arzu ve amillie size yazıcam özelden ama hiç canım istemiyor şimdi yaaa.çok uykum varrr(ama epey bişeyler sordum dr.a.süper adam yaa bulunduğu mevkiyi içine sindirmiş,havalanmamış.BENCE tabii.
Ameliyatlarınızın ilk üç günü çooooook önemliymiş tuvalet harici kalkmak yok ,bacaklar yastıkların üzerinde ve jel buz kullanarak kesinlikle yatak istirahati ...bacakların şişmemesi için elinizden geleni yapın.bunları ameliyat düşünenler için öğrendim.
kaas sen nerde olmayı düşünüyorsun ameliyatı?izmir de samiminin doktoruna mı.adamı tanımıyorum ama bana garip bir güven verdi oda.
delphine lütfen akşam benim özel mesaj kutuma veya msn me bugün giydiğin elbiseyle çeklimiş bir fotoğraf at ,senin adına çok sevindim , umarım erkek arkadaşın da çok beğenmiştir :)
yukarıda ki yazım yarım kaldıda,doktor yanımıza geldi ve acele etmeden sakince sorularımızı cevapladı,endişelenmememiz için bizi aydınlattı ve gitti.serum ,ağrı kesici ve mide bulantısı ilaçları yapıldı.saat 3te hpsi bitti ve uyuduk.tabii bu arada tuvalet ihtiyacı olunca yataktan kalktı ve bazı yerleri baya bir kanama yaptı.bunlar önemli değilmiş merak etmeyin.4 saat sonra yemek yedi tabi hepsini değil. şehir dışından gelecek olanlar nasıl ertesi günü geri döner bilemiyorum çünkü arabanın arkasına arkadaşı zor oturttuk.zor indirdik.birde yalnızsanız Allah yardımcınız olsun.yağ toplam 160cc fln çıkmış yani az.dr korseyi yağı çok alınanlara giydiriyormuş.varis çorabı da giymeyecek.sadece destekleyici çorabı uzun zaman kullanacak.bacaklar sadece rötüşlandı yani.diz kapakları şekillendirildi,bilekler de hiç yağ ilavesi yok hatta yağ alındı oralardan çünkü birikim varmış.
bana saf 380 cc yağ enjekte edildi
o yüzden o kadar ağır yaşadım ben süreci
bana saf 380 cc yağ enjekte edildi
o yüzden o kadar ağır yaşadım ben süreci
arzuxx resimlerini göremiyorum ben
bizde 20 cc var yok ameliyat olsak boşa mı olcaz şimdi?.nerde birikmiş o kadar yağ?doktor sana nasıl yağın yok dedi hayret.
bizde 20 cc var yok ameliyat olsak boşa mı olcaz şimdi?.nerde birikmiş o kadar yağ?doktor sana nasıl yağın yok dedi hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?