Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar kimse soruma neden cevap vermedi lütfen bekliyorum cevaplarınızı...

arzuxx nasılsın cnm,iyileştinmi rahat yürüyormusun,bacakların istediğin gibimi.etek giydin mi hiç.

sağol iyiyim palmadoro ben iyileştim ağrım sızım yok sadece dizimin etrafında azıcık morluk kaldı , ben memnun değilim sadece baldırlarım eskisinden biraz daha dolgun hepsi okadar, topukluyla bacaklarım daha ayırık olduğu için babetle ilk defa bugün diz üstü bir elbise giydim,resim de çektim b30 gün dolunca birkaç tane daha çekip size göstereceğim

Seninki belden iğne yapıp uyusturacak, ben dogumu oyle yaptım. Kendinde oluyorsun ama belden aşağın tutmuyor. İstanbul'daki ünlü Prof da genel anestezi diyor canım

Ama tabii bunlar benim işlemler icin söylenenler ( Silikon +yağ enjeksiyonu) zaten sonradan düşündüm adam beni tamamen uyusturmadan nasıl belimden yağ alabilir ki! Uyyyy acır :)

Senin dogum da belden uyusturarak olmus :) pardon canım o epiduralmis ama mantık ayniymis

Son düzenleme:
Spinal ve epidural anestezi arasında yapılış tekniği olarak fark en basit şekilde özetlenirse: Spinal anestezide ilaç dura zarının iç tarafına verilirken, epidural anestezide ilaç dura zarının dış tarafına verilmektedir. Dura zarı alttaki videoda "dura" olarak gösterilmektedir, omuriliğin etrafındaki zar tabakasıdır. Diyorlar...

Kızlar bir soru da ben sorayım: doktor bana 3-4 gun istanbulda olmanız lazım dedi. Hastanede mı yatmak lazım yoksa kendimize kalacak yer mı
Bulmak gerek?

Blomma evet canım aynen öyle, iyi ki senin bilekler benimkiler kadar ince değilmiş. İnşallah sen de kurtulursun rahatsız olduğun durumdan. Ben daha iyi anlaşılması için topuksuz resim yükledim. Bileklerimin halini anlarsınız bu resimde.

KYD'cim gerçekten önceki resimlerinde kalınlıktan eser yoktu, anlam verememiştim o yüzden. Son gönderdiğin resimde belirgin biraz kalınlığı. Ama ameliyatın çok yeni ve o kalınlığın azalacağına eminim, 2 ay sonra tam istediğin kalınlıkta olur. Bizim bacaklarımız aynı değil maalesef, bir senin baldır-bilek geçişine bak bir de benimkilere, nasıl çirkin bir geçiş var. Senin bu kalınlıktaki bacaklarına değil odun gibi bileklere bile razıyım ben yeter ki düz olsun.
Benim kol bileklerimde çok ince ve ince kemik kiloyu kaldırmıyor. 1.62 boya 57 kiloyum, kışın 4kg aldım yazın daha iyi gözüküyordu bacaklarım. Üst bacaklarımın incelmesi şart. Pilates de bacak kaslarını uzatıyormuş, bir ihtimal incelir belki baldırlarım. Acaba ben bacak inceltme forumuna mı gitsem

menekşe dert mi arıyorsun kendine anlamadım.bacakların dümdüz.bencede şimdi okuduğun forum da kal buraya bakma artık..bacak inceltmeye bak yani.ona bile gerk yokta neyse..ben şimdi gene ölçtüm baldırlar 37 bilekler 22...silikon koysak olcak 40 offf.ne yapsam ki.

dinlendirici çorabı aldığım mağazada bi çorap daha vardı, düzenli kullanıldığında bacağın 1 cm incelmesini sağlar yazıyordu
istersen özelden gönderebilirim markasını
işe yarar mı bilmiyorum
şu an kafam çok karışık olduğundan o çoraptan almayı bile düşündüm
doktorumla konuşucam bu durumu
ondan öneri alıcam

kızlar bacakları bizim gibi olanlar için egzersizler varmış hiç duydunuzmu yada denedinizmi?

ben 165boy,50kiloyum ama bacaklarım kısa.diz kapağımla bileğimin arası 42 cm.bacaklarım da yana doğru kayık.yani baldırlarım..sizce bana ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…