sana ne kadar tesekkur etsem az. :) evet biz bugun muayeneye gittik bulusup. ve ben haftaya perşembe ameliyat oluyorum. kafayıyemişdüşler de benden bi hafta sonra ameliyat oluyor. :) kyd gelince uzun uzun anlatıcaktır zaten. ben şimdilik cıkmak zorundayım :) herkese sevgilerr :)
kafayıyemişdüşler özelden fiyatı yazarmısın banada.
akşam üstü kendime cok güzel bi etek aldım. :) 10 lira ama ben onu 10 bin kere giycem ahdım olsun :)
kafayıyemişdüşler senin gibi bi arkadas kazandıgım için ayrıca mutluyum :)
cok heyecanlıyım ve psikolojik baldırlarım agrıyo :))
tekbenmiyim..cevabın için teşekkür ederim...bileklerin umutsuz vak'a olması üzücü..sadece baldırların boş olması slikonla hallediliyor ama ya bilekler neolacak?
blomma nın memnuniyetsizliğinin sebebi de sanıyorum bu durum.
tekbenmiyim canım kızının rahatsızlanması kötü tesadüf olmuş( işte çocukların nezaman ne yapacakları belli olmuyor...onlar herşeyden önemli...geçmiş olsun...umarım iyileşmiştir.
.
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983 bana da özelden fiyatı yazarmısınız? KAFAYIYEMİŞDÜŞLER , sen doktora özellikle yağ enjeksiyonu istediğinimi söyledin? Doktor sana silikon ile ilgili birşey söyledi mi?
TEKBENMİYİM; üzüldüm arka arkaya sorun yaşamana. Ama sonu iyi olsun diyelim. En önemlisi o.Çok geçmiş olsun. Bademciklerinde şişmiş bence bir hafta işe gitme. Dinlen. Kendine dikkat et...
heyecan dorukta
kayafiyemisdusler senin alt bacagin (baldir) disa bakan tarafindan yani dis yanlarindan yag alinacak mi?
ben de cuma gunu olacagim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?