arkadaşınında eridimi?o ne alemde memnunmu?
sen kime yaptırmıştın fikirdelisi neden soruyorum o dr un yaptığı bacakları bi güncelleyelim herkezde erime olmuşmu. en önemli konu bu çünki. birde konulan yağın miktarıda önemli sen kaç cc. koydurdun. benim 210 artı 200 cc kondu. ben bilek arkalarına şekil için istemiştim bazı yerler istemediğim kalınlıkta şu anda. ama eski halinden ii allah için şimdi. kas yerleri yok oldu şükür.
grip oldum( + yukarıdakileri okuyunca da canım sıkıldı.+ bacağım kalın silikon olmaz +kilo alın kızlar erimesin.
onunkinde de erime oldu haliyle ama benimkinden daha iyi durumda. belki benim cok sıkıntım oldu diye olabilir bilemiyorum. ama su an bile 2. yi istiyo bacaklarim ama nasil yaptiricam esim siddetle karsi cikiyo
ben ankarada yaptirdim canim. yanlis hatirlamiyosam bana da 210 ar cc konulmustu. benim de eski haline gore daha iyi ama istedigim gibi degil. su dis yandaki cikintilar cok gozume batio. esim izin verse istanbula gitsem oralari incelttirsem super olur. ama ic taraftaki dolgunluk ilk zamankine gore bayaa azaldi
canım bendede dış yanlar var resimde görmüşsündür belki ama yağ alirken dalgalı görünme riski var bence risk alma kötü diil yanlar, içler düzse yetmezmi. bide kadınsı duruyo yan çıkıntılar sopa sopa olmasındansa. çokmu çıkıntı benimkindende.
sevcan bacaklarinin son halini gore bilirmiyim..foto varmi canm? Merak ettim
SEVCANNN önceki ve sonraki resimlerin var mı?. Biz de bir bakıp yorum yapsak.Üzülme lütfen.Tabii ki senin beğenmen önemli ama biz de sana objektif bir bakışla yorum yapabiliriz biliyorsun.Burda biri üzüldüğü zaman kardeşim ya da bir akrabammış gibi üzülüyorum gerçekten....
sevcannn üzüldüm vallaa o kadar meşakkat çekiyoruz dr un a bi gidip sorsan olurmu iki gram yağın vardıysa yapmıycak ameliatı. bedava bi daa yapsın o ki aynı eskisi gibiyse.
Kızlar ben de buralardayım, bilgisayarımın kablosu bozulduğu için foruma giremiyorum
işyerinden de çok giremiyorum, loglanır diye, sonra rezil rüsva olurum :)))
sevcan lütfen üzülme, en azından denedin bunu düşün
her şey bir umuttu bizim için , denemeden rahat edemezdik, aklımızın bir köşesinde sürekli beynimizi kemirmesindense yaptırdık, denedik işte
ben de 2-3 kilo aldım , bu yüzden diz içlerim yine kalınlaştı , içe doğru çıkıklık oluştu tekrardan
ama takmıyorum, giyiyorum etekleri, elbiseleri
daha bu akşam kot etek aldım, yarın onu giyicem
darısı bugüne kadar etek giyemeyen kader arkadaşlarımın başına
sevcan üzülme canım doktorunla görüş derim ben
en kısa zamanda görüşcem böle olmayacak ama artık önümüzdeki hafta içine kaldı....
sevcan dışlar en son şekilleniyormuş
dr ve amanbe öyle demişti
gerçekten de öyle benim de daha yeni yeni dışlar inceliyor
foto yok arkadaşım..evde netim yok iş yerinde de atamam...yoksa çok istiyorum yorumlarınızı almayı...
SEVCAN,umarım ki daha fazla erimez.bilmiyorumda,bu yağ enj.duyunca silikona ısınıyorum,blommayı duyunca acaba yağ mı olsa diyorum.kafam ve duygularım karmakarışık oldu.düğünden önce biran önce konuşta dr.la,belki düğün sonu rötuş için söz verir .evlendikten sonra istanbulda olacaksan dr.la görüşmek daha basit olacaktır,ama bir taraftada eşin olunca daha zor tabi...allah kolaylık versin arkadaşım...düğün işlerine mi koşacaksın,bacak derdine mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?