Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşınında eridimi?o ne alemde memnunmu?

onunkinde de erime oldu haliyle ama benimkinden daha iyi durumda. belki benim cok sıkıntım oldu diye olabilir bilemiyorum. ama su an bile 2. yi istiyo bacaklarim ama nasil yaptiricam esim siddetle karsi cikiyo

ben ankarada yaptirdim canim. yanlis hatirlamiyosam bana da 210 ar cc konulmustu. benim de eski haline gore daha iyi ama istedigim gibi degil. su dis yandaki cikintilar cok gozume batio. esim izin verse istanbula gitsem oralari incelttirsem super olur. ama ic taraftaki dolgunluk ilk zamankine gore bayaa azaldi

grip oldum( + yukarıdakileri okuyunca da canım sıkıldı.+ bacağım kalın silikon olmaz +kilo alın kızlar erimesin.

palmadora benimde bacaklarım kalın ve doktora gittiğimde silikon istiyorum ama buseferde çok kalın olcak dedim.oda yanlardan alıp silikonu o zaman koyarız şimdiki haliyle aynı olur dedi.yani diyelim ki bacak kalınlığı 37 silikonu koyduktan sonrada yanları aldığı için sonuç yine 37cm oluyor.bilginiz olsun diye yazdım sonuçta karar sizin inş burdaki herkez ve sende mutlu olursunuz:))

Kızlar ben de buralardayım, bilgisayarımın kablosu bozulduğu için foruma giremiyorum
işyerinden de çok giremiyorum, loglanır diye, sonra rezil rüsva olurum :)))

sevcan lütfen üzülme, en azından denedin bunu düşün
her şey bir umuttu bizim için , denemeden rahat edemezdik, aklımızın bir köşesinde sürekli beynimizi kemirmesindense yaptırdık, denedik işte
ben de 2-3 kilo aldım , bu yüzden diz içlerim yine kalınlaştı , içe doğru çıkıklık oluştu tekrardan
ama takmıyorum, giyiyorum etekleri, elbiseleri
daha bu akşam kot etek aldım, yarın onu giyicem
darısı bugüne kadar etek giyemeyen kader arkadaşlarımın başına

Son düzenleme:

canım bendede dış yanlar var resimde görmüşsündür belki ama yağ alirken dalgalı görünme riski var bence risk alma kötü diil yanlar, içler düzse yetmezmi. bide kadınsı duruyo yan çıkıntılar sopa sopa olmasındansa. çokmu çıkıntı benimkindende.

gulerercim tekrar baktim fotolarina bence sende cikinti falan yok. olmasi gerektigi gibi. benim distaki kaslar cok gelismis anladigim. dr ye de soylemistim. orasi kas oldugu icin kasa zarar verilme ihtimali var deyip dokunmadi. ozellikle topuklu giydigimde iyice sisiyo o kaslar ic taraftaki dolgunluk da zayif. hos ic taraf cok dolgun olsa bu kez hepten futbolcu bacagi olacak vs... ahh bi foto cektirsem de koysam foruma

önceki resimlerim hiç yok zaten sonrakileride neyini çekeyim ne olduğu belli değil şişken başka inince başka...ikisini ayrı çekip koymak lazım çok sinirlerim bozuldu...hep şişsin bacaklarım isityorum...o kadar dikkat ettim ki ben 3 gün değil 10 gün rapor aldım hep evdeydim...yinede eridi gitti işte...ilk zmnlar çok memnundum şükürler olsun die o kadar çok mutlu oldum ki...gecen hafta elbise giyindim...ama bu hafta gittikçe şişler indi yağlar eridi kalan sağlar bizimdir diyecek hiç bişey kalmadı...yada var ama çokkkkkkkk az..onlarda bi haftaya erir tamam..o kadar para almaya gelince alınıyo ama hasta takibi sıfır...daha muayeneye bile gitmedim ben...yarın 3 hafta olacak....keşke resim ekleyebilsemde sizin yorumalrınızı alsam ama resimlerde güzel çıkıyo ya ben eminim burdaki arkadaşların anlatmak istediklerinden anladığım şu ki resimlerde hiç objektif çıkmıyo gerceği aslında resimdekiler gibi değil...aynada bakıyorum güzel görnyo gibi gelyo oturup inceliyorum herşey aynı...dışa doğru çıkıntım benmde vardı onları alcaz demişti dizden yukarı kısımda da çıkıntı vardı benm onalrıda alcaz demişti...içi dolmasın ama oçıkıntılar gitsin bana yeter diyodum...dizlerden yukarı bölümdeki çıkıntıyı almış aşağı kısımdaki dışa doğru çıkıntı duruyo...bu sefer yukarı kısım incelmiş tamam ama aşağı kısımdaki çıkıntı daha bi ön plana çıkmış...offf...gerçi oaradada yaralar var ama çıkıntı nie duruyo acaba denedi ama yağ mı alamadı yada yağ yokmuydu orda başka bi durum mu vardı..hiç bişey bilmiyorum kafamçok karışık...düğüne az kaldı bide bu çıktı şimd...hala yürümem tam normal değil...dizlerimi zaten kıvırarak henüz oturamıyorum...morluk fln hiç yok denecek kadar az..yaraların bi kısmı iyileşemeye başladı bile..ama bacaklarımdaki sıkıntı hala aynı...

sevcannn üzüldüm vallaa o kadar meşakkat çekiyoruz dr un a bi gidip sorsan olurmu iki gram yağın vardıysa yapmıycak ameliatı. bedava bi daa yapsın o ki aynı eskisi gibiyse.

