bence de bi an önce başlamalısın cnm :) kendine kot aldığında kaçtı kot bedenin?
hahahaay çok komikmiş yalnız bu ya benim de en son ilişkim benden zayıftıı
belli etmezdim ama acayip stres olurdum onun bacakları ince benimkilerin maşallah ı vardı onun yanında
arkadaslar bende sızınle aynı durumdayım aılem bıle benle dalga gecıyodu kalın bacaklı dıye.. en sonunda dayanamadım internette arastırdım spor aletlerını..karşıma basen ve bacak incelten bir spor aleti çıktı..hiç şüphe etmeden sipariş verdim..saglıklı beslenmeyle bacaklarım 1 ay ıcınde cok ınceldı artık eteklerı ve sortları hıc sıkılıp utanmadan gıyıyorum ıncecık oldum resmen.. :) aletin adı : leg magic,fiyatıda cok uygun umarım hepınız ıstedıgınız sonuca kavusursunuz opuyoruum r
Arkadaşlar terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o durum aynen annem plates eğitmeni hemde 49 kilo fıstık gibi ben ise 63 kilo eskiden uzun yıllar spor yaptım profesyonel iş hayatına girince malesef eskisi gibi olamıyorsunuz ama birkaç tavsiyem olacak uyarsanız kesin faydasını görürsünüz hatta bana teşekkür bile edersiniz şimdi kim ne derse desin öncelikle beni dinleyin :)
Evde temizlik, yada spor yaparken eritmeyi istediğiniz bölgeye mutlaka poşet sarın ama streç folyo olmaz illaki şu market poşetleri yada kalın olan çöp poşetleri olacak bir güzel kesin istediğiniz bölgeye sarın ve ya bantlayarak yada üstünden folyo ile geçerek sabitleyin hem böylece ses çıkarmamış oluyor :)
kilo vermek istediğiniz bölge için mutlaka kalın giyinin derim psikolojik olarak da yoruluğunuz ve zorlandığınız bölgeden kilo gidiyor yağ yakımı oluyor diye düşünün ve daha çok üstüne gidin bunu iki hafta deneyin haftada en az 4 defa uygulayın bana teşekkür etmezseniz hiç birşey bilmiyorum...
spor yaparken olabilecek en az ağırlıklarla çalışın az ağırlık sık tekrar sakın unutmayın fazla ağırlık marifet değil siz vücut geliştirme yapmıyorsunuz kaslarınız büyür...
internette yüzlerce yere tıklıyorum nasıl kolay kilo verebilirim diye ama nafile sporsuz olmuyor haaaa birde regl olduğunuz zaman daha ağır çıkarsınız unutmayın...
bir hazır hamburger için 1.45 dk yürümek,
bir paket çikolatalı gofret içinde en az 45 dk yürümek gerek
vee son olarak 1 küp şeker 20 kalori unutmayın(((
ne yaparsak yapalım güzel durmuyo eşim dalga geçiyo benle roberto carlos gibi bacakların war diye:)))))))))))))))))kendi bacakları benimkinden güzel deişelim diyorum ama :)
Benm kocamda öyle diyooorrr
Dün bir konusa Limon ve zeytinyağını karıstırıp göbişini incelten biri vardı acaba bu karısımla bizde bacakları inceltebilirmiyizki :18:
canım onun da göbek bölgesni baya erittiğini ve incelttiğini duymuştm bn limondan huylandığım içn biberiye yağını tercih ettim umarım işe yarar
Anladım cnm yenimi basladın biberiyeye? yağı sürüp strecliyormusun nasıl yapıyorsun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?