızlar siz çok şanslısınız en azından muayene olup bi fikir edinmişsiniz...

anladım canım hayırlısı olsun bakalım doktor ne dicek.gerçekten bende artık şık olmak istiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum hayırlısı olsun.

boşalttım canım şimdi özel mesaj atabilirsiniz, arkadaşlar ben şubatın ilk 2 haftası içinde ameliyat olmayı aklıma koydum ve özel mesajlarımda da arkadaşlara belirttim kime ameliyat olmak istediğimi, düşünenler randevu alıp konuşsun benimle ameliyat olacakalr konuşalım lütfen, kafayı yemiş düşler sanırsam sen amleiyat olmaya en yakın kişi gibi geldin bana,ah ben istanbulda olsaydım şimdiye 10 defa olurdum ameliyatı
msn adresime de yazabilirsiz arkadaşlar ,isteyene özel mesajdan iletirim

evet canım ben bu cumartesi dr müsaitse gözümüm karartıp gidicem görüşmeye
bize indirim de yapacaksa ben de sonraki h.sonu bile ameliyat olabilirim
ameliyattan sonra da 1 hafta yıllık izin alırım, belki de 1 hafta almaya gerek kalmaz
onu da sorucam doktora
mesela cumartesi ameliyat olsam, pazartesi ve salı 2 gün grip oldum deyip rapor alsam çarşamba işe başlayabilirsem süper olur
tabi kimsenin anlamaması lazım
bi de ben sadece yağ enj. düşünüyorum, bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı o var , yani öngöremediğim durumlardan dolayı bana da yağın yetersiz diyebilir ki ben şok olurum o zaman, çünkü ben sırf yağdan ibaretim :)

meeko sen sanırım uzun süre araştırdı ben yaptırırken forumdaydın yeni yaptırdın dimi. güle güle kullan mutlu ol etekde giy. benim dr a mı yaptırdın bi de benide kabul edermisin.

canım sen hangi şehirdesin?

KafayıYemişDuşler cnm düşündüğün bu ameliyat sırasında yanında birileri olacakmı sana yardım edebilecek?yani ailenden birilerine açtınmı bu konuyu yoksa herkesten gizli tek başınamı halletmeyi düşünüyosun?beni en çok yıldıran işte bu durum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…