Bacaklarında LİPÖDEM hastalığı olup ameliyat olan var mı?

Ameliyat olamayacagim hem madden hem de hazır değilim. İnceltici Tayt çıkmış onları denemeyi düşünüyorum. Umarım faydası olur.

Arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama maddi olarak altından kalkabilirmiyim bilmiyorum.Ameliyat olan arkadaşlardan rica etsem özelden fiyat yazabilirler mi?

Fiyatlar neden yazılmıyor ben de merak ettim.. Göğüs burun ameliytlarında yaptıranlar xayır cayır yzıyır..

Fiyat yazılmayınca, özelden yazarım denilince bana reklam hissi uyandırıyor nedense..
Yoksa bu ameliyatı olan herkes sürecin öncesi sonrası ağrıları ve fiyatıbı yazar, bundan normali yok.
Ama doktorun çevrsi yazıyorsa açıktan fiyt vermiyorlar ki kişisine göre değiştirebilsin..

yener beye mi ameliyat oldunuz

merhaba arkadaslar bende bugun yener bey e muayene oldum.1.evre lipödem olduhumu soyledi.ama fiyat dudak ucuklayici.30 bin istedi ( bu parayi odemem neredeyse imkansiz.benim dizlerimde bacaklarimda sanci oluyor.3 hafta yuruyemedim.simdilerde cok daha iyiyim.ama egilip yerden birsey alinca bacaklarim.kopacak zannediyorum.
suan cok uzuluyorum.vucudum utulenecek gomlek gibi girintili cikintili.yener bey karin bacak bel kol yaglanmalarinin hepsini tek operasyonda yapilacagini soyledi.sizlerinde hepsi bir arada mi yapildi.
uff ya sirf para yuzunden omur boyu bu sancilari cekmek istemiyorum (((

kelebek8 yener bey e ben de gittim.bana da bu rakamı verdi.ben tam anlamıyla güven duyamadım bazı sebeplerden.şimdi akupunktur tedavisine başladım.başka alternatifler deniyorum vs.umarım ameliyat gerekmeden bu yollardan şifa bulabiliriz.:/ sizlerden de başka yollar deneyen varsa yazsın arkadaşlar.

Neden güven duyamadınız merak ettim ?

Yener bey in fiyatlari cok uçuk.Allah yardımcımız olsun.Lipodem için başka liposuction teknikleri uygulanması olmaz mı sonuçta insanlar hep oluyorlar bu ameliyatı

Kızlar neden kimse devlet hastanelerine gitmiyor. Benim o yener beye o kadar verecek param yok ayrıca. Adam uçmuş diyecek bişey yok. Kimse bilmiyor nasıl olsa ben bunu 50 binde yapsam gelip ameliyat olacaklar mı diyor acaba? Ben devlet hastanesi plastik ve estetik cerrahi bölümünden randevu aldım. Bakalım ne olacak göreceğiz.

Çok haklısın bende hafta içi devlete gidecegim.ayrıca yener bey in hastalari zor iyilesiyormus.istedigi para ates pahası el insaf

Çok geçmiş olsun Sende sıkı varis çorabı giydin mi? Ne kadar sürede ayağa kalktınız? O çoraplar ne kadar süre giyiliyor? Ahmet bey kadınlar klubünden toplanıp gelenlere ayrıca indirim de yapıyor

Yener bey'i facebooktaki lipödem grubundan da takip ediyomusunuz?

Ameliyatın neden pahalı olduğunu defalarca anlattı.

Bu normal bi liposuction değil ki heryerde çaresi olsun, hele devlette o vaser makinesinden olacaığını hiç sanmıyorum çok pahalı bi makine çünkü:)

Hastalarının zor iyileştiği nerden çıktı? Zor iyileşşse bile benim gördüğüm sonuçlar baya güzeldi.

Ben defalarca gittim devlet hastanelerine kilolusun çaresi yok vs diye resmen dalga geçerek geri gönderdiler. Dikkat edin de daha da kötü olmasın bacağınız

Arkadaşlar merhaba bir ara burayı takip etmeye çalıştım ama sonradan bir koptum. Şimdi ameliyat sürecine resmen girme aşamasında olduğum için yardıma ihtiyacım var. Bu konuşmalardan sonra ameliyat olan var mı acaba?

Merhaba Hanimlar, tüm yazilanlari okudum.
Bende Dr. Yener Demirtasa muayeneye gittim.
Bilgisinden dolayi ve sordugum bütün sorulara mantikli cevap vermesinden (soguk davransa da) hosuma gitti.
Ben yaklasik 10 senedir lipödem hastasiyim ama bunu 4 senedir biliyorum. Hergün medi den özel corap giyniyorum son bahar dan bahara kadar ve özellikle tuzlu suda yüzmeye gitmeye calisiyorum. Yazin bu kalin coraplari giymek mümkün degil. Corapsiz spor yaptigimiz vakit sarkmalar daha kötü olabilir bu konu da bilgilendirmek isterim!

Bu dert den biktigim icin, artik ameliyat olmak istedim. Muayene icin 250 tl verdim haziran da gittigim de.
Ameliyat icin 33.000 tl dedi bana. Fiyati bana da inanilmaz ucuk gelse de, aman calisir oderim diyorum kendi kendime.
Bu sekilde agrili yasamak insanin hayatin daki isigi söndürüyor.

Dr. Yener Demirtasi tercih etme sebebimse tek bir ameliyat, tam narkoz ile 14 litre kadar aliyor bacaklar dan.
Diger Doktorlar 2-3 seans gerektigini ve bölgesel anestesiyle 3-4 litre kadar alindigini belirtiyor. Bunun sebebini de sormusdum Dr. Yener Demirtas. Bunun sebebinin para oldugunu ve hastayi bölgesel uyusturup bi kac seansa bölmek, ve hastane de yatirmamak daha rahat oldugunu, tam bir anestesi doktorun gerekmedigini belirtmisdi.

Ayrica ben calisan bi bayanim 3 kere ben nasil is yerinden Izin alip ameliyat olayim? Bu yüzden tek ameliyat da tek sefer de kurtulup o parayi vermeyi tercih ediyorum.

Bu hayat da yanimiza kalan bir tek yasadigimiz güzel hayat oluyor! Bir kurusukim yanimiz da götürebiliyoruz?
Ben bu agridan, agirliktan biktim.....

Bu arada sirf bunlari sizinle paylasmak icin kayit oldum :)

kırkayak bilgilendirme için teşekkürler :) Bende seneye şubat gibi ameliyat olmayı düşnüüyorum. Kaçıncı evredesin sen fiyat baya pahalı tutmuş ben 20bin civarı olur diye düşünüyodum

Ben geçen hafta Ahmet Karacalar'a muayene oldum, alt bacak için 23.000 lira fiyat verdi. Çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…