söyleyen bendim seorpia. yıllarca kemikler eğri diye bilirken ortopedist dümdüz demişti adama 1 ay kadar daha inanamadım röntgeni çıkarıp çıkarıp baktım evde nasıl dümdüz diye. içteki kaslar gelişmemiş sıkıntım oymuş.arkadaslar çok enterasan birşey oldu..beni hatırlayanlar bilir eğrilikle ilgili sıkıntım yüzümden ağrı çekiyordum. bu agrılar yuzunden bir prof e gıttım.prof a bacak egriliginden kaynaklandıgını düsündügüm bir agrı oldugunu söyledim. o da "bacak egriligin oldugunu nerden biliyorsun ?"dedi. Bende görünümünü kastettigimi röntgen cektirmediğimi söyledim. Neyse beni muayene etti ve çok ilginç bir şey söyledi. Bacaklarımda egrilik olmadıgını, baglarımdan kaynaklanan bir durum oldugunu ve kilolu olsaydım bunun olmayacagını söyledi. Benim agrılarım sol ayagımdaki tabanımın durumundan kaynaklanıyormus.cunku duz tabanın tam tersi durum varmıs sadece sol ayagımda.ısrarla "rontgene gerek var mı" dıye sordum" hayır" dedı.Bacak egriligi oldugunu düşünüp canımı sıkacak bir durum olmadıgını söyleyip önerdiği tabanlığı kullanmamı söyledi.Bende hayretler içinde doktorun odasından çıktım. Aynı durumu forumdan bir arkadasda yasadıgını soylemıstı. Benim size tavsiyem önce bir ortopediste tedavi olmanız.Çünkü bacagınızda önce ne var sorun olarak onu tam olarak ögrenmeniz. Estetik düsünmeyen ben kemiklerimden kaynaklanmayan bir durum oldugunu ögrenince orayı doldursam sorun bitecek demeye başladım:)ama silikon ve yag istemiyorum.Vücudun tanıdıgı maddelerden yapılan dolgular varmıs onlardan dusunmeye basladım.Ama kime yaptırmalı ve nasıl bir işlem bilmiyorum..Bilgisi olan var mı?Dolgu da anestezi uygulanmıyordur diye düşünüyorum ama
ipekce ne zaman yaptırdın seni hiç okumadım burdsanki. memnunmusun kim yaptı kaça klasik sorularımızdan. ayrıca çook geçmiş olsun.
gafebesi çok zor oldu senin ya. haftaya izin kullan zorla şartlarını benim kolay olmuştu sırf bir hafta sonra işe döndüm diye oturduğum yerde bile alt baldırlar balon olmuştu. fil ayaa gibi olmuştu.
2 sayfa öncesinde detaylı yazmıştım :) 4000tl gafebesiyle aynı dr
ipek-ce şimdi bi önceki sf yı okudum geçmiş olsun dr un ankaradaymış tmm.
:))) fiyatı normaldi ama uçuk fiyat ödemedim:) way be ne doktorlar warmış ..ama şu da war sakın sorun sürekli yaşanan bişi olduğu için toptan masraflar içinde 2. çorapta dahil oluyo olmasın samimicim :)
bugün 10.günüm memnunum çok şükür teş.ederim :) varis çorabıyla ilişikimizi bitirsek daha da mutlu olcam :)
bugün 10.günüm memnunum çok şükür teş.ederim :) varis çorabıyla ilişikimizi bitirsek daha da mutlu olcam :)
ipekce ne zaman yaptırdın seni hiç okumadım burdsanki. memnunmusun kim yaptı kaça klasik sorularımızdan. ayrıca çook geçmiş olsun.
gafebesi çok zor oldu senin ya. haftaya izin kullan zorla şartlarını benim kolay olmuştu sırf bir hafta sonra işe döndüm diye oturduğum yerde bile alt baldırlar balon olmuştu. fil ayaa gibi olmuştu.
sılası çok teş.ederim ewet dediğin kişiye oldum senin mesafe daha yakın dönüşte kendi arabamızla döndüm ayağımın altına valizi koydum koltuğu geri çektim bu sayede ayaklarımı uzatıp oturmuş gibi oldum tabi ağrıdığı da oldu ama o kadar gezersem normaldir :) di mi ama abartılacak bişi yoktu yalnız gideceklere nacizhane bi uyarı lütfen tek gitmeyin nolur nolmaz operasyon neticede benim sonraki anlık bayılmalarım gibi bişi olur benim gibi düşük tansiyonlusunuzdur filan Allah muhafazaotobüsle dönüştede çift koltuk alır ayağınızı uzatırsınız en kötü..dualarını eksik etmeyen herkese teş.bizim için düşündüğünüz güzellikler bin kat fazlasıyla sizin olsun inş. isteyip para bulamayanlara hayırlı kapı para bulup destek buulamayanlara da Allah karşısındakinin gönlüne yardımcı olma istegi koysun ne diyim :) çok mutluyum kızlar inş. sizede nasip olur
Geçmiş olsun ipekce...bu işi sessizce halledenlerdensin sen de... yıllardır konuşa konuşa bir şeye cesaret edemeyenler var burda...benim gibi.
İnan ki sizleri çok takdir ediyorum...
Memnun olman ayrıca çok sevindirici... bundan sonra geriye keyfini çıkartmak kalıyor.
Resim yükle lütfen....önceki ve sonrası...hem senin 10 gün olmuş...şekil ortaya çıkmıştır.
Senin ki sadece yağ dolgusu mu...yani..direkt yada işlemden geçmiş?
.
Artık eskisi kadar sıkça girip bir şeyler yazamıyorum,çünkü işe başladım ve çok ama çok yoğun olacak işlerim.ama yine de cepten ya da fırsat bulduğumda bilgisayardan girip bakıyorum yazılanlara.Öncelikle yarın 1. ayım dolacak.Düz basabiliyorum,hatta ilk iki gün topuklu çizme ile gittim,çok daha yorucu oldu.artık topuksuz çizme ile gidiyorum işe,merdiven inip çıkmam gerekiyor durmadan o beni birazcık zorluyor.İlk günlerime oranla şu an çok ama çoook iyiyim ağrı sızı ve yürüme açısından.fakat bacağımı altıma alıp oturamıyorum henüz ya da çömelemiyorum.bence daha erken zaten.yavaş yavaş o da olur heralde.geçen gün evde kısa bir etek buldum.çook önceden belki bir gün giymek nasip olur düşüyle dolabın dibine tıktığım etek.giydim güzel oldu ama henüz onunla dışarı çıkıp salınmaya cesaretim yok,zaman alacak belli. ama annem görünce ellerini havaya kaldırıp "Allahım sana şükürler olsun,bugünü de gördüm" dedi.Durumumu bilmeden önce sürekli kızardı,bir etekle şortla göremeyecek miyim seni,deniz kenarına bari pantalonla gelme (kızımı denize götürdüğümde) derdi,açıklayamadığım gibi,kızgınlık ve kalbimi çok acıtan bir üzüntü yaşardım....Şimdi eşim beraber tatil yapabiliriz artık diye çok seviniyor,planlar yapıyor.Tek işim cesaretimi kazanmak şimdi.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu...
SERPİL_1983 sanırım ameliyat olacaksın.Allah yardımcın olsun,sağlıkla atlatıp çok mutlu olursun umarım sonuçtan.Başka atladığım kimse var mı bilemiyorum ama hastalığı nedeniyle erteleyen arkadaşım,senin için de hayırlısı olmasını dilerim. ve İPEK_CE hoşgeldin aramıza,geçmiş olsun sana da.herkese selamlar ve sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?