Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba serpil ve kafayı yemiş düşler , mesaj kutumu boşalttım özelden bana mesaj yazın lütfen ,sizlerin yağı yeterlimiymiş ve ayrıca benim profilimde bacağımı görebilirsiniz , benimki kadar çarpık mı sizinklier de , ve nekadar fiyat söyledi doktor hastane masrafları da dahil lütfen özeleden yazın ve babna da sizinle ayni fiyatı mı yapacak vs, ayrıntıları da istiyorum size zahmet olmazsa tabi öptüm sizi :)

Asıl ben sana ne kadar teşekkür etsem az, sen olmasan ben doktordan çok utanırdım, zaten ne kadar stresliydim gördün,
ama senin yanında çok rahatladım, iyi ki geldin sen de :) bana destek olmuş oldun

Arkadaşlar selamlar,

Bugün serpil1983le buluşup doktorun muayenehanesinin yolunu tuttuk, bizden önceki hastayı baya bi bekledikten sonra sıra bize geldi.
kısa bi konuşmadan sonra bacaklarımızın resmi çekildi, sonra resimlere bakılarak neler yapılabileceği hakkında uzun uzun konuştuk, aklımızdaki soruları sorduk
sonuç olarak serpil1983 9 şubatta silikon+superdry , ben ise 18 şubatta sadece superdry yaptırıyorum , benim basenler, diz içleri, bilek dışları göbek ve belden yağ alınacak ,
fiyat bilgisini özelden veririm.

arzuxx ve diğer arkadaşlar , sizleri de söyledik doktora, bizim gruptan siz de yararlanabilirsiniz bizi söylerseniz, gerekirse tekrar konuşuruz doktorla

arkadaşlar fiyatlar ne alemde 5 in altındamı burda tekbenmiyim ve birkaç arkadaşın ameliyatını yapan dramı gittiniz.
resim koyun meraktayız kızlar. son durumlarınız ne alemde. ben koycam fakat bukalemun gibi değişiyo sabah düzgün, topukluyla öylen alt baldırlar şiş. banyoda çukurlu. varis çorabıyla eh ii denebilir. hangisini koysam yalan olacak. bi kararda durmuyo. yazın foyam çıkar denize girersem. gidemem heralde denizemenize tuhaf yani soba borusu gibi üst baldırdan alt baldıra kadar boru.
sizinki bir kararda duruyomu eski yaptıran arkadaşlar.
ilk 5-8 aylara kadar bu yoktu.
şu drlar ne alem bi bacak yapmıyosunki kırk çeşit işin var yap 3 e bak nasıl patlıyo iş. drların mafya babası gibi izini bıraktığı bizlerde rahat gidip yaptıralım. bozanda yada nedende sizin iş gurubunuzdan biri sonuçta.

keşke ben de istanbul veya yakın bir ilde olsam da ameliyat olurken yanınızda olabilseydim kafayıyemişdüşler ve serpil , ama malesef yurtdışından gelecem umarım ameliyatım zor geçmez çünkü yalnız gelecem , kimseye söyleyemem ameliyat olacağımı,

akşam üstü kendime cok güzel bi etek aldım. :) 10 lira ama ben onu 10 bin kere giycem ahdım olsun :)

kafayıyemişdüşler senin gibi bi arkadas kazandıgım için ayrıca mutluyum :)

cok heyecanlıyım ve psikolojik baldırlarım agrıyo :))

:)) süpersin
ben de ameliyattan sonra alıcam ,

ben de senin gibi neşeli bir arkadaş kazandığım için mutluyum

benim bacaklarım ağrımıyo ama içim kıpır kıpır :))

senin muayeneden önce başlamıştı baldır ağrısı :))))))))

teşekkür ederim GEÇKİNKIZ,kızım ne yazık daha iyileşmedi ve benim de hayatım normale dönemedi bir türlü.onun kucak diye ağlamaları yüzünden mi bilmem sol bacağımda silikonun bittiği yerde iğnelenme var.bana doktorun yardımcısı lütfen kucağınıza almayın hatta bir şeyi çekip itmeyin bir süre dedi ama ne mümkün ( şu 2 haftalık tatilimde 10 yaş yaşlanmışımdır herhalde.pazartesi işe başlamam gerekiyor ama ben daha normal yürüyemiyorum,kesin anlaşılır ve durmadan merdiven inip çıkacağım offf,çocuk gibi duraklaya duraklaya...bu da yetmezmiş gibi şimdi benim bademciklerim şişti. öyle işte.Ne diyeyim Allah dermansız dert vermesin.

bir de bugün görüşmeye giden ve ameliyat kararı alan arkadaşlar, her şey gönlünüzce ve sağlıkla olsun....

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983 bana da özelden fiyatı yazarmısınız? KAFAYIYEMİŞDÜŞLER , sen doktora özellikle yağ enjeksiyonu istediğinimi söyledin? Doktor sana silikon ile ilgili birşey söyledi mi?
TEKBENMİYİM; üzüldüm arka arkaya sorun yaşamana. Ama sonu iyi olsun diyelim. En önemlisi o.Çok geçmiş olsun. Bademciklerinde şişmiş bence bir hafta işe gitme. Dinlen. Kendine dikkat et...

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983; inşallah ameliyatınız başarılı geçer ve sağlıcakla kurtulursunuz...

benim kafamda yağ enjeksiyonu vardı, çünkü çok fazla yağım olduğunu düşündüm hep
ama doktor foto çektikten sonra fotoların üzerinden yorum yaparken bana silikon olmalı demedi, yağ enjeksiyonu seni kurtarır dedi
iyi dileklerin için teşekkürler bu arada :)

heyecan dorukta
kayafiyemisdusler senin alt bacagin (baldir) disa bakan tarafindan yani dis yanlarindan yag alinacak mi?
ben de cuma gunu olacagim :26:

kafayıyemişdüşler mümkünse resmini koyabilirmisin benim bacaklarımla kıyaslamak istiyorum seninkileri,en azından kısa bir süreliğine koy lütfen

kızlar neler sordunuz dr.a bizi de bigilendirin..bana da ikiniz de fiyatları özelime atarmısınız.sizi de ziyaret edebilirmiyim.hafta sonu değildir inşallah hiç de bakmadım takvime..bu arada meeko nerelerde arkadaşlar yazdımı ne zamandır..benmi atladım..

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983; inşallah ameliyatınız başarılı geçer ve sağlıcakla kurtulursunuz... amelıyat fıyatını ozelden yazarmısınız

kızlar ben operasyon geçiren arkadaşlara 2 soru sorucam

1) diz içlerinden yağ alınınca pantolon giyildiğinde bacak daha ayrık durmaz mı?
2) Yağ alınan yerlerde dalgalanma yaşadınız mı? benim göbeğimden , basenlerimden, diz içlerimden, belimden ve bileklerimden yağ alınacak, özellikle göbekte dalgalanma çok kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…