arkadaşlar eşimi ikna edebilseydim yarın ameliyat olacaktım fakat nisan 15 gibi işallah olmak istiyorum o zamana kadar ikna edicem işallah bu arada bu ameliyatın anestezi kısmı bayıltma yani nasıl oluyor yani ben sezeryan ameliyatı oldum belden iğne ile acaba bu da böyle birşeymi işallah farklıdır çünkü beni en çok korkutan işin bu kısmı nasıl uyutacaklar beni ?
arzuxx nasılsın cnm,iyileştinmi rahat yürüyormusun,bacakların istediğin gibimi.etek giydin mi hiç.
Senin doktor bana spinal anestezi demişti.
Kızlar bir soru da ben sorayım: doktor bana 3-4 gun istanbulda olmanız lazım dedi. Hastanede mı yatmak lazım yoksa kendimize kalacak yer mı
Bulmak gerek?
Kızlar bir soru da ben sorayım: doktor bana 3-4 gun istanbulda olmanız lazım dedi. Hastanede mı yatmak lazım yoksa kendimize kalacak yer mı
Bulmak gerek?
Teşekkürler cevabın icin... Kimseye haber vermeyeyim duyordum
Menekse hakliymissin canim bileklerin gercekten inceymis ölcüye bakilirsa resimde belli olmuyor. Benim bilekler 22 cm ve alt baldirin en kalin yeri 37 cm bilekler sizinde gördügünüz gibi ince duruyor ve sen bileklerim 19 cm alt baldirin en kalin yeri 36 cm diyorsun orana bakilirsa bileklerin bacagina göre ince kaliyor. Bilekler bildigin gibi yagi en zor tutan yerler o yüzden bence üstleri biraz incelttir ve bileklere az yag koydur böylece seninde istedigin olur canim.
Kyd hic dert etme canim sisler bir aya kadar inecek ve birazcikta erime olacak tam istedigin gibi olacak. Tecrübe konusuyor yani ilk on bes gün benimde öyleydi ve tam istedigim gibi olmustu sonra bir baktimki incelivermis.
Blomma evet canım aynen öyle, iyi ki senin bilekler benimkiler kadar ince değilmiş. İnşallah sen de kurtulursun rahatsız olduğun durumdan. Ben daha iyi anlaşılması için topuksuz resim yükledim. Bileklerimin halini anlarsınız bu resimde.
KYD'cim gerçekten önceki resimlerinde kalınlıktan eser yoktu, anlam verememiştim o yüzden. Son gönderdiğin resimde belirgin biraz kalınlığı. Ama ameliyatın çok yeni ve o kalınlığın azalacağına eminim, 2 ay sonra tam istediğin kalınlıkta olur. Bizim bacaklarımız aynı değil maalesef, bir senin baldır-bilek geçişine bak bir de benimkilere, nasıl çirkin bir geçiş var. Senin bu kalınlıktaki bacaklarına değil odun gibi bileklere bile razıyım ben yeter ki düz olsun.
Benim kol bileklerimde çok ince ve ince kemik kiloyu kaldırmıyor. 1.62 boya 57 kiloyum, kışın 4kg aldım yazın daha iyi gözüküyordu bacaklarım. Üst bacaklarımın incelmesi şart. Pilates de bacak kaslarını uzatıyormuş, bir ihtimal incelir belki baldırlarım. Acaba ben bacak inceltme forumuna mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?