Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar arzuxx in bahsettiği doktordan bu cumartesi için randevu alacaktım ama kendisi y.dışında kongrede olacakmış ve tüm ay boyunca y.dışına gidip gelecekmiş.
Çalıştığım için cumartesi günü olsun istedim ancak 4 Şubata alabildim görüşme randevusu
kafama koydum , cesaretimi topladım, olup kurtulucam

iyiyim canım herşey yolunda. bacaklarımı seviyorum:)

meeko sen sanırım uzun süre araştırdı ben yaptırırken forumdaydın yeni yaptırdın dimi. güle güle kullan mutlu ol etekde giy. benim dr a mı yaptırdın bi de benide kabul edermisin.

selam canım,beni forumda sizlerin yorumları cesaretlendirdi. Hepinize teker teker teşekkür ederim öncelikle. aynı doktora yaptırmamışız seninle. benim doktorun adı "a" ile başlıyo. ama son derece memnun kaldım.şimdilik mutluyum.ilk fırsatta alışverişe çıkıp etek şort tayt falan almak istiyorum:)

yarın saat 1.30 da randevum var kızlar. burda pek adı gecmeyen doktorlardan biri. aslında isim vermeyi cok isterdim cunku ilk sayfalarda ona ameliyat olmus birileri vardı. kendisi 20 senedir bacak protezi yapıyormus?.. bi bakıcam giidip. benim için en önemlisi bu işte gercekten uzman olması,daha önce defalarca bu ameliyatı yapmıs ve sayısız değişik sonucla karsılasıp her türlü durumda ne yapacagını bilen biri olması. umarım beni ikna edebilir.

albüme fotograf ekledim kızlar profilimde bakabilirsiniz. inşallah yakında ameliyatlı halimi de eklicem :)

gördüm canım konuştuğumuz gibi silikonla gerçekten güzel olur ince bacakta daha güzel durur bence benim bacaklar kalın olduğu için silikondan sonra dış kısımlarından yağ alıncak bakalım hayırlısı olsun inş:)))

serpilcim insallah istedigin bacaklara kavusursun. hangi sehirdesin??
benim de bacaklarim ince sayilmaz 34 cm di sanirim. dis kisimlardan yag aldirip ice ekletmem gerek

meeko sana birşey sormak istiyorum doktorun ameliyatdan ne kadar sonra banyo yapmana izin verdi.ben sormayı unuttum:)

benim ameliyat olacağım hastane pazarda açık ekstra ücreti yok o yüzden.benim 6000 tl herşey dahil fiyatı.:)birde evet insan çok karıştırıyor çünkü formda çok kişi var normal yani:))

samimi hangi hastanede ameliyat olacaksın, ? ben de düşünüyorum ameliyat olmayı, mümkün mertebe tüm maliyetleri düşünmem lazım, ekstra param yok çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…