Bacak dolgusu yaptıran var mı?

blooma, eski kızlar sizi daha çok merak ediyorum arada bi bakın kulübe kızlar. yorum bekliyorum. bu arada uzun uzun yürümem gerekti bacaklar yine davul.
kızlar emboli çorabı ne. şişmeler içinmi. bugün alışveriş mekanlaında araştırdım pentininkide sukoyverdi yıkadım diz yerleri esnekliğini kaybetti diz altında kat oluşturuyo.mspencerda varisi engelleyiciymiş destekleyici diye satılıyodu normal çorap gibiydi beyenmedim. tıp malzemeleri satılan yerleri araştırıcam. siyah ince çok esnek sıkı bir çorap bulmam lazım.

blooma yeni ameliyatı için gün sayıyor.konuşuyoruz.o bacaklarından memnun değil.kalın olduğunu düşünüyor silikonları küçüğüyle değiştirecek kışa.

ya şu 10 dk işi sinir ediyor beni.... yazamıyorummm...palmodoro ben yalnız olacağım korkuyorum. bir de sana özelden sormak istediğim bir şey vardı offf...

ayyy kızlar benim üst komşunun 2. çocuğu olmuş yeni. ya o bebek ağlıyo ya diğer, ya da adamla kadın kavga ediyo...ne gürültülü bir ev yaaa....
ben İstanbul'daki Prof a gideceğim bu arada. ben yine de cevaplamış olayım sorunu. seçimimin nedeni ise delphine'in bacaklarıdır.

teşekkür ederim canım
beğenmene sevindim

ama sanırım gülerer , palmadoro ya sordu
onlar da bizimle aynı doktoru tercih ettiler

hangi dr olursa olsun umarım sonucundan hepimiz çok memnun kalırız :) hepimiz mutlu olalım artık

bu arada bugün iş çıkışı kendime elbise ve ayakkabı bakmaya gittim
malesef bulamadım :)
bulsaydım yarın işe elbise ile gidecektim :)
ben giyemezken ortalıkta harika elbiseler vardı, ne zaman ben giyebilir duruma geldim , güzel elbiseler ortalıktan kayboldu :))

haftasonu kesin alıcam birşeyler ve pazartesiden itibaren elbise giymeye başlıcam inşallah

darısı tüm bu dertten muzdarip arkadaşlarımızın başına...

Son düzenleme:
bende geçenlerde ameliyat olsam acaba ne alırdım diye bakmaya başladım ,söylediklerinde haklısın bol paça pantolonlar ve uzun elbiseler moda olmuşinanamıyorum napcaz şimdi?

arkadaşlar bugün istanbul da şu meşhur doktora bacak ameliyatı olan biri daha varmış ama bizden değil,çakallll nasıl takip etmiş siteyi.kim acaba?

kaas sen nerde olmayı düşünüyorsun ameliyatı?izmir de samiminin doktoruna mı.adamı tanımıyorum ama bana garip bir güven verdi oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…