Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İşte bunları duyunca bütün hevesi gidiyor insanın(off yaaa...adına üzüldüm canım...

SEVCANNN önceki ve sonraki resimlerin var mı?. Biz de bir bakıp yorum yapsak.Üzülme lütfen.Tabii ki senin beğenmen önemli ama biz de sana objektif bir bakışla yorum yapabiliriz biliyorsun.Burda biri üzüldüğü zaman kardeşim ya da bir akrabammış gibi üzülüyorum gerçekten....

Yağ transferi yaptıran herkes adına üzgünüm. Bende aynı hatayı yaptım. Bacak kemik ve kas şekli düzgün olanlar için yağ transferi belki uygulanabilir ama benim gibi hem kaslı hemde bacak kemikleri eğri olanlar için silikon doğru seçim.Bu düşünceye deneme yanılma sonucu ulaşabildim. O zaman yağ transferi için ancak param yetmişti, eşimi ancak razı edebilmiştim ve silikonun vücut için riskli olduğunu düşünmüştüm.Halada aynı şeyleri düşünüyorum aslında ama benim için kalıcı çözümün silikon olduğunu da biliyorum artık. Doktor silikon konusunda ısrar etmişti ama maddi olarak uygun değildim. Keşke biraz üstüne ekleyip silikon yaptırsaymışım diyorum, etek giyenleri görünce gözüm kararıyor silikon yaptırmalıyım diyorum, özel günlerde etek elbise giyememek, denize rahat girememek canımı yakıyor sonra silikondan korkuyorum... Şimdi 7 aylık hamileyim, emzirme dönemi para denkleştir, eşini tekrar ikna et derken bu gelgitleri yaşarken
yaş 32...

bende erirse üzülürüm diye silikonu tercih ettim.şuana kadar hiç pişman olmadım çok mutluyum inş.bundan sonrada bir aksilik olmaz.silikon yabancı madde evet ama yağ da eriyince 2 veya 3 kere ameliyat olmak gerekiyor bu da 2 veya 3 kere narkoz,acı,ağrı ve stres demek.sonuçta ameliyat masasına yatmak ne olursa olsun risk taşıyor.ama bizim de böyle bir sıkıntımız varsa ya bir kerede silikonla kurtulcaz yada va bir çok ameliyatı göze alıcaz bende tek seferde kurtulmayı tercih ettim.burda yağları eriyen arkadaşları okuyunca bende onlar adına hayal kırıklığına uğruyorum.

samimi cevap için teşk ediyorum canım, inşlh en yakın zamanda fotunu görmek nasip olur hep mutlu kalman dileğiyle.....
kızlar hiçbirinizin üzülmesini istemiyorum ama yaglar mecbur ediyor ama angel die bir arkadas vardı forumda baya olmustu amelıyat olalı ve bacaklarım hala aynı die yazmıstı arada da geldi foruma onu bulup msj atıyım gelsin bilgi versin sizlerede son durumu hakkında çünkü baya olmustu o amelıyat olalı ve hiç incelmedi diyordu
bu arada sigara kullananların erime olasılıgı cok daha yüksek örnek ben bir türlü bırakamadım belkide yaptırdıgımda içmesem daha da kalın kalabilirdi doktorda sigara içersen daha çabuk erir demişti aklınızda bulunsun

kızlar elimde hazır bu vardı fırsat buldukca etek giyıyorumda=) daha net cektıgimde tekrr koyarım..

kızlar angelim burda amelıyat olalı 7 8 ay olmustu galiba, ilk hali yoktu sanırım forumda, ama ilk yapıldıgı gibi erimeden böyle kaldıgını yazmıstı msj attım kendisine inşlh gelip bilgilendiririr bizi

haklısın leydi bizim dr.da sigaranın erittiğini söylemişti bana.birde kilo vermek eritiyormuş.

canım yaa...bende geçen sene hamilelik doğum derken şimdide bebeğimi halen emziriyorum.
olmaz zaten.ama burda olmak çok güzel herkesin deneyimleriyle yola çıkıyorum napmalıyım diye herkese çok teşekkür ederim.
bizlere çok yardımcı oluyorlar.

canım sende sıkma canını bak hamilesinde bebeğini düşün unut belli bi süre bacaklarını...
zaten bebeşin bi doğsun ister istemez unutucan yaramazla uğraşmaktan:) benimki biraz büyüdü yine ben rahat duramıyorum taktım yine kalın bacaklara...yazda gelince iyice kuduruyom:)

sende ilerde yaparsanda bu sefer silikon yaparsın canım inşallah.

evet kar tanem bizlerde çok beğenmiştik angelim in bacaklarını ama bence onun ilk halide cok kötü diilmiş bana göre
bakalım msj attım kendisine inşlh gelir bilgi verir....)

bu sabah uyanir uyanmaz yani sismeden enine boyuna inceledim bacaklarimi ve cidden bi erime soz konusu ilk yaptirdigim zamanlarda 38.5 ken bu sabah 36.5 gibi bisey cikti daha da eriyecegini dusunuyorum. hala dogum kilolarimi veremedim her halde onlari da versem sifir kalacak elimde

sen kime yaptırmıştın fikirdelisi neden soruyorum o dr un yaptığı bacakları bi güncelleyelim herkezde erime olmuşmu. en önemli konu bu çünki. birde konulan yağın miktarıda önemli sen kaç cc. koydurdun. benim 210 artı 200 cc kondu. ben bilek arkalarına şekil için istemiştim bazı yerler istemediğim kalınlıkta şu anda. ama eski halinden ii allah için şimdi. kas yerleri yok oldu şükür.

fikirdelisi yanlış hatılamıyorsam Ankarada oldu,arkadaşı da.ama isimler fln değişti tam emin değilim.

Son düzenleme:

sevcannn üzüldüm vallaa o kadar meşakkat çekiyoruz dr un a bi gidip sorsan olurmu iki gram yağın vardıysa yapmıycak ameliatı. bedava bi daa yapsın o ki aynı eskisi gibiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…