Bacak dolgusu yaptıran var mı?

resim koyamıyorum çünkü evde netim yok iş yerinde de buraya zar zor yazıyorum odayı 3 arkadaş paylaşıyoruz ee arkamda cam var ikidebirde geçiyolar fln ...sigara içmeye çıktıklaırnda yadabi yere gittiklerinde daha rahat olyuorum ama resim yükleme işini burdan beceremem gibime geliyor....önce pc ye yüklemem lazım galiba..gerçi hiçte anlamam bu işlerden nasıl yüklenir bilmiyorum bile...

arzuxx, purplecity, serpil1983 ve aynı doktora ameliyat olan arkadaşlar bana özelden isimlerinizi yazabilir misiniz doktora grupta şunlar vardı işte diyebilmem için...rica ediyorum....lütfen...

dün ne düşündüm biliyormusunuz ameliyat olan arkadaşlarla bir cts avm de buluşsak ne güzel olur.bizde olsak.etek giysek o günü.kyd tarif etsin sana resim nasıl konuyor.kimin bacaklarına benziyor seninki..

dün ne düşündüm biliyormusunuz ameliyat olan arkadaşlarla bir cts avm de buluşsak ne güzel olur.bizde olsak.etek giysek o günü.kyd tarif etsin sana resim nasıl konuyor.kimin bacaklarına benziyor seninki..

valla burda ebnim bacaklarıma pek benzeyen yok ama meeko vardı ya hanisilikonla müthiş bacaklara kavuşmuştu onun bacaklarına benziyo benm bacaklarım aslında burada ki bir çok arkadaşınkinden daha kötü bence...inşlh güzel olacak bakalım...

valla zaten burda yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımızdan bile daha çok şey paylaştık hepimiz birbirimizi anladık dayanışma içindeyiz farklı bi durum...iyi fikir buradaki herkesi çok seviyorum...görmeden bilmeden....

Purplecity çok geçmiş olsun inşlh çok iyi geçmiştir ve sonuç seni ummadığın kadar mutlu eder inşlh...darısı başımıza :)...

evet kızlar umarım bende bi gün yaptırablirim ve o açıklık kapanır.
2 parmak kadar bi açıklık sanırım yağ enjeksiyonu yeterli olur
ama ne erkek arkadaşımı ne annemi ikna edemiyorum kimse bizim halimizden anlamıyo anlamadan konuşmak kolay tebi
bazen dyorum gidyim tek başıma yeptırayım geleyim diye ama ameliyat olan arkadaşlardan anladığım kadarıyla tek başına
halledilebilecek bişi değil

bu arada purplecity ameliyat olmuşsn çok geçmiş olsun
darısı benim ve bütün arkadaşlarımın başına inşallah hayırlısıyla

bu resmi şimdi çektim
alın bakalım
şimdi bu bacaklar 1.60 boyunda 47 kilo bir kızın bacakları olabilir mi?

neden üzüldüğümü şimdi daha iyi anlarsınız

http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r0fd.jpg

kyd... evet haklısın biraz kalın olmuş ama amelyat olan-olmayan herkes diyor
3 ayda baya erime oluyormuş diye... önceki haliyle kalsa dahamı mutlu olurdun bide öyle düşün
şu an gerçekten çok düzgünler hepimizin hayal ettiği bacaklar

AKSİLİKLER BAŞLADI MI NE YA KÖTÜ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORM ..AMA Bİ ARKADAŞIMA ANLATMIŞTIM ODA GELİRİM YANIDNA KALIRIM DMEİŞTİ HATTA SABAH ERKEN SAAT OLACAĞI İÇİN ARABA BİLE AYARLAMIŞTI AMA ŞİMDİ ÇOK HASTA OLMUŞ :s...OFF ÇOK SEVİNMİŞTİM NEYSE NE YAPALIM Bİ ŞEKİLDE OLCAK ARTIK...

sevcann merhaba,sen hangi doktora ameliyat olacaksın özelden atabilir misin.bir de yağ enjeksiyonu mu olacak ben silikon istiyorum.

Menekse hakliymissin canim bileklerin gercekten inceymis ölcüye bakilirsa resimde belli olmuyor. Benim bilekler 22 cm ve alt baldirin en kalin yeri 37 cm bilekler sizinde gördügünüz gibi ince duruyor ve sen bileklerim 19 cm alt baldirin en kalin yeri 36 cm diyorsun orana bakilirsa bileklerin bacagina göre ince kaliyor. Bilekler bildigin gibi yagi en zor tutan yerler o yüzden bence üstleri biraz incelttir ve bileklere az yag koydur böylece seninde istedigin olur canim.

Kyd hic dert etme canim sisler bir aya kadar inecek ve birazcikta erime olacak tam istedigin gibi olacak. Tecrübe konusuyor yani ilk on bes gün benimde öyleydi ve tam istedigim gibi olmustu sonra bir baktimki incelivermis.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip etsemde daha üye olalı birkaç gün oldu.benim de bacaklarım çarpık ve artık ameliyat olmaya kararlıyım.Şimdi araştırma içerisindeyim özelden mesaj attığım bir çok arkadaşımız sağolsunlar cevapladılar,ilgilendiler teşekkür ediyorum.ancak kimsenin resmini görebilme şansım olmadı,kimse resmini koymak istemedi.Fikir sahibi olmak için bu çok önemli resim konusunda yardımcı olursanız süper olacak:))

sağol canım
ikimiz de bir şekilde kurtulucaz bu kalın bacaklardan inşallah

hoşgeldin aramıza aylincim resimleri görebilmen için arkadaş olman vede 100 mesajı doldurman gerekli o zaman otomatik görüyosun zaten herkezin albümünü benimde var mesela fotoğrafım beni kabul edersen görürsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…