Samimi dizdeki derken diz kapaginin cevresindeki yaglarimi dedi doktor cünkü benim ilk seferinde dic iclerinden yag alinmisti ama diz kapaginin cevresinden alinmadi ama orda hafif yag cikintisi var cirkin duruyor aceba onlarda alinirmi eger doktorun orayi dediyse bende doktora söyleyeyim onlarida alsin alinirsa tabi:)
Meeko nasilsin?daha iyisindir artik umarim, yürüyüsün nasil artik normal hayatina dönebildinmi?
meeko sen sanırım uzun süre araştırdı ben yaptırırken forumdaydın yeni yaptırdın dimi. güle güle kullan mutlu ol etekde giy. benim dr a mı yaptırdın bi de benide kabul edermisin.
albüme fotograf ekledim kızlar profilimde bakabilirsiniz. inşallah yakında ameliyatlı halimi de eklicem :)
albüme fotograf ekledim kızlar profilimde bakabilirsiniz. inşallah yakında ameliyatlı halimi de eklicem :)
benim ameliyat olacağım hastane pazarda açık ekstra ücreti yok o yüzden.benim 6000 tl herşey dahil fiyatı.:)birde evet insan çok karıştırıyor çünkü formda çok kişi var normal yani:))
samimi hangi hastanede ameliyat olacaksın, ? ben de düşünüyorum ameliyat olmayı, mümkün mertebe tüm maliyetleri düşünmem lazım, ekstra param yok çünkü..
gazi hastanesinde olcam canım.
iyiyim canım herşey yolunda. bacaklarımı seviyorum:)
meeko sana birşey sormak istiyorum doktorun ameliyatdan ne kadar sonra banyo yapmana izin verdi.ben sormayı unuttum:)
Canım...bende fazlasıyla sevdim bacaklarını :)) şaka bir yana sütun gibi maaşallah
erime derdide yok...güzel bacaklarınla mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum canım...darısı tüm hayal edenlere...
.
gazi hastanesinde olcam canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?