Çok mu ilerlerdi hastalığınız kaçıncı evredeymişsiniz?
Arkadaşlar ben bu hastalığı çok araştırdım çok fazla şey okudum eminim sizler de benim gibisiniz ki zaten Ahmet Bey'le de gidip konuşunca bildiğimden farklı hiçbir şey duymadım. Herkesle tüm bilgilerimi paylaşmaya hazırım. Bu arada bu fiyat sonucunda maalesef ameliyat olamayacağım bu parayı bulamam çünkü ve olayın şu yönü var bu en nihayetinde bir liposuction uygulaması bacaktan yağ alınması işlemi bu ülkede yüzlerce estetik cerrah var İstanbulda en ünlü bir iki cerrahın bu işi biraz da ticarete döktüğünü düşünüyorum ben artık ve onlara ameliyat olmayacağım güvenilir ve bu işte iyi illa ki başka estetik cerrahlar da olmalı. Ben araştıracağım bulduğum her bilgiyi sizinle paylaşmaya hazırım. Ayrıyeten hastalık hakkında da konuşmak isteyenlerle konuşabilirim bacaklarımın fotoğraflarını paylaşabilirim. Hepimiz için güzel günler yakındır umarım
ezgoscan facebookta grup var lipödemli kadınlar için yener beyin kurduğu oraya katılabilirsin linki: https://www.kadinlarkulubu.com/groups/564328477053837/?fref=ts
Ama normal estetik amaçlı liposuction olmanı hiç önermem lenflere zarar verebiliyor ve tekrarlayabiliyor hastalık bende çok araştırmıştım zamanında onu ama geri dönüşü olmayan kalıcı hasarlar olabilir diye korktum vazgeçtim. Bizimki normal yağlanma değil ki hastalıklı yağ hücrelerimiz. İşi ticarete dökmüş olsalar da el mahkum yapacak bişeyimiz yok maalesefÇalışıyo musun kredi çekip olamaz mısın?
Bide özelden bana atabilir misin bacaklarının resmini ?
Link engellenmiş sanırm grubun adı Lipödem
Çalışıyorum fakat bunu karşılayabilecek kadar kazanmıyorumaynı şeyleri ben de okumuştum, lenflerin zarar görebileceğini ve lenfödeme bile dönüşebileceğini ama sonradan şu mantığı kurdum mesela yener demirtaş vaser liposuction yapıyor bu şekilde tedavi ediyor başka araştırdığım birçok doktor un da vaser liposuction yaptığını ben gördüm mesela ve aynı operasyonda aynı riskler hep vardır, bu hastalığa sahip olmayıp liposuction yaptıran kadınlar için de vardır yani bu risk çünkü lenf sistemi herkeste var, tabii ki bu hastalıkta yağ hücreleri değişime uğuyor ve inatçı şekilde parçalanamaz bir hale geliyor araştırmalarımızdan öğrendiğimiz bu ama işte titiz ve işinde iyi olan bir doktor bulabilirsek o da illa ki lenf sistemine zarar verilmeden yapılması gerektiğini bilir bu tip operasyonların , bilmiyorum tabii ki yanlış düşünüyor da olabilirim, tabii ki risk almaya da korkuyor insan ama ben yine de başka doktorlar araştıracağım. Bacaklarımı fotoğraflayıp yollarım tabii :) yarın göndereyim :) buradan nasıl yollanıyor inanın bilmiyorum ama kurcalar bulmaya çalışıp buradan atarım olmazsa da numaramı veririm whatsapptan falan da yollayabilirim :) bilgiyi paylaşmak çok önemli :)
Ayrıyeten bu lipödem için yapılan operasyondan sonra da tekrarlama olasılığı olduğunu söyledi bana Ahmet Bey yani yeme içmeye çok fazla dikkat etmek gerekiyor . Tekrarlayabilir maalesef
Ahmet bey yener bey'den farklı bi operasyon yapıyo ozaman, çünkü yener bey ısrarla hastalığın tekrarlamıcağının garantisini veriyor. Yiyip içmeye dikkat etmezsek de normal insanlar kadar kilo alırsınız bacaklarınız eskisi kadar anormal şişmez diyor.
Çok fazla risk var iyi araştırın derim. Fotoğraf nası yollanıyor bende bilmiyorum
Ayrıyeten bu lipödem için yapılan operasyondan sonra da tekrarlama olasılığı olduğunu söyledi bana Ahmet Bey yani yeme içmeye çok fazla dikkat etmek gerekiyor . Tekrarlayabilir maalesef
Merhaba canım bende kendimde bu rahatsızlıktan şüpheleniyorum ama belirtilerini tam anlamıyla bilmiyorum. Beni biraz bilgilendirirsen sevinirim .Arkadaşlar ben bu hastalığı çok araştırdım çok fazla şey okudum eminim sizler de benim gibisiniz ki zaten Ahmet Bey'le de gidip konuşunca bildiğimden farklı hiçbir şey duymadım. Herkesle tüm bilgilerimi paylaşmaya hazırım. Bu arada bu fiyat sonucunda maalesef ameliyat olamayacağım bu parayı bulamam çünkü ve olayın şu yönü var bu en nihayetinde bir liposuction uygulaması bacaktan yağ alınması işlemi bu ülkede yüzlerce estetik cerrah var İstanbulda en ünlü bir iki cerrahın bu işi biraz da ticarete döktüğünü düşünüyorum ben artık ve onlara ameliyat olmayacağım güvenilir ve bu işte iyi illa ki başka estetik cerrahlar da olmalı. Ben araştıracağım bulduğum her bilgiyi sizinle paylaşmaya hazırım. Ayrıyeten hastalık hakkında da konuşmak isteyenlerle konuşabilirim bacaklarımın fotoğraflarını paylaşabilirim. Hepimiz için güzel günler yakındır umarım
Merhaba canım bende kendimde bu rahatsızlıktan şüpheleniyorum ama belirtilerini tam anlamıyla bilmiyorum. Beni biraz bilgilendirirsen sevinirim .
yener beykadar mı ücretikasım başı ameliyat oluyorum doktorum Reşat Altuğ Aktaş.Korkuyorum beni az çok neyin beklediğini biliyorum.Dua edin ne olur .Doktorum çok ilgili ve lipödem farkındalığı yüksek
Hayır kesinlikle o kadar değilyener beykadar mı ücreti
Fiyat bilgisi yazar mısınız? Bayanlar bu fiyat bilgisi gizliliği tamamen doktorların keyfii ricası.. Hastalar olarak en muzdarip olduğumuz konuda nedense fiyat.. O yüzden lütfen bunu gizli tutmayalım. Ben açık konuşma taraftarıyım burda kimse süper zengin değil doktorlarn bu durumu kullanma ihtimaline karşı tepkimizi ortaya koymalıyız. Bence bu konuda bir şeyler yapalım artık. Para yüzünden tedavi olamıyoruz.kasım başı ameliyat oluyorum doktorum Reşat Altuğ Aktaş.Korkuyorum beni az çok neyin beklediğini biliyorum.Dua edin ne olur .Doktorum çok ilgili ve lipödem farkındalığı yüksek
Bir de bu doktoru ilk defa duydum. Başka hastaları tedavi etmiş mi? Hastalığın tekrarı konusunda ne söylüyor? Senn doktor hakkındaki şahsii görüşün ne? Paylaşır mısın lütfen..!kasım başı ameliyat oluyorum doktorum Reşat Altuğ Aktaş.Korkuyorum beni az çok neyin beklediğini biliyorum.Dua edin ne olur .Doktorum çok ilgili ve lipödem farkındalığı yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?