slm arkadaşlar dün ameliyat oldum biraz öncede eve geldim.çok rahat bir ameliyat oldu belden aşağısını uğuşturdular zeynep gibi yarı uyur yarı uyanıktım.çok şükür hiç ağrım olmadı.sadece çorap sıktığı için dikiş yerleri biraz acıdı ve yağ alınan yerler hafif battı 3 saat sonra kalkıp yürüdüm ilk yürürken acayip gerildi düzgün yürüyemedim ama sonra sonra daha rahat yürüyebildim.doktorumdam ve hastaneden çok memnun kaldım.çok ilgilendiler bebek gibi baktılar hep bana 110luk silikon takıldı.şekli bana şimdiden güzel geldi.doktorum bana daha da güzel olcak dedi.ameliyet olacak olan arkadaşlara bir tavsiyem var yanınıza topuklu ayakkabı dışında bir tanede şort alın beni çoraplar sıktığı için pijamamı hep yukarı sıyırma ihtiyacı duydum.inş.sizlerin ameliyatıda benimkisi gibi kolay geçer ve benimde bundan sonra bir sıkıntım olmaz.ben ara ara girip sizi bilgilendirmeye çalışcam:))
Ya ben yağ erir diye korkuyorum o yüzden Silikon düşünüyorum ama genelde arkadaslar yağ enj yaptırıyor. BEn mı yanlış yoldayim yardım edin kızlar yaa...
arkadaşlar birde bugün kontrele gittiğimde benden sonra randevusu olan bir bayan vardı anladığım kadarıyla burun estetiği için gelmiş.asistan o bayanın mesleğini sorduğunda plastik cerrahım dedi.bu da kendimi dahada güvende hissettirdi:)
SAMİMİ, çok geçmiş olsun,bak ben sana demiştim stres yapma her şey güzel olcak diye :)) emin ol bundan sonrası daha da güzel olcak.zaten ağrı sızı olmuyor bende de olmamıştı,ama bikaç gün içinde yağ alınan yerlerinde morluklar oluşabilr ve de şişebilir ama onlarda 10-15 gün içinde kendiliğinden geçiyor,engellemek için eczaneden buz torbası alıp koyabilirsin,oluşacak morarmaları engelliyor.15 gün bacaklarını çok fazla yorma,bacaklarının altını yastıkla destekle.ama 15 günden sonra da çok hareketsiz kalma.çünkü 15 günden sonra hareketsiz kalmak da iyileşmeyi geciktiren etkenlerden.eğer ilerleyen zamanda silikon vücuda iyice yerleşirken bacak arkasında kasılma,yürürken zorlanma vb.yaşarsan dr.una danışıp kas gevşetici iç,o da iyi geliyor.güzel ve sağlıklı günler seninle olsun...)
az önce resim gönderdim ya ona benziyor biraz. Ölçtüm 34 cm. Ya zaten kafayiyemisdusler gibi olacaksa yağ enjeksiyonu mantıklı. Ama o kadar para verip birkaç sene sonra erimesinden korkuyorum(null)
KYD canım geçen resminde gördüğüm bahsettiğimiz emboli çorabı mı,ya da destekli çorap mıydı siyah olan?
KYD canım geçen resminde gördüğüm bahsettiğimiz emboli çorabı mı,ya da destekli çorap mıydı siyah olan?
tekbenmiyim emboliyle desteğin farkı ne acaba. biliyosun bende bir şişme sorunudur gidiyo. topuklu ayakkabı giyemiycekmiyim ben e giyemiyceksem etek anlamsız. o zaman zaten gül gibi pantolon giyiyodum zaten.
şişme sorunu bende de var
benim normalde de akşamları çok şişiyordu bacaklarım
şimdi annem kızıyo, zaten bacakların şişiyodu, hastaydı, şimdi daha da şişecek diye
sabah ölçtüğümde 35 cm olan bacaklarım akşam eve geldiğimde 37.2 cm olmuştu
eski fotonuda gördün yeni halinide mucize resmen cok güzel sütun gibi olmus bacaklarin masallah canim,dolgumu yaptirdin yoksa sillikonmu nasil bi ameliyatdi sonrasi cokmu zor..
canım biz destekli çorap diye sorunca pek anlamadılar, varis çorabı filan gösterdiler
ben de doktorumu aradım , varis çorabı mı olacak dinlendirici çorap mı dedim, dinlendirici çorap dedi
biz de aldık, giydim , ama doğru mu emin değilim
bu çorap çok rahat ve hiç sıkmıyo neredeyse
varis çorabı giysem incelir mi bacaklarım
şu an bu bacaklarla elbise filan giyemem
bugün bi elbise daha denedim bi mağazada, o kadar kaba ki bacaklarım , eskiden yamukluğundan utanırdım , şimdi kabalığından utanırım ve elbise giyemem
şimdi diyeceksiniz bacakların öyle değil diye ama buraya koyduğum fotoda çok kalın çıkmamış, keşke 3-4 cm daha ince olsaymış
ama bardağın dolu tarafına bakacak olursam en azından şu an dar paça pantolon giyebilirim
yarın benim erkek arkadaşımın doğum günü , hayalimde doğum gününde güzel bir elbise giymek vardı ama kısmet değilmiş yine
biraz daha beklicem elbise için, şöyle 6 ay filan
baktım hala çok kalın, dış yanlardan incelttiricem
kısmette biraz daha beklemek varmış..
benim de son 3 günüm kaldı hatta bugünü saymıyorum cumartesi zaten sabah 8 de :S yani 2 günüm varrrrrr....Allah yardımcım olsun inşlh ne diyeyim ki...korkuyorum hem ameliyattan hemde son anda vazgeçmekten...hayırlısıya bi gelse cumartesi ben vazgecmeden(((....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?