o kadar çok şey üst üste geliyo ki bide ameliyatı sıkıştırdım araya...bi süre bacakalrım yüzünden çıkamadım..sonra dğün hazırlıkları alışverişler eksikler bi sürü şey çıkıyo onlara koşturuyorum işten kalan zamanlarda..ee çalışan biri olarak ancak hafta sonları boş vaktim oluyo..ben kocaelide oturuyorum...nişanlım istanbulda..ee burda işler olunca o geliyo o gelince hafta sonu ancak işlere yetişyoz orda iş olunca ben geçiyom ancak işlere zmn yetiyo...hafta içi işten izin almak sorun değil ama işi bırakacağım için kafayı kaşıyacak vakti zor buluyorum..çünkü işlerimi toparlamaya çalışıyorum ve devretmeye çalışyom bu yüzden iştede çok vaktim olmuyo hafta içi gideyim...gizli yaptrıdım ben hiç kimsenin haberi yok..bi türlü gdemedim kontrole de..onalrda saolsunlar hiç ilgilenmiyolar...bi kaç defa asistanla görüştüm tamam şu saatte arayın bu saatte arayın derken ya unuttum ya dediği gün bana uymadı ama hep ben koşuyorum peşine...amannn ne bilim sinirlerim bozuldu işte :S...Allah daha kötü bişey veremesin..yine bu halime şükür...

orası öle tabi en azından denedim doğru diyorsun...bu sefer demediğim için pişman olacaktım deneyrek pişman olmak daha acı ama en azından sürekli aklımda keşke yaptrısaydım olmayacak....dar pantolon giymek benm elbise etek giymekten daha çok hayalimdi ama elbiseyi giyindim pantolonu hala giyemedm...giyemem...dışa doğru çıkıntı çok fazla içler boş...(((.....hayırlısı ne diyelim...

Kızlar bu platform iyi ki var...ve iyi ki siz açık yüreklilikle deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz...

yağ erimesi işine canım sıkıldı.
bir süre güzel olup da (o kadar eziyet ve maliyete rağmen) sonradan eski haline yakın olması tatsız bir durum
yalnız benim aklıma takılan konu şu ki; ben İstanbul'daki dr a sorduğumda "evet bir kısmı erir ama kalan yağlar size yetecektir" demişti. bir de para almadan rötuş yapması benim güvenimi arttırmıştı. şimdi başa mı dönüyoruz hep birlikte???

SEVCAN,umarım ki daha fazla erimez.bilmiyorumda,bu yağ enj.duyunca silikona ısınıyorum,blommayı duyunca acaba yağ mı olsa diyorum.kafam ve duygularım karmakarışık oldu.düğünden önce biran önce konuşta dr.la,belki düğün sonu rötuş için söz verir .evlendikten sonra istanbulda olacaksan dr.la görüşmek daha basit olacaktır,ama bir taraftada eşin olunca daha zor tabi...allah kolaylık versin arkadaşım...düğün işlerine mi koşacaksın,bacak derdine mi?

bu siteyi her açtığımda ,-gecenin 3 ünde onu bu kadar dertlendiren bacağını anlatan ayşe teyze şu an ne yapıyor,neden siteye dönmüyor ve cvp yazmıyor-diye düşünüyorum....

eğer ki bacaklarınızdaki sorun yağ fazlalığındansa onları aldırmak hiçççç bişey değil o zmn şekil gayet güzel durur eminim...ma benm dizlerimde içe doğru yani kemik eğriliği var üzerine bide dizlerimin alt kısmı dışa doğru çıkıntı...ben arasında ki boşluğa zaten o kadar takılmıyodum...ama o çıkıntıdan kurtulayım yeterdi benm için..onun içinde çıkıntı olan yerlerden yağ alacaktı iç kısma koyacaktı...ama çıkıntı olan yerler daha ön plana çıkmış yağ alınan yerler incelince...aslında diz kapağımın olduğu yerin dış kısmına yağ koysaymış o zmn o çıkıntı o kadar olmayacakmış die düşünyorum...zaten aradaki açıklığa koyduğu yağlar da eridi yani koymasa da olurdu...nese ya kimsenin canını sıkmak istemiyorum...herkeste farklı tabi..hiç erimeyende var..hep eriyende var...herkesin gönlüne göre olsun...

kızlar hayırlı cumalar hepimize.arkadaşım kontrole gitmiş.bilekleri,bacakları ve yağ verilen yerleri görseniz trafik kazası geçirmiş sanırsınız.her yeri anormal çürük.ayrıca yağ alınan bacak yanları ve diz kapakları çok şiş.dr buraların daha geç iyileşeceğini ve bacağın şekline anca 1-2 ay sonra ulaşacacağını söylemiş.yağların tutması tamamen bünyeyle alakalı bir durum demiş.3 hafta dolunca spora başlayabilirsin demiş.asistanın ve delphinin söylediği aynı çorabı almış.destekleyici segreta 40.ama dr o çorabı çok gevşek bulmuş bileklerin sıkı olması gerekiyormuş.gitmiş yeniden segreta 70.olanını almış oda gevşekmiş.çoraplara verdiği toplam 100 tl ile kalmış tabi.asistan biz getirtelim size ama 200tl demiş oda kabul etmemiş.çünkü 70lik olanın bir üst kalınlığı zaten segreta 140 varis çorabıymış zaten.giyerim varis çoraplarını dedi.bu çorapların yarım olanları yokmu acaba bilekler değil basen kısmı çok sıkı bunların ya.sevcan üzülme canım eminim şişlerin inince bacakların daha güzel görünür gözüne.arkadaşımın 8 gün oldu hala şiş.dün avm ye gitmiş ama dolaşamamış baskıdan.yağ konulan yerler gerilmiş hep.bu da hala oralarda yağ olduğunu gösteriyor bence.zaten azıcıktı onun yağı sizi okuyunca morali bozuldu onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…