sevcan sen hiç resim koymuşmuydun?bize bir iyilik yap ve ameliyat öncesi resmini koy bugün.eğer sakıncası varsa taytlı ya da kotlu koy lütfen.siz bizim için birer ölçüsünüz.resim koyan arkadaşlar olmasa biz cesaret edebilirmiydik?bende eğer ameliyat olursam olmadan önce paylaşıcam resimlerimi..ayrıca msjıma cvp bekliyorum.
10 dk sonra sana mail adresimi ve ismimi vericem.eğer sakıncası yoksa rsmini mailimede atabilirsin.msj süremin dolması lazım..ne gıcık
dün ne düşündüm biliyormusunuz ameliyat olan arkadaşlarla bir cts avm de buluşsak ne güzel olur.bizde olsak.etek giysek o günü.kyd tarif etsin sana resim nasıl konuyor.kimin bacaklarına benziyor seninki..
dün ne düşündüm biliyormusunuz ameliyat olan arkadaşlarla bir cts avm de buluşsak ne güzel olur.bizde olsak.etek giysek o günü.kyd tarif etsin sana resim nasıl konuyor.kimin bacaklarına benziyor seninki..
semizotu haklısın hafif bir açıklık varmış. Demek ki bacaklarını sıkmışsın diğer resimde. Dikkat çekici bir sorunun da yok üzüldüğün kadar, düzelmeyecek bacaklar değil. Her şey istediğin gibi olur umarım.
evet sıkmışım istemeden inşalah yaptırabilrim bende
Semizotu evet açıklık belli. Ama sanirim sadece yağ çözer senin ısını. Yaptıran arkadaslar daha iyi bilir tabii
bu resmi şimdi çektim
alın bakalım
şimdi bu bacaklar 1.60 boyunda 47 kilo bir kızın bacakları olabilir mi?
neden üzüldüğümü şimdi daha iyi anlarsınız
http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r0fd.jpg
semizotu haklıymışsın ama durumun bizim kadar vahim değil azıcık yağ çözer.
AKSİLİKLER BAŞLADI MI NE YA KÖTÜ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORM..AMA Bİ ARKADAŞIMA ANLATMIŞTIM ODA GELİRİM YANIDNA KALIRIM DMEİŞTİ HATTA SABAH ERKEN SAAT OLACAĞI İÇİN ARABA BİLE AYARLAMIŞTI AMA ŞİMDİ ÇOK HASTA OLMUŞ :s...OFF ÇOK SEVİNMİŞTİM NEYSE NE YAPALIM Bİ ŞEKİLDE OLCAK ARTIK...
Menekse hakliymissin canim bileklerin gercekten inceymis ölcüye bakilirsa resimde belli olmuyor. Benim bilekler 22 cm ve alt baldirin en kalin yeri 37 cm bilekler sizinde gördügünüz gibi ince duruyor ve sen bileklerim 19 cm alt baldirin en kalin yeri 36 cm diyorsun orana bakilirsa bileklerin bacagina göre ince kaliyor. Bilekler bildigin gibi yagi en zor tutan yerler o yüzden bence üstleri biraz incelttir ve bileklere az yag koydur böylece seninde istedigin olur canim.
Kyd hic dert etme canim sisler bir aya kadar inecek ve birazcikta erime olacak tam istedigin gibi olacak. Tecrübe konusuyor yani ilk on bes gün benimde öyleydi ve tam istedigim gibi olmustu sonra bir baktimki incelivermis.
merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip etsemde daha üye olalı birkaç gün oldu.benim de bacaklarım çarpık ve artık ameliyat olmaya kararlıyım.Şimdi araştırma içerisindeyim özelden mesaj attığım bir çok arkadaşımız sağolsunlar cevapladılar,ilgilendiler teşekkür ediyorum.ancak kimsenin resmini görebilme şansım olmadı,kimse resmini koymak istemedi.Fikir sahibi olmak için bu çok önemli resim konusunda yardımcı olursanız süper olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?