Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba samimi bana lütfen hangi doktorda ameliyat olduğunu özelden atabilirmisin

ameliyattan once surekli yazan, paylasımda bulunan arkadaslarım noldu elinizi eteginizi cektiniz
gelin bi bilgilendirin bizi... serpil, keske, katree,angelim ve adını sayamadıgım diger arkadaslar...

mrb samimi resmini görebilirmiyiz lütfen

lütfen yardımcı olun sizin ameliyat olduğunuz doktor kimdi ve resmini görebilir miyim lütfen..

PURPLECITY çok geçmiş olsun...çoooook iyi geçmiştir umarım ameliyatın ve çooook mutlu olmanı dilerim bacaklarının yeni şekliyle...

KYD canım geçen resminde gördüğüm bahsettiğimiz emboli çorabı mı,ya da destekli çorap mıydı siyah olan?

tekbenmiyim emboliyle desteğin farkı ne acaba. biliyosun bende bir şişme sorunudur gidiyo. topuklu ayakkabı giyemiycekmiyim ben e giyemiyceksem etek anlamsız. o zaman zaten gül gibi pantolon giyiyodum zaten.

KYD canım geçen resminde gördüğüm bahsettiğimiz emboli çorabı mı,ya da destekli çorap mıydı siyah olan?

canım biz destekli çorap diye sorunca pek anlamadılar, varis çorabı filan gösterdiler

ben de doktorumu aradım , varis çorabı mı olacak dinlendirici çorap mı dedim, dinlendirici çorap dedi
biz de aldık, giydim , ama doğru mu emin değilim

bu çorap çok rahat ve hiç sıkmıyo neredeyse

varis çorabı giysem incelir mi bacaklarım

şu an bu bacaklarla elbise filan giyemem
bugün bi elbise daha denedim bi mağazada, o kadar kaba ki bacaklarım , eskiden yamukluğundan utanırdım , şimdi kabalığından utanırım ve elbise giyemem
şimdi diyeceksiniz bacakların öyle değil diye ama buraya koyduğum fotoda çok kalın çıkmamış, keşke 3-4 cm daha ince olsaymış
ama bardağın dolu tarafına bakacak olursam en azından şu an dar paça pantolon giyebilirim

yarın benim erkek arkadaşımın doğum günü , hayalimde doğum gününde güzel bir elbise giymek vardı ama kısmet değilmiş yine

biraz daha beklicem elbise için, şöyle 6 ay filan
baktım hala çok kalın, dış yanlardan incelttiricem
kısmette biraz daha beklemek varmış..

Son düzenleme:
tekbenmiyim emboliyle desteğin farkı ne acaba. biliyosun bende bir şişme sorunudur gidiyo. topuklu ayakkabı giyemiycekmiyim ben e giyemiyceksem etek anlamsız. o zaman zaten gül gibi pantolon giyiyodum zaten.

şişme sorunu bende de var
benim normalde de akşamları çok şişiyordu bacaklarım
şimdi annem kızıyo, zaten bacakların şişiyodu, hastaydı, şimdi daha da şişecek diye
sabah ölçtüğümde 35 cm olan bacaklarım akşam eve geldiğimde 37.2 cm olmuştu

slm kızlar gercekten sılıkonların yerı degısıyormus . benım bacakların arası kapanmaya basladı . sasırdım ve mutlu oldum:)) bıraz sabretmek gerekıyormus

eski fotonuda gördün yeni halinide mucize resmen cok güzel sütun gibi olmus bacaklarin masallah canim,dolgumu yaptirdin yoksa sillikonmu nasil bi ameliyatdi sonrasi cokmu zor..

eski fotonuda gördün yeni halinide mucize resmen cok güzel sütun gibi olmus bacaklarin masallah canim,dolgumu yaptirdin yoksa sillikonmu nasil bi ameliyatdi sonrasi cokmu zor..

aslında düşününce o kadar yamuk bacağı doktor nasıl bu şekle sokmuş, gerçekten çok takdire şayan
ama şu an ya şiş olduğundan ya da çok fazla yağ konulduğundan şekil düzgün olsa da vücudumun geri kalan kısmına göre biraz kaba duruyor
şekli konusunda zamanla sizi bilgilendiricem

benim sadece yağ enjeksiyonu yapıldı, ama çok fazla yağ konuldu , normalde insanlara 180- 200 cc yağ konulurken bana 380 cc yağ konuldu
bu nedenle de benim sürecim diğer arkadaşlardan biraz daha zor geçti
şu an 12. günüm, sol bacağımda gerginlik kalmadı, sağ bacağımda hala gerginlik var
yürüyüşüm henüz tamamen normale dönmedi

gemiş olsun purplecıty umarım bacakların istediğin gibi olur : )) en kısa zamanda resimleri ve neler yaşadığını bizimle paylaşman dileğiyle : )

valla ben de sordum mahalledeki medikalciye evet destekli çorap var ama bizde yok dedi başka yerden bakıcam siyahına.
Varis çorabı inceltmese bile baya baskılı olacaktır bu da ağrı yapabilir demek bence.gerekmedikçe giymek isteyeceğin bir çorap değil...

Allah yardımcın olsun sevcan inşallah hayırlısıyla
gelir geçer güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…