Bacaklarımı inceltmek için yöntem/kür önerisi?

Kalın bacaklar basenler hepimizin sıkıntısı ben bu ay lazer lipoliz yaptırıcam baceklarıma bakalım nasıl sonuc alıcam , daha once basenlerıme mezoterapı yaptırmıstım 3 seansta gozle gorunur bır etkı oldu ve basenımın yanındakı parantez () goruntusu kayboldu bacaklar ıcın de lazer lıpolız cok etkılıymıs bakalım memnun olursam paylasırım hepınızle

bayanlar, hidrolik fitness ve pilates tavsiye edebilirim size. ikisi bir arada yapılınca güzel sonuçlar veriyor. 2 ayda 64cm den 54cm e düştü bacak kalınlığım,basenin hemen altındaki en kalın bölgeden ölçü alıyorlar ve pilatesle birlikte olunca görünüşte 10cm den fazla incelme olmuş gibi duruyor...

Benimde bacaklarım kalındır, ayak bileklerimde oyle
Ama benim bileklerimin hemen ustunde bi şişkinlik var ve odem değil 2side oyle
Buyuzden dahada kalın gorunuyolar

Hicte bi care bulamadım pilateste kar etmedi..

kızlar 70 kilodan 58 düştüm gecen yaz bütün bi kış topladım 64 oldum tam rejime gireyim yaz geldi dedim gebe kalmak için tedavi görüyorum östrojen hormonu alıyorum 4 kilo aldım 3 ayda fakat östrojen fazlalığından dolayı selülitlerim arttı ne yapacağımı bilemiyorum aşılama yaptırdım yürüyüşede çıkamıyorum.
evlenmeden önce 3.5 ayda 17 kilo vermiştim 53 52 kilo olmuştum 2 sene korumuştum kot bedenim 26 27 idi 58 kilo olduğumda 28 di şimdi ise giymiyorum

ben de 1 yılda 11 kilo verdim...şimdi 48 kiloyum.

benim de bacaklarım çok kalındı artık small pantolonlargiyiyorum.. ama gel gör ki aynaya bakınca bacaklarım hala kalın gibi geliyor.. gözüm mü alışamadı, psikolojim mi bozuk, yoksa bacaklarım hala kalın mı vallahi bilmiyorum!!!

merhaba
aldığın leg magic sadece sağa sola mı hareket ediyor yoksa circle glide olanı mı yani çaprazdamı hareket ediyor.
bir de nerden aldın yazabilir misin?

Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
İyi forumlar...

Arkadaşlar terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o durum aynen annem plates eğitmeni hemde 49 kilo fıstık gibi ben ise 63 kilo eskiden uzun yıllar spor yaptım profesyonel iş hayatına girince malesef eskisi gibi olamıyorsunuz ama birkaç tavsiyem olacak uyarsanız kesin faydasını görürsünüz hatta bana teşekkür bile edersiniz şimdi kim ne derse desin öncelikle beni dinleyin :)

Evde temizlik, yada spor yaparken eritmeyi istediğiniz bölgeye mutlaka poşet sarın ama streç folyo olmaz illaki şu market poşetleri yada kalın olan çöp poşetleri olacak bir güzel kesin istediğiniz bölgeye sarın ve ya bantlayarak yada üstünden folyo ile geçerek sabitleyin hem böylece ses çıkarmamış oluyor :)
kilo vermek istediğiniz bölge için mutlaka kalın giyinin derim psikolojik olarak da yoruluğunuz ve zorlandığınız bölgeden kilo gidiyor yağ yakımı oluyor diye düşünün ve daha çok üstüne gidin bunu iki hafta deneyin haftada en az 4 defa uygulayın bana teşekkür etmezseniz hiç birşey bilmiyorum...
spor yaparken olabilecek en az ağırlıklarla çalışın az ağırlık sık tekrar sakın unutmayın fazla ağırlık marifet değil siz vücut geliştirme yapmıyorsunuz kaslarınız büyür...

internette yüzlerce yere tıklıyorum nasıl kolay kilo verebilirim diye ama nafile sporsuz olmuyor haaaa birde regl olduğunuz zaman daha ağır çıkarsınız unutmayın...

bir hazır hamburger için 1.45 dk yürümek,
bir paket çikolatalı gofret içinde en az 45 dk yürümek gerek
vee son olarak 1 küp şeker 20 kalori unutmayın (((

bisiklet bisiklet bisiklet .. 3 ayda 46 bedendi baldırlarım , bacaklarım hatta 46 bile zorlanıyordu . şimdi 42 giyiyorum ve bol bile geliyor . bisiklet arkadaşlar bisiklet. hayatımda hiç çizme giymemiştim , artık giyiyorum huhuuu

bu poşete sarma olayında size katılıyorum..estetik dr bir tanıdğımız demişti..zayıflatmak istediğin bölgeyi sarıp iyice terletmen gerekiyor yağları harekete geçirmek için..yoksa sen zayıflarsın o bölge de pek bir değişiklik olmaz demişti..illaki o bölge aşırı terleyecek...

poşet sarma işlemini yapan memmuniyetleri dile getiren arkadaşlar olmuştur.birçok yerde okudum hep denemeyi istemişimdir.tedirginliğim bacaklarımda olan kılcal damarları çoğaltırmı acaba?

benimde bacaklarımm çok kalınn pantolon giysem çok tuhaf duruyo şort desen giyemem zaten bu bacaklarla etek hiç olmuyo çuval giyip gezcem artk sitede okumuştum biberiye yağı ile bacak inceltmeyi.arkadaşlar yarın aktardan biberiye yağı alıp bacaklarıma sürcem ve yürüyüş yapcam eğer bir etkisi olursa sizinle sonuçları paylaşırım umarım hepimiz çubuk bacaklı oluruz

ne yaparsak yapalım güzel durmuyo eşim dalga geçiyo benle roberto carlos gibi bacakların war diye:)))))))))))))))))kendi bacakları benimkinden güzel deişelim diyorum ama :)

Benm kocamda öyle diyooorrr

Dün bir konusa Limon ve zeytinyağını karıstırıp göbişini incelten biri vardı acaba bu karısımla bizde bacakları inceltebilirmiyizki :18:

Benm kocamda öyle diyooorrr

Dün bir konusa Limon ve zeytinyağını karıstırıp göbişini incelten biri vardı acaba bu karısımla bizde bacakları inceltebilirmiyizki :18:

canım onun da göbek bölgesni baya erittiğini ve incelttiğini duymuştm bn limondan huylandığım içn biberiye yağını tercih ettim umarım işe yarar

canım onun da göbek bölgesni baya erittiğini ve incelttiğini duymuştm bn limondan huylandığım içn biberiye yağını tercih ettim umarım işe yarar

Anladım cnm yenimi basladın biberiyeye? yağı sürüp strecliyormusun nasıl yapıyorsun onu

Anladım cnm yenimi basladın biberiyeye? yağı sürüp strecliyormusun nasıl yapıyorsun onu

canm daha başlamadım inşallah yarın başlıcam :) biberiye yağını sürüp streçlicem ve yürüyüş yapcam umarım faydası olur yoksa sopa gibi bacaklarla yaşamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…