Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arzuxxcim

yağların hiç erimemiş bence ikinciyi de olunca tamamen gönül rahatlığı ile elbise giyebilirsin

gerçekten erimemiş mi sence ama ameliyattan bir hafta sonra 37 cm idi en kalın yeri şimdi 34 cm , ameliyattan önce ise 32 cm idi . sence bu bacaklarla kısa etek elbise giyilir mi

gerçekten erimemiş mi sence ama ameliyattan bir hafta sonra 37 cm idi en kalın yeri şimdi 34 cm , ameliyattan önce ise 32 cm idi . sence bu bacaklarla kısa etek elbise giyilir mi

ameliyattan 1 hafta sonrası benim bacaklarımın max şiş olduğu zamandı

en şiş birinci hafta oluyor
ikinci hafta da şişlikler devam ediyor
üçüncü hafta azalmaya başlıyor
sen en şiş halini ölçmüşsün de 37 cm çıkmış

yağların hiç erimemiş kesinlikle
bence bu şekilde diz üstü elbise giyebilirsin , ama 2. rötüşü de olursan o zaman tadından yenmez :))

ARZUXX ; bacaklarınız düzgün görünüyor. Sizin bacak yapınız ayrık. O yüzden sanki biraz çarpık gibi duruyor ama öyle değil. Bence giyebilirsiniz bu hali ile. Birde tüm fotoğraflarda ayaklarınızı birleştirip çekmişsiniz. Bu bacakları ayrık olanlar için tehlikeli bir çekim. Pek güzel görünmüyor o zaman. Siz ayaklarınızın arasında biraz boşluk bırakarak çekin bir dahakine. Sonuçta ayaklarımız bitişik yürümüyoruz. Günlük yaşamda ayakta dururken, ayaklarınız bitişik durmayın.

Amylee cim Selam ,

Henuz 22 mesajım varmıs o yuzden ozelden yazamıyorum.

Dedigin doktora gecen sene muayene oldum. Aklımdaki ilk isim o cunku ama sonrasında kafam karıstı ; cunku sitede cok bir degisiklik olmuyor ; konulanlar da eriyor vb yorumlar okudum ve hayalkırıklıgı olmasından korktum.Forumda o doktora yakın zamanda ameliyat olmus olup memnun kalan ya da senin ameliyat sonrası resimlerini gordugun var mı./Ben de sizinle 5 mayıs ta gelebilirim:)

kesinlikle haklısınız da ben aradaki ayrıklığı tam görün diye ayaklarımı birleştirdim, öncekilerle sonrakilerin arasındaki farkı ancak o şekilde anlayabilirsiniz ,

kesinlikle haklısın

ayaklarımızı hiçbir zaman birleştirmiyoruz normalde
ayakta yürümeden dururken bile
bi de arzuxx resimleri mecburen biraz yukardan çekmiş, o da görüntüyü hayli etkiliyor

arkadaşlara yukarıdan çekim konusunda katılıyorum ve duruş konusunda da. ancak bence biraz daha doldurulması gerekirmiş sanki. bir de topuklu ayakkabı mevzusu var tabii.
şimdi şuanki haliyle babet giymiş olsan ve tam karşıdan çekmiş olsan fotoğrafı eminim daha düzgün duracaktır.

Bir de beni kabul etsen canım ya...

ezzra ben de birkaç dr arasında kaldım ama bu doktorda karar kıldım. arkadaşların resimlerini görünce neden böyle bir karar verdiğimizi daha iyi anlayacaksın.
İzmir'deki dr da güzel işler çıkarmış ama bu superdry denen sistemde kalıcılık oranı daha fazlaymış ve bunu uygulayan dr bir tane.
Ayy başka ne yazacaktım unuttum

arzux bacim en yanlis pozisyonda cekmissin fotoyu. topuklu bacagi daha ince ve egri gosterir(ozellikle disa dogru kavis varsa) fotoyu ustten cekmissin o da egri ve arasi acik gosterir
dr nin asistani benimkini cekerken yere comelip cekmisti
ayrica 2. operasyon icin en az 6 ay gecmesi gerek demisti ama 3 aydan sonra da yapilabilirmis

arzux bacim en yanlis pozisyonda cekmissin fotoyu. topuklu bacagi daha ince ve egri gosterir(ozellikle disa dogru kavis varsa) fotoyu ustten cekmissin o da egri ve arasi acik gosterir
dr nin asistani benimkini cekerken yere comelip cekmisti
ayrica 2. operasyon icin en az 6 ay gecmesi gerek demisti ama 3 aydan sonra da yapilabilirmis

ben kendiminkileri begenmiyorum giyemiorum artik etek hele topukluyla hic. iice egri duruyo dis kavislerden dolayi..
bide benim kilo vermem gerek ee zayiflayinca kalan azicik yag da eriyecek mi yani

resimleri bir türlü göremedim ki:) bu doktorun adını bana özelden atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…