Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim doktor üc ay icinde sekil alacak dedi ama ben adim kadar eminim incelmeyeceginden cünkü ilk haffa 37cm di ikinci hafta 36cm oldu ve ondan bu yana bir gidim bile gerilemedi doktora telefonla ulasmak imkansiz birkac gündür deniyorum bugün mail attim bir görüsme saati ayarlamak icin simdi birsey yapamaz ama en azindan icim rahatlar, ne yapmaliyim hic bilmiyorum inan((

benim de doktorla bi görüşmem lazım
ameliyattan önceki görüşme haricinde bir görüşme daha yapmam lazım
çünkü ameliyattan çok korkuyorum ve benim de bu konu ile ilgili şimdiden görüşmem lazım ki 3 haftam zehir olmasın bana
ama sekreterine ulaşmak bile zor
3 gündür yeni bi ameliyat tarihi verecek bana
hala veremedi
bu kadar mı yoğunlar anlamıyorum

BLOMMA canım benim baktım resimlerine. bacakları gayet güzel ama ben seni en iyi anlayanlardanım emin ol. özellikle bileklere yağ konulması konusunda seninle hem fikirim.yani konulsa daha orantılı gelecekti gözümüze ikimizin de.ama ben artık çok takmıyorum.koyduğum resimde çok belli olmasa da benim de bileklerin başladığı yere yağ konsaydı iyi olurdu dediğim oldu.yani keskin bir geçiş yok benimkinde ama... benim artık yeni bir ameliyata her açıdan hiç gücüm yok.zaten 5 ay arayla 2 kez anestezi almışım...bir de bana bu kadarı yeter de artar bile.ben kalın bacak severim,çok sorun etmiyorum şimdilik.

bence özellikle 9. resimde çok daha iyi görünüyor bacakların.ben ameliyat olmadan önce de şimdi de görsem çok beğenirdim bacaklarının şeklini.şu 2. ayımızda bir dolsun bakalım belki bahsi geçen şişler iyice iner daha da orantılı oluruz.Lütfen kendini bu kadar üzme.Yemin ederim ki bu kadar çok kafaya takıcak bir durumun yok.Ben senin bu kadar üzülmene çok üzülüyorum.Keşke burada olsan da görüşebilsek belki o zaman daha çok inanırdın bacakların hakkında düşündüklerime.

bolomma bence bacakların hoş görünüyor, bileklerin ince olması kadını daha kibar gösteriyor bence , ve bence zamanla oturacak ve biraz daha incelip yerleşecek silikonların,bence daha da güzel olacak ben öyle hissediyorum , kendine dert etme ve bekle göreceksin hayatım sonucundan memnun kalacaksın öptüm

serpil çok geçmiş olsun canım,umarım ağrıların en kısa zamanda geçer , sık dişini ve sonraki güzel senelerini düşün mini etekli :)

Canim arkadaslarim cok tesekkür ederim umarim bunlar gercek düsüncelerinizdir bana kizmayin ama ben hic begenmiyorum bacaklarimi nedenini asagidaki mesajda aciklayacagim
canım yemin ederim ki doğru söylüyorum ben çok beğendim.hem daha şeklin oturması için zaman gerekli ama bu haliyle bile çok güzel

canım çok geçmiş olsun beni ameliyattan 3 saat sonra yürüttüler.tabi bünyeden bünyeye değişiyor benim mesela hiç ağrım olmadı umarım seninde bundan sonra ağrın olmaz

blomma keşke resimlerini bende görebilsem ama göremiyorum ama arkadaşların hepsi çok beğenmişler sende beğen mutlu ol bence

dizi sis arkadasiniz geldi
bloomma bacim dun baktim ve yorum yapmadim fotona. ben de senin gibi dusundum acikcasi. ama soyle bisey var ben fazla kalin bacak sevmem. yalan yok icimden keske bi boy kucuk silikon koysaymis dedim yukarida Allah var. kotu mu? kesinlikle degil. ozellikle dar kotla begendim. yani daha hos gorundu gozume. etegi de dar pantolonu da kaldirir bu bacaklar siritmaz..ama ben daha cok tekbenmiyim ve katree ninki gibi seviyorum. kendi bacagim hosuma gitmiyo hala acikcasi inan ne bacaklarla insanlar neler giyiyolar. biz takmisiz ya her sey gozumuze batio. bak dun 1. haftam doldu adam gibi toparlanamadim. bugun dus aldim ve dr nin verdigi diz ustu korseyi giydim. eskisine gore cok daha rahat ama sanki tam desteklemiyo. ince eski korseme gore. kendimi guvende hissetmiyorum. foto cektik. yuklemeye calisicam. daha ne etek, ne tayt giymedim bu gidisle giyemicem de

Son düzenleme:
kızlar cok sağolun tek tek yazamadım tesekkur ederim herkese. samimicim evet sen cabuk toparlandın ben napıcam bilmiyorum o acıyı cekerken pişman oluyorum desem abartmıs olmam. aksam üstü topuklu giyinip10sn ayaga kalktım 2 adım attım kucuk adımlar ama acıya dayanamadım yatagıma yıgıldım hemen. dr la konustuk ve bu geceyi de hastanede geciriyorum. bakalım yarına inşallah daha iyi olurum.

Canim arkadaslarim cok tesekkür ederim umarim bunlar gercek düsüncelerinizdir bana kizmayin ama ben hic begenmiyorum bacaklarimi nedenini asagidaki mesajda aciklayacagim

ben gerçekten çok beğendim canım. benim şuan ki hali senin eski haline çok benziyo.şuanda seninki gibi olması için neler vermezdim : ( için rahat olsun yani : )

Blomma arkadaşlarında dediği gibi bencede zaman geçtikçe gözün alışacak ve gözüne batmayacak inan.olmazsa dr.la tekrar bi görüşürsün ama sonuç olarak herkesin dediği gibi bacakların çok güzel şükret canım ve eteklerini elbiselerini güzel günlerde giyersin bundan sonra inşaallah:)

bacilar foto ekledim.
dizim gorunenden daha fazla sis. banyodan sonra ayagimin fotosu var. islak biraz varis corabinin eseridir. iyilesmis hali. ilk zamanlar daha beterdi

serpil1983 çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun oralarda şimdi.inşaallah yarına çok çok daha iyi olup çıkarsın o hastaneden ve ağrılarının artık dindiği zamanlarıda tez zamanda söylersin bize inş.dua ediyorum hepiniz için.

sepril çok üzüldüm arkadaşım işallah yarına hiç acın kalmaz diyelim taytlı mini etekli günlerini düşün

arkadaşlar acaba sizlere özel mesaj atmam için 100 mesaj paylaşmam gerekmiş bacaklarınızın resimlerinide mi göremiyorum

oldu yuklendi. degisikleri kaydet dememisim

:) gafebesi nasıl güzel olmuş maşallah :)çok beğendim walla .. yok güzelim inan seninkini benimkinden güzel yapmış :) o aradaki boşluk hiç yok sende nerdeyse maşallah maşallah çok güzel olmuş inş. inmez hiç... eski halini merak ettim şimdi bak bu arada dün bakınca sanki bacağımda çukurumsu minik bişi gördüm sende war mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…