doğru okumuştum rahatsızlandığınızı geçmiş olsun...burun ameliyatınızda olduğu gibi demekki psikolojik çok stres yaptıysanız ondandır, olsun wardır ondada bi hayır..inş. 3 hafta sonra kurtulacaksınız sizde silikon mu düşünüyosunuz?
ben ameliyattan çok korkuyorum
çok stres yaptım diye hastalanıyor olabilirim
yüzümde de tuhaf görünümlü 2 sivilce çıktı stresten
bu ameliyat bi de gizli olacağından korkum daha da fazla
ayrıca burun ameliyatından 10 kat daha riskli olduğunu okumuştum
belki de fazla araştırıp okumamak en doğrusu
ben yağ enj. düşünüyorum
umarım ben de kurtulurum
sizin bacaklarınız da güzel olmuş ama eskiden de çok fazla sorun yokmuş sanki , sizinkileri görünce ben bu bacaklarla nasıl bu kadar sene yaşamışım diye düşünmeden edemedim
bloma canım seninde alt güzel kapanmış ama üst açıklık varmıydı yoksa seninkide benim gibi diz içi fazlalıkları aliimdiyemi açtı. üst bildiiğin açık benim üst tamamen kapalıydı şuan ayaklar birleşikken zorlarsam kapanıyo üstler. biyeri yaparken biyeri bozuyolar.GULERER benim resimlerimede bakip objektif yorumlarini yazarmisin aslinda ben gercegi göruyorum ama sizin dusuncenizide merak ediyorum...
inanın benim hiç resim çekesim gelmedi şimdiye kadar
ama doktorun çektiklerini kesinlikle alıcam
o zaman sizinle de paylaşıcam
bu arada sizce cumartesi ameliyat olup çarşamba işe gidebilir miyim?
inanın benim hiç resim çekesim gelmedi şimdiye kadar
ama doktorun çektiklerini kesinlikle alıcam
o zaman sizinle de paylaşıcam
bu arada sizce cumartesi ameliyat olup çarşamba işe gidebilir miyim?
canım kafaya koydun olacaksın ama daha mental olarak hazırlanamıyosun. fakat hazır olmayı bekleme kapa gözlerini atla, öylede böylede ne olacaksa oluyo. önemli olan enerjini nereleri nasıl istediğini dr a iyi anlatabilecekmisin ona harca. gerekirse ameliyata girerken kalemi al dr dan sen çiz. ben bi daha olursam öyle yapıcam drlar anlama özürlü yada sal gitsin şeklindeler.
5.gün kendi kendinize kalkabilir yürüyebilirsiniz çok farkedilmeden ama eğilip bişi almak merdiven çıkmak biraz zor olailir ayağınızı salladığınız için ayaklarınız şişebilir varis çorabı zaten baskı oluşturuyo ayakta klmak pek yaramaz inş. çok ayakta olacağınız bi işiniz yoktur şayet imkanınız warsa izin süresini uzatmanızın baya faydasını görürsünüz..bünyeniz ve ağrı eşiğiniz nasıl bilmiyorum ama hallederim derseniz kafada bitirirseniz çok da zorlanmazssınız dönüşte..tabi ulaşım araçlarının sizi çok yormamasınıda sağlamalısınız benim 11.günüm dışardan anlamaz kimse ama bacaklarım hala sert şiş yani kendi vücudunuzu siz en iyi tanırsınız çok yüklenmeden halledersiniz inş.
ipekce güle güle kullan bacaklarını.bildiğime göre yağ enjektesinden sonra sık sık masaja gidiliyordu yağlar yerleşsin diye,sen gitmedin mi?Fakat bence bacaklarının şişleri var oralar ondan daha çukur duruyor.şişler inince orası daha az çukur görünecek.yani normal bacak gibi olacak.ayrıca seni tebrik ederim forumda kimsenin bacak resmini merak etmeden ameliyata karar verdiğin için.ben ameliyat olmadım ama resim yazısı gördüm mü merak dan çatlıyorum bakana kadar.
kafayiyemisdusler bence biraz daha uzatsan iyi olur izin donemini. sende bi sıkıntı olmasa bile varis corabi yapio o rahatsizlik hissini. bugun 1 hafta doldu ben de hala aksiyorum yururken.varis corabi tabiri caizse anami aglatio
kafayiyemisdusler bence biraz daha uzatsan iyi olur izin donemini. sende bi sıkıntı olmasa bile varis corabi yapio o rahatsizlik hissini. bugun 1 hafta doldu ben de hala aksiyorum yururken.varis corabi tabiri caizse anami aglatio
:) o zman bu da tüm waris çoraplarına ithaf olunur;En az benimki kadar annemin de ahı tutar sana. Burnumdan getirdiğin süt, onun sonuçta.
:))
Forum da eskileri bir araştır onlara msj at ve sor ama herkesin bacak şekline göre uygulanan birşey olduğuna eminim.doktorun en iyisini bilir, resimlerini çek ve doktoruna rahatsız olduğun yeri çizerek göster o sana tarif edecektir ne yapman gerektiğini.ve bunu çok geciktirme bence..ya da dr uzak değilse bir yolunu bul masaja git.ama uzaktı galiba yolculuk fln yazmıştın heralde dimi.
şu varis çorabı kimseyi üzmedi seni üzdüğü kadar :)
günler çabucak geçsin de o çoraptan kurtul sen de :)
ben malesef en fazla 2 gün rapor alabilirim
çünkü grip raporu alıcam
daha uzun bir rapor ancak ameliyat raporu olabilir
onu da yapamam , erkek arkadaşımla aynı şirkette çalışıyorum ve ona birden bire ameliyat olmamı gerektirecek bir hastalık uyduramam :) ayrıca nisana yetişmesi gereken bir projeye başladık, biraz boş anıma denk gelse yıllık izin alacaktım ama şu durumda izin asla vermezler
erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorum demişken aslında benim durumumun da ne kadar içler acısı olduğundan bahsedeyim
bizim işyerinde cuma hariç her gün klasik kıyafet giyinmek gerekiyor, ben elbise , etek giyemediğim için, pantolon giysem de topuklu giyemediğim için (daha yamuk gösteriyor) o kadar çirkin giyinmek zorunda kalıyorum ki, kalkıp su almaya bile gidesim gelmiyor ,
işyerinde sınırsızca elbise , etek giyen bi kız var , güzel de bi kız , hatta erkek arkadaşım işe aldırdı , ben kızı ve kıyafetlerini gördükçe, kendim öyle giyinemedikçe üzüntümden kahroluyorum
hmm hiç bahsetmedi dr ama dediğiniz gibi eskilere bi bakim böyle bişi okuduğumu hatırlıyorumsanki bende dalgalanmadan bahsetmişlerdi sanki şimdi neti bişide yok zaten dokununca bile acıyo masaj için erken mi acaba? ama yine de teş.ederşm dikkate alıcam yakında gafebesinin kontrolü var dr umuz aynı ona rica ederim hem kendi hem benim için öğrenmiş olur ..öğrenirsin di mi gafebesi :)
evet yaa ben cok cektim cekiyorum da
seni anliyorum canim. insallah sahane bacaklarin olur da o gunlerin acisini cikarirsin. hafif diz ustu cizmeyle giyebilirsin etek-elbise. siritmiyo emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?