Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hmm sende haklısın çaktırmadan halletmek isteyince herşey sorun oluyo ama sayılı gün çabuk geciyo madem işin de masa başı arada ayağını yükselterek dolaşıma yardım edersin çok şişmez inş. hem sıkma canını dilediği kadar havalı giyinsin giyip giyeceği 2 ay ondan sonra inş. sen sütun gibi bacaklarınla dilediğin elbiseyi giyip acısını çıkarırsın bugünlerin :)

kıyamam sana.erkek arkadaşına ayağımı burktum lif kopmuş dersin.Tanıdık ortapedist varsa birgün önceden numaradan git sızlan rapor al bir hafta.yoksa dinlenemezsin.otururken sarkan ayak normalde bile şişiyor.

o şekilde çok giydim
artık erkek arkadaşım neden hep uzun çizme giyiyor bu kız diye düşünmesinden çekindiğim için onu da giyemiyorum

niye dusunsun canim. erkeklerin kafasi pek basmaz oyle seylere emin ol sen devam et giymeye bence.hem gayet seksi duruyo o cizmeler tabii cok uzun olmicak. tam dizin ustunde bitenler

kafayıyemişdüşler bir önceki sayfayı oku son yazdığımı..ve diğer arkadaşlar uyumadan hayal kurmayı unutmayın ama önce dua edin hayırlısı için.hepinizi seviyorum...kızlarım benimmm

Son düzenleme:
kıyamam sana.erkek arkadaşına ayağımı burktum lif kopmuş dersin.Tanıdık ortapedist varsa birgün önceden numaradan git sızlan rapor al bir hafta.yoksa dinlenemezsin.otururken sarkan ayak normalde bile şişiyor.

bu fikir güzel bir fikirmiş, teşekkür ederim, ama şu rapor işini halletme kısmı zor
doktoruma ve asistanına sorayım , belki tanıdıkları bi dr vardır
onu yapamazsam da işyerinde bacaklarımı uzatırım
altına yüksek birşey koyarım
hatta ameliyattan önceki son hafta o şekilde otururum, soranlara da bacaklarım şişiyo derim, böylelikle sonradan da kimse anlamamış olur

gafebesi evet haklısın aslında
o dediğin çizmelerden tam 6 çift var bende
hatta o kadar çok giyindim ki, hepsi eskidi
ben de sıkıldım, insanlar da sıkıldı

ay valla ne kadar zor işimiz; ameliyat için maddiyatı ayarla,eşini anneni vs ikna et,silikonmu taktırcan yoksa yağmı enjekte ettircen araştır düşün cesaret et birde bunlar yetmiyormuş gibi kimse anlamasın diye ne bahane bulcağımızı düşün.Hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki bende herkese diz kapağımın arka kısmında (kesi yerlerin olduğu yer)yağ bezeleri çıktı onları aldırdım dedim:)

merhaba ben forumda yeniyim bu konu çok ilgimi çekti fakat acısı yüzünden kaygılarım var ayrıca doktorunuzu nasıl seçtiniz maliyeti nedir çok merak ettim cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar konuya dahil olmak sizlerin bacaklarınızın resmini görmek kendi resmimi koymak kıyaslamak, istiyorum sizlerin yazılarını okuyunca çok cesaretlendim özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için ama siz bana atabilirsiniz belki fotoğraf felan nasıl görücem ipekçe senin dr merak ediyorum gafebesi ile aynı dr sanırsam izmirdeyim ben ne yapabilirim.

yağ enjeksiyonu olan arkadaşlar ameliyat sonrası nasıl ayakkabı giymemi önerirsiniz bir numara büyük mu almalıyım terlik mi götürmeliyim, yoksa spor ayakkabı olur mu en rahatı hangisi olur ve büyük mü olmalı, ve de oraya götürmem gereken giyecekle ilgili ipuçları verin lütfen , yanımda neler almalıyım , valizimi kullanamayacağım boş şeylerle doldurmak istemiyorum

dün ameliyat oldum bacaklarımda agrım var ustune kesinlikle basamıyorum gecmiş olsun dileklerinize cok tşk ederim. lütfen silikon taktıran arkadaslar söyler misiniz ameliyattan sonra ilk ne zaman yuruyebildiniz? ben bugun hastaneden cıkıcam ama buna cesaretim yok (((((((

