Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar dar paça pantolonlu halimide koycam demiştim yüklicem birazdan
rica etsem bakıp yorumlarınızı yaparmısınız

kızlar yükledim. şmdi halimi daha iyi anlıcaksınız sanırım
çok ilgnç biliyorum çıplak bacakken bişi yok gibi görünüyo
ama dar bişiler giyince böyle işte hele taytla aman allahım kimse görmesin((

Yazmayayım diyorum ama hep aynı türde negatif mesajlar okuyorum günlerdir. Bazı bacaklar ameliyat sonrası çok güzel olmuşlar ama hala şikayet hala şikayet... Sağlık sorunu yaşayanlardan veya doktorun daha beter hale soktuğu bacaklardan bahsetmiyorum. Allah aşkına DÜMDÜZ bacakları olanlar 1 cm kalın olmuş, ince olmuş boşverin, yamuk veya şekilsiz değilse daha ne istiyorsunuz anlamıyorum. Benim bacaklarım mesela parantezlik yok belki, ama bilekler ince baldır kalın, hatta ölçüsünü de yazayım 19cm bilek-36cm baldır, pantolona mahkumum bu yaz da. Lütfen bacaklarınız düzeldiyse, bir sağlık sorununuz yoksa bunun tadını çıkarın. Ben olsam mutluluktan uçardım özgürlüğüme kavuştuğum için o yüzden sütun gibi bacaklarla ağlayanları anlayamıyorum.

semizotu haklısın hafif bir açıklık varmış. Demek ki bacaklarını sıkmışsın diğer resimde. Dikkat çekici bir sorunun da yok üzüldüğün kadar, düzelmeyecek bacaklar değil. Her şey istediğin gibi olur umarım.

ben de seni anlayamıyorum menekşe
şu an bacaklarımız diz kısımlarımız hariç neredeyse aynı (ikimizinki de malesef kalın)
ve sen benim bacaklarımı beğenirken kendi dümdüz bacaklarını beğenmeyip bu kadar sıkıntısına rağmen ameliyat olmayı düşünüyorsun,

hadi ben ameliyat oldum ve etek giymeyi umduğum için ve şu an kaba oldu diye giyemediğim için bir hayal kırıklığı içerisindeyim
ama doğuştan bu şekilde bacaklarım olsaydı (yani senin gibi) inan bırak bu konu altında yorum yapmayı, böyle bir ameliyatın varlığından bile haberim olmazdı

P.S. bunu bana yorum yaptın diye yazmadım, daha önceki mesajlarımda da senin böyle bir ameliyata hiç ihtiyacın olmadığını yazmıştım, resimlerini görünce şok olmuştum, hatta kusura bakmazsan dalga geçtiğini bile düşünmedim değil

Son düzenleme:

evet sıkmışım istemeden inşalah yaptırabilrim bende

arkadaşlar eşimi ikna edebilseydim yarın ameliyat olacaktım fakat nisan 15 gibi işallah olmak istiyorum o zamana kadar ikna edicem işallah bu arada bu ameliyatın anestezi kısmı bayıltma yani nasıl oluyor yani ben sezeryan ameliyatı oldum belden iğne ile acaba bu da böyle birşeymi işallah farklıdır çünkü beni en çok korkutan işin bu kısmı nasıl uyutacaklar beni ?

bu resmi şimdi çektim
alın bakalım
şimdi bu bacaklar 1.60 boyunda 47 kilo bir kızın bacakları olabilir mi?

neden üzüldüğümü şimdi daha iyi anlarsınız

http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r0fd.jpg

Haklisin kalın durmus. Aslında normal ama sen uzun ince bir kiz oldugundan biraz kalın olmuş. Peki erimiyor mü bu? Ben erimesin diye araştırıyorum zaten.

semizotu haklısın hafif bir açıklık varmış. Demek ki bacaklarını sıkmışsın diğer resimde. Dikkat çekici bir sorunun da yok üzüldüğün kadar, düzelmeyecek bacaklar değil. Her şey istediğin gibi olur umarım.
evet sıkmışım istemeden inşalah yaptırabilrim bende

Semizotu evet açıklık belli. Ama sanirim sadece yağ çözer senin ısını. Yaptıran arkadaslar daha iyi bilir tabii

kyd sen bu resmi işten gelince mi çektin.biraz sabret canım yaa.eriycek onlar.sevcanla bağlantı kuramıyorum tel no varsa arayıp söylermisin msj cevaplasın.

semizotu silikona bulasma. yag enjeksiyonu sorununu giderecektir

meneksecim sen sanlısın. problem yok sende o kadar sıkıntı cektikten sonra sanırım operasyon yaptıranlar mukemmeli ariyor ben de dahil. ama ben cok cektim yaf :2:

menekse deyince aklıma su geldi : Eş eş eşişe, beş boş beşişe, anamın adı menevşe :26:

bu resmi şimdi çektim
alın bakalım
şimdi bu bacaklar 1.60 boyunda 47 kilo bir kızın bacakları olabilir mi?

Neden üzüldüğümü şimdi daha iyi anlarsınız

http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r0fd.jpg

benim bacaklarımın böle olması için neler vermezdim...bunu o kadar çok istioyrum ki....burda olan bütün arkadaşlar eriyor diyo zaten yani seninkilerde eriyecek ama inşlh eridiği zmn keşke erimeseydi demezsin....bence fevkalade muhteşem ama tabi seni en iyi bilen sensin...ne istediğini de en iyi sen bilirsin...ama sadece bacak kısmını görebiliyoruz ve iyi ki yaptırmışsın denecek kadar mükemmel...

sevcan sen hiç resim koymuşmuydun?bize bir iyilik yap ve ameliyat öncesi resmini koy bugün.eğer sakıncası varsa taytlı ya da kotlu koy lütfen.siz bizim için birer ölçüsünüz.resim koyan arkadaşlar olmasa biz cesaret edebilirmiydik?bende eğer ameliyat olursam olmadan önce paylaşıcam resimlerimi..ayrıca msjıma cvp bekliyorum.

10 dk sonra sana mail adresimi ve ismimi vericem.eğer sakıncası yoksa rsmini mailimede atabilirsin.msj süremin dolması lazım..ne gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…