Canim doktor üc ay icinde sekil alacak dedi ama ben adim kadar eminim incelmeyeceginden cünkü ilk haffa 37cm di ikinci hafta 36cm oldu ve ondan bu yana bir gidim bile gerilemedi doktora telefonla ulasmak imkansiz birkac gündür deniyorum bugün mail attim bir görüsme saati ayarlamak icin simdi birsey yapamaz ama en azindan icim rahatlar, ne yapmaliyim hic bilmiyorum inankusura bakma blomma ben kendi derdime düşüp sana yorum yapmayı unutmuşum , oysa ki insan bu durumlarda herkesten yorum bekliyor
seni çok iyi anlıyorum
bacaklarının üstünün açık olup olmaması hiç önemli değil, bacaklar yamuk olmadıktan sonra o kısım kötü bir görüntü yaratmıyor, sende de yaratmamış , resimlerden anlaşılıyor.
alt kısımlarına gelince , evet ince bir bacak değil ama senin düşündüğün kadar kalın da değil.
ben ince bacak seviyorum, kimileri kalın bacak beğeniyor , burada önemli olan senin beğenip beğenmemen
kardeşime gösterdim, o kolay kolay beğenmez
seninki için çok güzel olmuş dedi, yamuk olmasından 1000 kat iyidir dedi , ki kendi bacağı yamuk olmadığı halde bunu dedi
doktora sorma fırsatın oldu mu peki? belki ödem vardır ? belki incelecektir zamanla?
Canim doktor üc ay icinde sekil alacak dedi ama ben adim kadar eminim incelmeyeceginden cünkü ilk haffa 37cm di ikinci hafta 36cm oldu ve ondan bu yana bir gidim bile gerilemedi doktora telefonla ulasmak imkansiz birkac gündür deniyorum bugün mail attim bir görüsme saati ayarlamak icin simdi birsey yapamaz ama en azindan icim rahatlar, ne yapmaliyim hic bilmiyorum inan((
canım yemin ederim ki doğru söylüyorum ben çok beğendim.hem daha şeklin oturması için zaman gerekli ama bu haliyle bile çok güzelCanim arkadaslarim cok tesekkür ederim umarim bunlar gercek düsüncelerinizdir bana kizmayin ama ben hic begenmiyorum bacaklarimi nedenini asagidaki mesajda aciklayacagim
dün ameliyat oldum bacaklarımda agrım var ustune kesinlikle basamıyorum gecmiş olsun dileklerinize cok tşk ederim. lütfen silikon taktıran arkadaslar söyler misiniz ameliyattan sonra ilk ne zaman yuruyebildiniz? ben bugun hastaneden cıkıcam ama buna cesaretim yok(((((((
Canim arkadaslarim cok tesekkür ederim umarim bunlar gercek düsüncelerinizdir bana kizmayin ama ben hic begenmiyorum bacaklarimi nedenini asagidaki mesajda aciklayacagim
oldu yuklendi. degisikleri kaydet dememisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?