Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ipekce istek yolladim kabul edersen fotoya bakmak isterim
bugun tam 1 hafta oldu..varis corabi var hala. hala bileklerimi ve diz arkasini rahatsiz edio. ilk gunlerki kadar deil tabii. sanirim tekbenmiyim demisti yanliyosam kusura bakmayin varis corabinin altina soket corap giydim. eskisine nazaran rahatlatti ama hala sıkıyo. dizim sis. inmedi henuz..benden bu kadar umarim gun gectikce verdigim haberler guzellesir bacagimi tam kapatamiyorum. cunku ozellikle sag diz ici cok sis. bacaklarin arasinda bosluk olup olmadigini anlayamadim bi turlu. umarim erimez su yaglar da cektigimiz eziyetlere deger

ne kadar samimi ve içten yazmışsınız benim gibi korkaklara cesaret olur inş. herşey gönlünce olur umarım :)) dr. ferruh bey mi

arkadaşlar ne zamandır sizlerle konuşmak için bu siteye abone olmak için uğraşıyorum bir bilseniz burayı bulunca dünyalar benim oldu daha önceden bacaklarımın böyle düzelme şansı olduğunu hiç düşünmemiştim. izmirdeyim ben arkadaşlar isimlerinizi sürekli kim ne yaptırdığını karıştırıyorum şu anda ama bana en son aklımda kalan ipekçe arkadaşımız kaldı fotoğraflar felan göremiyorum bana da yardımcı olurmusunuz .ameliyat olan arkadaşlarım memnun olanlar çok şanslısınız işallah bende bu kervanın arasında yer alırım.

resimlerine baktım sana tek birşey söylüyorum oda MAŞALLAHçok güzel olmuş güle güle giy etekleri:)

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin tabiki elimizden gelen yardımı yaparız ben ve zeyneprojen de izmirde ameliyat olduk.ben istersen sana özelden dr adını yazarım

samimi senden geldi cevap sanırım yeni yeni öğrenicem artık idare edin özelden yazışmaları nereden görücem resimleri felan onları henüz bilmiyorum sen yazarsan sevinirim ben bulmaya çalırım. çok saol

önceki halini ekledim kızlar ..
ipekçe benim yağ transferi oldu. oldu olmasınada sorunsuz bacaklarımı sırf şeki için, şu kat kasları sevmiyodum onların tamamen kamufle olmasını istiyordum. fakat dr onu şöyle anlamış diz üst içleri oy gidip alt baldırlara yükle. ameliyata girerken öyle telaşla çizdiki gak bile diyemdim ilk konuşmazda tek tek anlatmıştım. sonuç fiyasko, çook üzülüyorum. fakat tekrar yaptırmak bi hengame cesaretim yok.
bacım arkadaş olarak kabul edersen sevinirim bende görmek isterim.

acılarım taze olduğundan mı bilmem benim de gözüm kesmiyo ikincisini,tek duam her gün daha iyi olması inş. senin de içine siner zamanla hem maddi hem manevi sıkıntı olmazssa hepimiz için ama eskisinden iyi olmuştur di mi seninkide buna şükür diyebiliyo musun? ekliyorum şimdi 10.günkü halini senin foto ekli mi?

ipekce yeni halinin fotosunu da koysan ya? az cok benziyomus bacaklarimiz
gulerer canim cok merak ettim bacaklarini. belki de sana oyle geliyodur. cok kotu degildir

ipekce yeni halinin fotosunu da koysan ya? az cok benziyomus bacaklarimiz
gulerer canim cok merak ettim bacaklarini. belki de sana oyle geliyodur. cok kotu degildir

eskiye göre biraz daha kapandı o kaslar fakat diz içleri çorapsız yazın dizi kırıp sandalyede otursam biri görse diziçleri 80 lik nine gibi çukur der öyle yani. ayakta bişey yok.yani yazın etek giyilmez kışın hadi varis çorabı düz yapıyoda. neyse anlatınca yaralarım depreşiyo.resim ekliycem. önce ıphonu boşaltmam lazım. oğlan fotoraf makinasını uzakta okuyo götürdü. o çukurlarıda çekicemki drlarınızı iyi tembihleyin diye.

gülerer kabul ettim ama bi daha kontrol et istersen bana muaynede oranın hemen üstünde fazlalık war demişti sanırımo kısımdan biraz yağ aldı walla niye doldurmadı bilmiyorum bi ay dolup iyice şekllillenince belkide gerek kalmaz diye umut ediyorum çok kötü değil di mi ben de sizinkileri merakla bekliyorum inş. en kısa sürede eklersiniz :)

Ipekce sana arkadaslik istegi gönderdim benide eklermisin bende resimlerine bakayim hem sende benimkine bak:)

aslında ekli görünüyosun bende anlamadım sisteme mi geç işliyo bilgi.. bu arada maşallah çok güzel olmuş bacakların çok beğendim ..ah seninki gibi olsa ne isterim :) çok güzel olmuş güle güle giy dilediğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…