Canim cok haklisin hic bir seyi tam yapmiyorlar söyleki ben bacaklarimin eski halini koymustum daha önce simdi koymadim cünkü önce bu halinin yorumunu almak istedim ama sonra koyacagim benim bacaklarimin arasi önceden daha yakindi ama dizlerimde cok fazlalik vardi tamam ilk ameliyatta bacak düzgün olsun diye onlar alindi ve bacaklar birbirinden biraz daha uzaklasti ve bende silikon ile daha dolgun olsun istedim ama simdi dizler birlesmiyor üstbacak acik ama alt baldirlar kocaman ve birlesiyor anormal bir görüntü oldu yani simdi siz diyeceksinizki doktor ne yapsin sen hic bir seyi begenmiyorsun nemi yapmaliydi öncelikle bu silikon bana büyük daha kücük boy kullanmaliydi ve bileklere biraz yag koymaliydi o zaman ara acik ama düzgün orantili bir bacak olurdu sonra bu doktor sitesinde yazmis bir bacagin boyu su olmali eni böyle olmali diye ve bu isi biliyor benden daha iyi tabiki, o zaman görmüyormu bu baldirlar bana büyük ciplakken bakmaya tahammülüm yok inanin. Daha beter psikopat oldum hic aklimdan cikmiyor yaptirmadan öncede düsünüp düsünüp hasta oluyordum simdi aksama kadar bunu dusünüyorum sonra yorulup yatiyorum sabah sil bastan ayni, hic istah falan kalmadi esim diyor ye biraz niye böyle zayifladin diyor ne söyleyim adama olmadi hadi ben yine gidiyorum yaptirmayami deyim, isin kötüsü bende bilmiyorum ne yapmam gerektigini bir seyle cok oynayinca telef olurya ya bu bacak ben ne yaparim bu organa birsey olsa. Ben mini etek insani degilim giyecegim dizde dizin altinda etekler hele dizin altinda giyince erkek bacagi gbi birsey oluyor, tamam dar paca jeans giymeye basladim ama eskiden kadinlarin bacaklarina ne güzel ne düzgün diye bakarken simdi aceba benim baldirim ondan kalinmi yoksa cokmu kalin nasil duruyor aceba diye kendimi yiyorum,kizlar ne yapmaliyim ya bir akil verin?

Ayrica dün sitede olan arkadaslarimdan kafayi yemis düsler, gafebesi, palmodora baska varmiydi unuttuysam kusura bakmayin ama resimlere baktinizmi yorum bekliyorum bakan herkesten ama herkesten benim icin cok önemli....

Canim ben ameliyat oldugum aksam yürüyüp tuvalate gittim ama biliyorsun tekbenmiyim ile ayni gün olduk o basamadi üstüne bu büyeden bünyeye degisiyor ama merak etme gececek inan simdi nerdeyse eski sagligima kavustum dün bir ayi doldurdum ve cömelebiliyorum hatta dizlerimin üstüne kisa süreli oturuyorum sagligim iyi cok sükür ama benim sekil beni hic memnun etmedi umarim sen mutlu olursun merak etme acilar gecici önemli olan cektigin aciya degmesi tekrar gecmis olsun:))

canım ben dün öğlen 1de girdim ameliyata.5te uyandım odamdaydım. 8de tuvalete gideyim dedim cocuk gibi ağladım cok acı cektim cok pişman oldum gercekten. ki tuvalete yuruyerek degil tekerlekli sandalyeyle gittim düşün. bugun cıkıcam hastaneden ama istemiyorum dr gelsin konusucam cesaretim yok bu yataktan cıkmaya (( cok moralim bozuk gercekten.

kusura bakma blomma ben kendi derdime düşüp sana yorum yapmayı unutmuşum , oysa ki insan bu durumlarda herkesten yorum bekliyor
seni çok iyi anlıyorum

bacaklarının üstünün açık olup olmaması hiç önemli değil, bacaklar yamuk olmadıktan sonra o kısım kötü bir görüntü yaratmıyor, sende de yaratmamış , resimlerden anlaşılıyor.
alt kısımlarına gelince , evet ince bir bacak değil ama senin düşündüğün kadar kalın da değil.
ben ince bacak seviyorum, kimileri kalın bacak beğeniyor , burada önemli olan senin beğenip beğenmemen
kardeşime gösterdim, o kolay kolay beğenmez
seninki için çok güzel olmuş dedi, yamuk olmasından 1000 kat iyidir dedi , ki kendi bacağı yamuk olmadığı halde bunu dedi

doktora sorma fırsatın oldu mu peki? belki ödem vardır ? belki incelecektir zamanla?

bi de şunu söyliim
açıkçası resimlere ilk baktığımda evet bana da kalın geldi
ama baktıkça alıştım, şimdi sana geldiği kadar kalın gelmiyor bana

sana da zamanla kalın gelmeyebilir, gözün alıştıkça, sonuçta bacakların değişti, eskisi gibi değil, bi alışma süreci var
burun ameliyatında da öyle oluyor, ilk başta tuhaf geliyor, zamanla alışıyorsun yeni yüzüne

umarım bir an önce iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…