çok geçmiş olsunDoktorum Ahmet Karacalar
yener beye mi ameliyat oldunuzŞuanda hastaneden yazıyorum, cumartesi 16.00 da ameliyata girdim. Uyandığımda çok ağrım var diyebildim sadece. Ama bi kaç saate geçtı ağrılarım. Sonrasında yürümeye çalışmak biraz sancılı oluyo. Sonunu düşündüğümüzde katlanılmayacak bi durum değil.
kelebek8 yener bey e ben de gittim.bana da bu rakamı verdi.ben tam anlamıyla güven duyamadım bazı sebeplerden.şimdi akupunktur tedavisine başladım.başka alternatifler deniyorum vs.umarım ameliyat gerekmeden bu yollardan şifa bulabiliriz.:/ sizlerden de başka yollar deneyen varsa yazsın arkadaşlar.
Çok haklısın bende hafta içi devlete gidecegim.ayrıca yener bey in hastalari zor iyilesiyormus.istedigi para ates pahası el insafKızlar neden kimse devlet hastanelerine gitmiyor. Benim o yener beye o kadar verecek param yok ayrıca. Adam uçmuş diyecek bişey yok. Kimse bilmiyor nasıl olsa ben bunu 50 binde yapsam gelip ameliyat olacaklar mı diyor acaba? Ben devlet hastanesi plastik ve estetik cerrahi bölümünden randevu aldım. Bakalım ne olacak göreceğiz.
Merhaba arkadaşlar, buralarda yazılanları uzun zamandır okurum, fikir alırım ama ilk defa yazıyorum, çünkü benim gibi lipödem derdinden muzdarip olanlara belki bir yardımım olur diye düşündüm. 3 hafta önce ameliyat oldum. İlk günler oldukça zordu, hatta ameliyat sonrasında eğer doktorum daha önceden uyarmamış olsaydı bir daha yürüyemeyeceğimi düşünürdüm. Ama her geçen gün bir öncekinden daha iyi oluyorum. Superdry yöntemiyle bacaklarımdan 3 litre yağ alındı. Superdry yönteminin avantajı, bacaklara ekstra sıvı verilmediği için simetrik olarak şekillendirmenin mümkün olması. Konuyla ilgili 2 doktorla görüştüm. İlk görüştüğüm doktor, bana komple bir estetik (meme, karın, bacak) hepsini aynı anda önerdi. Ona göre her şey o kadar kolaydı ki, ama iyi ki kabul etmemişim, hepsini birden yapmak akıl karı değil, zaten hastalarının öncesi sonrası fotoğraflarına baktığımda hiç estetik gelmedi bacaklar, incelmiş ama şekil verememiş. Diğer doktorun hasta fotoğrafları oldukça etkileyiciydi ve istediğim halde bana bacak karın ve meme operasyonlarının bir arada olamayacağını söyledi. Günleri de oldukça dolu, bana aylar sonrasına randevu verdi. Neyse sonunda operasyonu oldum. Bacaklarımda hala ödem olduğu halde oldukça inceldiler. Önceden tayt gibi duran pantolonlar artık normal duruyor. Doktor 3 ay boyunca haftada en az 3 defa manuel lenf drenaj almamı söyledi, yoksa ödemlerin geçmesi gecikirmiş, lenf drenajın faydasını görüyorum. Bu dertten kurtulduğuma hala inanamıyorum, bacaklarım yine yağlanacak diye tedirginim ama doktor yağ hücrelerinin büyük bir bölümü aldığı için bunun olmayacağını söyledi. Yani deli gibi yemek yersem o kalan yağ hücreleri de şişer ama bu kadar eziyetten sonra artık çok dikkat ediyorum. Ameliyat düşünenlere şifalar dilerim.
Ben geçen hafta Ahmet Karacalar'a muayene oldum, alt bacak için 23.000 lira fiyat verdi. Çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?