kızlar ben operasyon geçiren arkadaşlara 2 soru sorucam
1) diz içlerinden yağ alınınca pantolon giyildiğinde bacak daha ayrık durmaz mı?
2) Yağ alınan yerlerde dalgalanma yaşadınız mı? benim göbeğimden , basenlerimden, diz içlerimden, belimden ve bileklerimden yağ alınacak, özellikle göbekte dalgalanma çok kötü olur
yağ alınacak olan diz içleri dizin hemen üzerinde kalan iç kısım, altta değil yani o yüzden görüntüyü düzeltiyor.kızlar ben operasyon geçiren arkadaşlara 2 soru sorucam
1) diz içlerinden yağ alınınca pantolon giyildiğinde bacak daha ayrık durmaz mı?
2) Yağ alınan yerlerde dalgalanma yaşadınız mı? benim göbeğimden , basenlerimden, diz içlerimden, belimden ve bileklerimden yağ alınacak, özellikle göbekte dalgalanma çok kötü olur
Diz içlerinden yağ alınınca daha ayrık ama daha düzgün duracağını düşünüyorum. Bacakları ayrık ama düzgün olan birçok kişi var.
MEEKO27 de diz içlerinden yağ alındığını söylüyordu. Ameliyat öncesi ayrık iken onun tam tersi ameliyat sonrası birleşmiş görünüyordu. Bu nasıl oldu diye sordum ama henüz cevap alamadım
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ve SERPİL1983 bana da özelden fiyatı yazarmısınız? KAFAYIYEMİŞDÜŞLER , sen doktora özellikle yağ enjeksiyonu istediğinimi söyledin? Doktor sana silikon ile ilgili birşey söyledi mi?
TEKBENMİYİM; üzüldüm arka arkaya sorun yaşamana. Ama sonu iyi olsun diyelim. En önemlisi o.Çok geçmiş olsun. Bademciklerinde şişmiş bence bir hafta işe gitme. Dinlen. Kendine dikkat et...
Evet canim kesinlikle diziclerinden yag aldirmak bacagi daha ayrik gösteriyor özellikle pantalon giyildiginde ve benim gibi sorunu egrilik olanlarda ama ciplak bacakta daha estetik bir görüntü oluyor yag alinan yerlerimde dalgalanma olmadi:)
yag enjeksiyonu yaptıranlar tam olarak kac gunde iyilestiniz? yakınımın bugun tam 1 haftası doldu ama hala agrısı varmıs ve ise gidemedi. rapor aldı bu hafta da.. sanki bacaklarım inceldi gibi diyo. korseden dolayı bacak ustleri pisik olmus. ben de korkmaya basladim hal boyle olunca
yakının istanbuldaki superdry yapan doktora mı ameliyat olmuştu?
yakının istanbuldaki superdry yapan doktora mı ameliyat olmuştu?
yag enjeksiyonu yaptıranlar tam olarak kac gunde iyilestiniz? yakınımın bugun tam 1 haftası doldu ama hala agrısı varmıs ve ise gidemedi. rapor aldı bu hafta da.. sanki bacaklarım inceldi gibi diyo. korseden dolayı bacak ustleri pisik olmus. ben de korkmaya basladim hal boyle olunca
Evet canim kesinlikle diziclerinden yag aldirmak bacagi daha ayrik gösteriyor özellikle pantalon giyildiginde ve benim gibi sorunu egrilik olanlarda ama ciplak bacakta daha estetik bir görüntü oluyor yag alinan yerlerimde dalgalanma olmadi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?