Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ipekçe eyer silikon konduysa, şimdi şu drlara kızıyorumya kusura bakma kör! mü geri zekalı herf çok afedersin azıcıkda ara diz içindeki üçgen kısımlarıda yağla kapatsaymış. özür diliyerek. valla şimdi mükemmeliyetçi düşürüyorum ama bi seferda niye yapmazlar. bi dahamı olcak.

gulerer ipekcede silikon yok bildigim
ipekce kotu degil. ama keske o bolgeyi de doldursaymis. ama eski haline gore iyi emin olabilirsin. insallah erimez
bende koymaya calisicam. once fotog.mak. sarj etmek gerek ama beceremeyebilirim buraya koyma isini

sadece yağ enj. war ..

bak şimdi içime kurt düştü diyene kadar gözüme o kadar çok batmamıştı şimdi daha çok batıyo

bak şimdi içime kurt düştü diyene kadar gözüme o kadar çok batmamıştı şimdi daha çok batıyo

batmasin kotu degil bacaklarin. belki de dolacak orasi. bildigi vardir diyorum dr nin. sonucta o bizden cok daha bilgili bu konuda. cok fazla bacakla hasir nesir olmus sen keyfini cikar. bak benim daha diz icim cok sis

batmasin kotu degil bacaklarin. belki de dolacak orasi. bildigi vardir diyorum dr nin. sonucta o bizden cok daha bilgili bu konuda. cok fazla bacakla hasir nesir olmus sen keyfini cikar. bak benim daha diz icim cok sis

bir aya şekillenir demişti beklemekten başka çare yok sanırım kaldı 20 gün artık şemsi tebrizinin dediği gibi "olduğu kadar,olmadığı kader" demekki nasipte düzgün bacak yokmuş der katlanırım napim ..kısmet inş. sneinki benimkinden çok daha güzel olur biran öncede iner şişlerin yastık filan koyuyosun dimi sürekli bacaklarının altına,bana iyi gelmişti o..

canim kotu degil ki bacaklarin boyle diyosun. varis corabinin da etkisi oluyodur,sıkıyo sonucta bacagi. ben de sana onu soracaktim sen hala bacaklarini yuksekte tutuyo musun? ben elimden geldigince tutmaya calisiyorum..benim ki seninkinden cok daha guzel degil emin ol seninki cirkin degil hem. uzme kendini. o bacakla gayette rahata dar pantolon ve etek giyebilirsin

ipekçem arkadaşım eskiye göre çok güzel benim kendi dr um dahil ikinci ameliyata yatırım yapan dr lara tepkim.
birde hep diyoruzya dürüstçe görüş bildirelim bende aynı objektifliği bekliyorum idare edebilir derseniz öyledir yok yaptır bidaa derseniz öyledir komplimana borcumuz yokki. en doğruyu söyleyen en yararlı olandır. kızmadın umarım yada moralini bozmak hiç istemem. burdaki tüm arkadaşları yüzlerini dahi görmden çok seviyorum.

yok olur mu kırılmadım bilakis teş.ederim objektif olduğunuz için ..ama bindik bi alamete gidiyoz kıyamete misali ilk kez yaşanan bişi olunca insan tereddüt etmekten alıkoyamıyo sanırım kendini benim için görüşleriniz çok önemli benim göremediklerimi görebilirsiniz..
bekliyim bakalım sürenin dolmasını inş. toparlar bacak o zmana kadar kendisini ve inş. dediğin gibi 2. ameliyata yapılan bi yatırımdeğildir o eksiklik... gafebesi hala otururken ayağımı uzatarak oturuyorum yastığı da koyuyorum sürekli olmasada ilk kez dün gece yan yatabildim özlemişim yan yatabilmeyi..

GULERER benim resimlerimede bakip objektif yorumlarini yazarmisin aslinda ben gercegi göruyorum ama sizin dusuncenizide merak ediyorum...

arkadaşlar selamlar
serpil1983ün ameliyatı başarılı geçmiş, telefonda arkadaşının söylediğine göre bacakları da çok güzel olmuş
o da kurtulanlar kervanına katıldı :)
bir an önce iyileşip güzel güzel etekler giymesi ve darısının bizim başımıza olması dileğiyle...

onunki silikondu
drla görüşmeye beraber gitmiştik
o kurtuldu,
ben yarın ameliyat olacaktım, farenjit oldum diye erteledim

doğru okumuştum rahatsızlandığınızı geçmiş olsun...burun ameliyatınızda olduğu gibi demekki psikolojik çok stres yaptıysanız ondandır, olsun wardır ondada bi hayır..inş. 3 hafta sonra kurtulacaksınız sizde silikon mu düşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…